New.

För att jag har en underbar mamma....


-



En dag på Stranden.

Jag sammanfattar bara dagen i ett enda ord. Njutning. Älskar att ligga med goda vänner på stranden och bada, sola och skratta. Vi åkte ut redan vid 10 i morse och kom hem alldeles nyss. Hade gärna legat någon timma till men jobbet väntar 15:15. Här kommer några bilder i alla fall.

-
-
-
-
-
/ Kärlek

Ny härlig vecka.

I dag är det måndag vilket betyder en ny härlig vecka. Gillar måndagar, de känns fräscha på något vis.
I dag har jag tillbringat några timmar med Pernilla hon mötte mig på min morgonpromenad med Zico så vi gick och köpte två askar med jordgubbar, mums. Jag hoppades att det skulle bli bättre väder men det blev det inte så vi fick mysa på mammas balkong med jordgubbarna lite musik och prat, vi pratade för det mesta om vår stundande resa. Längtar!
Nu väntar jag på Dennis vi ska unna oss sushi dinner idag. Annars i veckan ska jag jobba men på torsdag ska jag träffa underbara Johanna i göteborg. Blir nog en eller två sommardrinkar och några kalla öl eller glas vin. Det ser jag fram emot.

-
-
/ Kärlek

Awake.

Nu är jag vaken och fit for fight för en ny dag. Natten som gick var okej eftersom jag jobbade med Sandra det var härligt. Nu väntar en ledig dag i morgon som ska tillbringas med Pernilla ute vid stranden med lite picnic. Ska bli mysigt och efterlängtat.

Jag är ledig fram tills tisdag kväll så hoppas på soligt väder även tisdag.

Nu ska jag på långpromenad med Robin och sedan bjuder pappa på grillat klockan 18.

Ha en fin lördagskväll!



/ Kärlek





Update: Om ni är uppmärksamma ovan står det ha en fin lördagskväll, jag menar givetvist söndagskväll! =)


Late Morning.

Jag får väl ta att säga god morgon till er denna midsommardag. Anledningen till att jag skriver godmorgon är för att jag jobbade natt i natt och vaknade för cirka en timma sedan. Jag hade hemskt gärna sovit två timmar till eftersom jag ska till jobbet även i natt, då underlättar det självklart med ett par till timmar sömn.

Midsommafton i går var väldigt lyckat trots att jag fick avbryta kl 21 för att bege mig till jobbet. Jag började dagen med silllunch hos Robin med familj, pappa skulle ju dit både på förmiddagen och eftermiddagen så jag följde med en stund och det var så trevligt, lite nostalgikänsla med tanke på att vi alltid firade i hop när vi var små, min familj och Robins familj. De har ju världens finaste hus med en så fin och iordninggjord trädgård. De hade köpt ett tält och hade värmare sedan innan så vi märkte inte av det dåliga vädret. Zico fick springa och leka med Tess och Bruce, älskar att sitta ute i en trädgård och se hundar leka. Så vill jag ha det.
Efter jag kört pappa ut till dem igen så åkte jag till Frida och Sandra med familj där vi lekte lekar samt åt god grillmat med gott sällskap.
Så jag kan inte klaga, dock var natten på jobbet hektisk.
Anyway. Nu ska jag göra i ordning mig och pyssla lite här hemma för att bege mig upp till pappa senare för midsommardags middag med Bröder och Far.
Ha en underbar dag och njut nu utav vädret <3

/ Kärlek

(2) Bloggfavoriter

Jag träder emot mina egna regler lite just nu eftersom jag tänkte börja med att skriva om mig i min innersta kärna först, vänner, familj, drömmar etc och sedan bena ut i vad jag lagar för mat, vad jag har i min väska etc. Men eftersom jag känner att magen kurrar och att jag vill snegla på tv:n väntar jag med kapitlet om mina vänner till på Söndag och ni får nu istället se vad jag dagligen läser för bloggar.

Jag har egentligen varit en bloggare i många år, dock till och från. Min första blogg startade jag i slutet av 2006 och hade faktiskt i gång den till i slutet av 2008. Då var jag en såkallad modebloggare mest. Men intresset dog ut och jag hade uppehåll något år. Men nu är jag i alla fall i gång igen. När jag höll på som mest på min fashionbysandra.webblogg.se så hade jag ett tag mycket läsare. Det var riktigt kul men det tog mycket tid att hålla sig på den nivån. Men det jag vill komma till är att jag under mina år har haft olika favorit bloggar. Idag läser jag mest bloggar som mina vänner skriver eller personer jag vet vilka dem är. Men bloggar som jag alltid läser är följande.
AnjaPillan.blogg.se
Frayme.blogg.se
Imfancy.blogg.se
Charlottelagergren.blogg.se
Siljeholm.blogg.se
Kenzas.se
alexandrastyle.blogg.se





Trådlöst internet.

Äntligen har vi skaffat trådlöst internet. Det var nästan tur att Charlote råkade ha sönder mitt gamla mobila så att man hade en anledning att beställa trådlöst. Har ju ändå bara en månad kvar på uppsägningstiden.
Så varför jag inte uppdaterat er mina få men fina läsare är för att klantiga Charlotte ;P hade sönder det mobila bredbandet till inte en så stor förtvivlan.
De senaste dagarna har jag inte ägnat mig åt så mycket eftersom det varit dåligt väder och alla mina vänner jobbar. MEn jag har tränat och slappat. I kväll blir det tv och lite kvällsmat. Det är ju midsommar i morgon som jag kommer fira dels hos Frida och Sandra och dels hos Robin. Efter detta blir det till att hoppa på jobbet kl 2130 till 700. Jobbar dock med Matilda så det ska bli trevligt. Har inte sett henne på evigheter. Den hurtigbullen pluggar ju till tandläkare i Umeå.
Ni ska få andra kapitlet av Sandra Berättar om en stund....
/ Kärlek

Filmer.

Hiss och diss nu helt enkelt. Som sagt i går så såg jag och D flera filmer, ingen av toppklass kanske men jag ska ge er en snabb recension tänkte jag.
Morning Glory var en lättsam film med en av mian favorit skådisar Rachel. Hon är ju så bedårande söt och härlig i alla sina filmer, i denna filmen så spelar hon en producent som ska försöka få upp tittarsiffrorna på ett dalande morgonprogram. Det är inte helt enkelt då i detta falll Harisson Ford spelar en mkt svårcharmad man med ett stort ego som inte har en tank på att försöka vara med på Rachels noter när det kommer till entusiasm.
-
Shanghai var en spännande film som handlar om en gamal militär som vill kalra upp hans kollegas mystiska mord i Shanghai som är det enda landet japan ännu inte tagit över i andra världskriget. Det var en spännande film men inte i världsklass. Men typ en 3a kanske.
-
4.3.2.1 Ett ord Kass. Fy fy, jag börjar mer och mer tvivla på brittiska produktioner så länge det inte är kalssiska thrillrar.
-
All good things var en bedårande film. Det var väldigt gripande och spännande. Den handlar om en mycket rik familjs son som träffar en tjej från medelklassen. Dom gifter sig och allt verkar underbart, men mannen har ett henskt förflutet som visar sig på hemska sätt i deras tillvaro och medelklass tjejen som spelas av Kristen Dunst lever i ett fängelse och kan inte leva ut sina drömmar. Jag tyckte dock att den sluta fördjävligt men det är en verklighetsbaserad film så då är det väl så. Hatar sorgliga slut. Men den är sevärd absolut.

(1) Vem är jag.

Vem är jag. Det är en filosoferande fråga tycker jag. Jag får nog olika svar på den beroende på vem jag frågar men de allra flesta skulle nog beskriva mig som en glädjespridande tjej med mycket humör. En bestämd skapelse som har svårt att inse ibland att man kan ha fel. Jag är nog också en väldigt ambitiös tjej som vill att det jag gör skall vara bra i alla sammanhang i mitt liv. Så skulle nog de allra flesta beskriva mig.

Men visst är jag inte alltid själv den mest underbara personen men om jag får beskriva mig själv skulle jag säga att jag är en snäll, rolig och glad person som gärna tar på sig mer än jag ibland behärskar för andras skull, jag älskar att hjälpa mina vänner och jag ställer alltid upp för mina nära. Jag kan dock sura till ibland om saker inte blir som jag vill, detta försöker jag jobba med men alla är ju somsagt inte perfekta. Jag ger stor del av mitt liv till mina vänner och familj, även min älskade Zico såklart.
Ett motto som jag har i livet är att man ska ge all sin tillit och förtroende till alla människor fram till de bevisar att de inte förtjänar den. Det kan också beskriva mig, något naiv möjligtvist. Dock älskar jag vilken människa jag utvecklats till genom livet, formats av min familj och mina nära. Fått bra värderingar och sover med ett gott samvete eftersom att jag undviker göra saker jag ångrar.
Ja, det är svårt att skriva om sig själv. Men jag tror jag med handen på hjärtat kan säga att jag är som jag skrivit ovan. Finns säkerligen saker att tillägga på både den positiva och negativa sidan, men jag väljer att hålla mig till positiva saker, även i min vardag. Inte låtas tryckas ner av bara negativa saker utan förstå och uppskatta vikten av att lägga fokus på positiva aspekter i livet.
-
En ganska beskrivande bild av mig =)
/ Kärlek

Sunday.

En slapp och härlig dag unnar jag mig idag. Befinner mig just nu i mitt andra hem i vårt grannland och ska strax titta på tredje avsnittet av Covert Affairs. Det är en superbra serie som Dennis har laddat hem. Den kommer säkert till Sverige till hösten eller så och efter min förälskelse av Nikita som visades på Kanal 5 i våras kan jag nu stolt säga att jag följer min andra serie någonsin bortsett från Sex and the city. Skulle vilja se desperete housewives, prison break, greys anatomy bland annat också. Jag har börjat halv om halvt att följa off the map och den serien är också bra.

Nog om detta. I går var vi ute här i fredrikstad, var på ett ställe som heter Jacob all. Det var jätte trevligt och mycket folk. Innan kom Ina och Stian förbi på förkrök på Dennis härliga altan.
Yes, nu sätter jag igång avsnittet, senare får ni första delen av mig ( det som jag skulle börja med i förrgår egentligen ) I Kväll ska jag även se flera filmer, kanske kommer med filmtips också.
/ Kärlek

Kategorier.

Tänkte försöka hitta på några roliga kategorier som passar in i det som jag gillar att skriva om och det hra jag nu gjort. Det kommer antagligen komma till ett par fler kategorier med tiden. Men jag tänkte i alla fall klargöra vad ja ska skriva inom varje genre.

Sandra Berättar: I denna kategori kommer jag berätta om mig själv, kommer ta upp ett par punkter, två punkter i veckan om mig själv. Jag kommer börja med - Vem är jag - I morgon och sedan ska jag göra en lista på olika teman jag kommer prata om. Varje Onsdag och Söndag kommer jag bjuda på detta.

Sandra Inreder: När jag visar mitt hem, när jag drömmer mig bort till härliga sängar och vita väggar med romantisk stil kommer jag att kladda i denna kategori.

Sandra Lagar mat: De som känner mig vet att jag älskar att laga mat, mina recept delar jag med mig av här.

Sandra Läser: Deckare, chicklit, biografier....Mina lästips.

Sandra reser: Om jag ändå hade pengar hade jag rest så mycket mer, men de få gångerna jag har råd som är en til två gånger årligen, då kommer jag dela med mig av det i denna kategori, kanske även drömmar kommer upp här.

Sandra Shoppar: Något som händer allt för sällan numera ;P

Sandras vardag: Denna kategori kommer alla inlägg som rör min vardag, min vanliga men ack så underbara vardag hamna i.

Sandra tipsar: Oh nej, inte hårtips precis, är kass på frisyrer och hår, men andra små tips om jag kommer på något.

Kommer ni på någon annan kategori så kan ni ju kommentera. Men jag vet väl kanske med mig att jag kategoriserar mer för min egen skull. Jag är ju ganska strukturell av mig numera.

/ Kärlek


Med hjärtat i halsgropen.

I går trodde jag för ett ögonblick att min älskade Zico skulle bege sig till nästa värld. Han fick en rejäl allergisk reaktion.

Allt började med att jag precis hade kommit till mamma efter en kort promenad från mig till henne. Mamma reagerar på att Zico kliade sig mer än vanligt i ansiktet. Jag reflekterade inte så mycket över det men efter ett tag så frågar mamma vad han har för utslag kring ögonen, det var som stora bölder som hade blossat ut som även var glesa med hår. jag kände paniken komma och började googla om orsaker till dessa bölder, jag hann inte googla så länge förrens mamma reagera på att svullnaderna blev större och större. garry kom precis i detta ögonblick och Zico reagerade som vanligt. När Zico vänder sig om har hans nos svullnat så mycket att jag inte känner igen min egen hund.

Vi ringer vetrinären och de säger att vi får komma in akut eftersom de tror att det är ett huggormsbett. Vid den tiden från att jag slänger mig i bilen och anländer hemma hos mig för att skrika ut Charlotte till bilen, har Zico svullnat så mycket så att hans ena öga inte syns, hans andra öga syns med ca en halv centimeter och hans nos är på stolek som en bulldogs nos, fast längre och den ser vattenfylld ut. Zicos tng abara hänger utanför munnen. Mammas älskling.

Väl framme hos vetrinären tar dom prover och Zico sköter sig helt otroligt bra. Han är rakad på benet nu och har ett litet bandage men han mår bra för övrigt. han fick kortison och vetrinären uteslöt ormbett eftersom hans blodprover såg bra ut. Nu ska han vila i några dagar, vi får varken busa eller motionera med honom. Han ligger fortfarande utslagen på golvet, det var väl stressigt för honom i går. Men ack va glad jag är för att han finns med mig även denna morgon.

(vetrinären trodde att han hade reagerat på jordgetingstick, antagligen flera stycken samtidigt eftersom reaktionen var så stark, han hade förmodligen stört något bo. Stackarn)

Mamma älskar sin Zico.

/ Kärlek

Nytt i samlingen.

-

-

-


Powerwalk.

-

-

-

 

Har haft en härlig och avslappnande kväll. Kom in för en timma sen efter en powerwalk med min älskadeZico, hade musik i öronen och vädret var härligt. Nu sitter jag hemma hos pappa i soffan och tittar på CSI NY. Blir en film samt kvällsmat med lillebror kl 21 =) Mys!

I morgon jobbar jag 8-14 sen så har jag inte mycket för mig. Kanske passa på att köra ett hemma pass med Zumba. Det ska bli ett pass daligen hädanefter, i varje fall tills jag får tummen ur och skaffar gymkort.

En sak är säker, denna blogg blir ingen träninghets blogg, det måste vara en ny ätstörning. Fy.

/ Kärlek


Lill-Lördag.

Skrev precis ett helt långt inlägg om tiden då jag var 18 och lill-lördag var en verklig lill-lördag och hur vi festade loss och kom bakfulla till skolan eftersom det var den ända dagen i veckan man fick gå ut som 18 åring. Jag avslutade även det inlägget med en poetiskt hyllning till mina vänner och familj och min tacksamhet för mitt liv. Dock så hände det något och allt försvann. I den stund, tog jag beslutet att strunta i att skriva om denna lill-lördag... irreterande men sant.

Kanske får komma en annan återblick av mitt liv på onsdagar som 18 åring en annan gång.

Nu ska jag ut med Zico. Later.

/ Kärlek

Ego Boost.

-
-
-

The days just goes on.

Det är häpnadsväckande hur snabbt tiden rinner i väg. Redan tisdag och jag har haft fina dagar hos kärleken följt av jobb i dag.
-
I veckan blir det mest jobb för min del i morgon ska jag på utbildning i några timmar sedan hoppas jag att jag får träffa Pernilla en stund i alla fall. Denna dag har jag varit helt död, varit otroligt trött och känner att min tand värker helt otroligt mycket. Fy. Hoppas det blir bättre snart, ingen lust att gå till tandläkaren faktiskt.
Till helgen blir det nog återigen en tur till Dennis för mys och trevliga stunder. Jag hoppar ju på mitt vikariat nästa vecka så jag får passa på emellan arbetspassen att pussa lite extra på honom.
-
-
Dessa bilder får lov att summera min lördag-måndags helg <3

/ Kärlek

Sunday i'm in Love.

Älskade Söndag. Vilken underbar dag du bjuder på!

-

Till att börja med ska jag bara summera gårdagen kort. Jag jobbade 8-14 sedan bar det av till Dennis frammåt 17-tiden. När jag kom hit var det lite halvtaskigt väder så det blev massa mys samt god mat och lite gottis till två hemsk bra filmer.
-

Denna dag däremot har bjudit på en lång dag ute i det fria på motorcykeln, några kaffe-pauser och massa fart. Jag bara älskar känna adrenalinet pumpa när man accelerarar upp mot 250 och när cykeln stegrar lite (ibland mycket) och när man får arbeta tilsammans på de svängiga vägarna med underbar natur och utsikt framför sig. Livet. Nu blir det kanske en båttur vädret är glimmrande i dag. Lite blåst dock så vi får se. Grillen är i varje fall i gång och mästerkocken Dennis står för maten. Hoppas ni haft en bra dag!





/ Kärlek

Eleven Weeks.

-
-
Soliga dagar, varma kvällar, god mat, god service, underbart sällskap, härliga skratt, shopping, drinkar, avslappning och skönlitteratur är vad som väntar mig i Augusti. Kan knappt bärga mig.

Saturday.

I dag är Sandra trött... ZZZzzzZzz.

Har varit många tidiga mornar för mig det senaste så jag är ett vrak just nu efter ännu en tidig jobbdag. Men i varje fall så ska jag börja göra mig iordning för att åka till Dennis. Det blir nog en lugn kväll i kväll. Vi ska nog bara passa på att mysa och njuta av varandras sällskap. I morgon däremot blir det nog en sväng ut med båt följt av grillning på en ö någonstans, lagom idylliskt.
Btw. Jag och tjejerna bokade resa till Alanya igår. Den 23 augusti flyger vi och återkommer igen natten den 31.
/ Kärlek

Uppe med tuppen.

Godmorgon. I dag är jag uppe med tuppen kan man säga och visst är det skönt. En sådan tystnad. Mmm.
Jag dricker mitt kaffe i lugn och ro och surfar lite på internet. Kikar på resor till Turkiet i augusti och stockholm i september. Det är mina planer än så länge. Ska i alla fall bli underbart att få känna värme och sol på sin kropp i augusti.
Denna dag bjuder på lite av varje. Men nu ska jag ta det lugnt i ett par timmar.
/ Kärlek

Kvällsmys hos mami.

Godkväll. Bad update, men vissa dagar blir sådana. Idag tog jag mig en rejäl sovmorgon, herrejisses va paff jag blev när jag vaknade 11:57. Helt sinnes.

Fick snabba mig ut med hunden (han hade vart ute 2 på natten så ingen fara) sedan gjorde jag i ordning frukost bestående av havregrynsgröt och ägg. Var iväg på möte på jobbet kl 14 och efter det åkte jag, mamma, mormor och Therese till Överby, fick köpt mig en fin långklänning på H&M och nyss klickade jag hem en present till Charlotte, samt två bh:ar och en virkad krämvite väst. Kommer bli fint. Visar såsmåningom.

Nu ska jag krypa ner bredvid mamma i sängen, ligger skavfötters, älskar att sova bredvid mamma.

I morgon ska jag träffa mina underbaringar från skolan vid 11 tiden, vi åker till snäckan ett mysigt Cafe ute vid vattnet här i Uddevalla. Sedan så ska jag jobba en kortis mellan 13-16. Hoppas hinna med att träffa både Camilla och Sandra på kvällen också.

Sov så gott mina kära

/ Kärlek

Mot Jobbet.

Har haft en härlig slapp dag hittils. Tog sovmorgon och steg sedan upp och åt en lång frukost med mycket kaffe och begav mig senare ut på en halv lång promenad med Zico. Det var kvavt ute så jag undrar om inte åskan visar sig senare i dag. Nu ska jag i alla fall till jobbet, trodde jag avr ledig i dag men jag fick jobb i kväll igen, det är helt ok. Gillar ju att jobba och pengar är altid välkomna.
Så nu har jag precis flätat mitt långa hår och ska lägga på lite mascara sen så åker jag mot Kaprifol.
Är avis på Pernilla som är i Egypten nu! Men jag älskar henne allt bra mycket.


Jag och Pernilla förra sommaren!

/ Kärlek

Pictures with style.

-
-
-
-

Grattis Sverige.

Fina underbara Sverige, Grattis på din dag. Är oerhört stol och tacksam för att jag är svensk.
Älskar allt med Dig, Du är Bäst.

Some choose to call it Love.

Kan man älska en hund som sitt barn, ja i alla fall när man inte fått ett =)

Ljuva.

God morgon eller förmiddag, hur ni nu väljer att kalla det klockan 11:21. Jag har i alla fall tagit sovmorgon till tio i dag och har efter dess varit ute med hundarna vart och köpt nybakat bröd och håller nu på med frukosten. Det blir en god brunch liknande variant med massa gott denna söndagen. Vädret är bra idag också dock lite kalla vindar men ut ska jag allt ta mig i ngn timma innan jobbet.
Är på oerhört bra humör, har massa kärlek inom mig, har bara inte personer nog till att ge den till, eller har jag för många?
Somsagt i kväll blir det några timmar på jobbet, men sen är jag ledig måndag och tisdag följt av jobb hela veckan ut, ska försöka byta brot söndagen bara =) Hoppas för då kan jag hitta på något roligt nästa helg.
Nu ska jag väcka mina små =)

/Kärlek

Orange.

-
-
Mitt nya tillskott i läppglans-famlijen är ett ljuvligt från Body Shop. Honey bronze heter det och kostar ca 100-lappen. Det blir en fin härlig sommarton i orange på läpparna och jag bara älskar det. Se så, spring till Body Shop.

=)

4 Juni.

Har en fin dag återigen. Blev ändrade planer om helgen då jag och även Pernilla fick jobb. Det är lite tröttsamt att man fortfarande 3 år efter studenten är vikarie och behov av att tacka ja när jobbet ringer, speciellt i liknande tillfällen när man planerat något länge. Otur kallas det kanske, men jag väljer att tro på ödet, vi skulle inte ha åkt dit i helgen, eftersom vi skulle ha tillbringat helgen på mc och båt kanske det skulle hänt något? (vet att det är föga sannolikt =/)
Anyway var dagen på jobbet härlig. Satt med vårdtagarna länge ute i solen och njöt av syrendoften, solen och lite jordgubbssaft.
Efter jobbet snyggade jag till lite hemma, har ju städmani, de som känner mig vet... Senare tog jag en sväng upp till pappa där det bjöds på grillat, mums. Älskar att se Zico vara ute på altanen samt ligga fritt på gräset hos pappa, han ser så lycklig ut då.
Nu har jag suttit länge på min balkong, har njutit kvällssolen med två glas rött vin. Pernilla och Johan kom förbi en stund och höll mig sällskap, dom två rumporna ska ju till Egypten på måndag *avis. Förövrigt sitter jag nu och inväntar Underbara Pierre och min sambo Charlotte. Har förberett en god middag till dem efter att de har åkt en lång bilfärd.
Hoppas ni haft en bra Lördag.

/ Kärlek

Fin dag i dag.

God dagens. Har haft en toppendag httils och den blir nog bra ända in i slutet =)
Började med en härlig fikadejt med Josefin som jag inte träffat på väldigt länge, det var trevligt och borde göras om inom kort. Sedan träffade jag härliga Eva-Marie och Jonathan i stan för att hitta en prsent till Rebecca som fyllt 20 år (det blev även en fika med dem). Röda rummet här i stan har nog stans mysigaste uteservering inne på en bakgård.
Nu sitter jag hemma och är helt förstört för min telefon har lagt av och det är inte mycket till uppdatering som jag kan göra i med att jag ahr mobilt bredband som betyder att just nu står det att 4 timmar återstår av uppdateringen vilket jag inte har tid med. Pust.
Men i vilket fall som helst ska jag ut och gå nu för att sedan göra i ordning mej för en mysig kväll på butlers för att fira ett år in i utbildningen till sjuksköterska. Tiden går så fort.
Ha en fin dag

/ Kärlek

RSS 2.0