If i could turn back time.

Johanna finast och jag
-
Jag påväg dit, till åsa.
-
Sötaste
-
somsagt sötaste zicko är min
-
sleep tight
-
Sminkad inför utgången i Halmstad
-
Yes, We're done.
-
Tha Outfit -S-
-
Försöker Poosa på långt håll
-
Mee <3
-
Lustigkurre
-
Sandra
-
Omedvetna.;)
-
Pernilla ville inte vara med
-
Så söta är dom mina pärlor, elin och sanna
-
Jag och världens snyggaste Sanna
-
Ni är grymma flickor. Johanna och Charlotte
-
Puss no2
-
Och jag vet att jag klickar mn valp, men han är underbar
-
Outfit..MYYYYS
-
Igen!
-
Lika Glad som alltid, självklart!
-
Innan Sunny BEach
-
Oss
-
Beauty
-
S&R
-
Tovan
-
Titta där!
-
US
-
Schnyggt ..
-
Jag och Frida på Arena i Karlstad, bild tagen från efterfestens och aftonbladets vimmel!
-
Me noo likey
-
<3
-
Again
-

120430

Valborg i dag då vad har ni för planer? Själv har jag inte ritkigt bestämt mig än, frågan är om jag ska försöka roa mig ikväll eller om jag ska träna i vanlig ordning. Motivationen ä ganska död idag måste jag säga. Men den kommer tillbaka. Känns som jag inte roat mig på riktigt länge så kanske borde unna mig det?
I så fall blir det ett gäng som äter i hop och kanske jag syndar/unnar (beroende på hur man ser det) med några glas vin... vet inte än. Men hur som helst så får det bli en sväng till gymmet själv i så fall. Eller om jag kan få med Pernilla.
Ha en fin kväll i alla fall och hoppas solen strålar på er.


/ Kärlek

Spakväll.

haft en riktig spa kväll fram tills nu. Efter träningen tog jag en lång dusch med hårinpackning rakning och scrub. Smörjde in mig med goda krämer efteråt också, så härligt.
Nu sitter jag och kikar på Wanted på 3an, har sett den förut men den är helt ok. I morgon ska man upp kl 6 igen, till henån som vanligt. Drygt en vecka kvar nu. Så det blir en tidig kväll för mig. Lite avis på alla som har klämdag i morgon.
-
-
Sov så gott

/ Kärlek

Desert.

-
-
-
-

Sunday comes with sun.

Vilket väder jag vaknade till i morse var härligt att gå ut och få luft och sedan avnjuta en god frukost. Hoppas vädret håller i sig nu, härligt med vår och sol.
Har precis kommit hem från en sväng på torp, mormor ville så gärna dit så jag tyckte att jag kunde hålla henne sällskap. Fick med mig 20 kg hundmat hem också, stor hund = mycket mat. Avnjuter också en kopp kaffe och en supergod ny smak av LOKA, hallon persika.
Nu ska jag nog passa på att ta mig en riktigt lång promenad får se om någon har lust att hålla mig sällskap, annars blir det söndagsträning ikväll, spinning 1700 och kettlebells 1800 efter det nalkas det tacos. Ska bli sååå gott.
-
-
Lite bilder från nu, söndag it is.
Vad ska ni göra idag?

/ Kärlek

Lördag.

Härliga lördag är kommen håller på att städa hemma och lyssnar på bra musik. Kommer in i lördags mood. Inte för den sakens skull för kvällen blir lugn, ska jobba men ändå. Ska brygga mig en god kopp kaffe köpte tre sorters smaksatt kaffe i går på kahls. Spännande att smaka. Det blev irish cream, smörkola och hasselnöt.
Köpte även ett par böcker som jag och Charlotte ska plöja igenom. Blev lite blandat, hoppas på en mycket solig sommar så att man får chansen att läsa ut dom bara, för vad är bättre än det, ligga med en bra bok i solen =)

Blir lite lösprat här känner jag, men hoppas ni får en trevlig lördag i alla fall =)
-
-
/ Kärlek

Good night.

-
-
-
Godnatt på er godingar. Är slut efter veckans håll i gång med praktik, träning och allt annat så nu lägger jag mig och sover. Har haft en mysig fredagskväll hemma hos pappa med bröder. Bjöds på god mat och filmmys. Fridays are the best. Älskar dessutom lugnet jag funnits hos mig själv. Poetiskt och filosofiskt. Me like!
/ Kärlek

F. Reinfeldt.

Då har man stött i hop med självaste statsministern idag och hans hur många som helst stiliga livvakter, precis utanför min dörr. Snacka om att jag blev lite chockad. Det är inte alltid man ser ett känt ansikte i denna lilla staden. Visste ju heller inte att han skulle besöka Uddevalla idag men det såg jag nu på nyheterna, en sådan händelse går väl inte uddevallaborna förbi menar jag haha ;)
Annars har jag bara tagit det lugnt efter praktiken idag, promenerade med Sandra och sedan åt jag hemma hos bästa mamma. En fin kväll. Nu däremot tittar jag på en dokumentör om uttöya, en amerikans variant. Man blri så ledsen, det är liksom overkligt. Fy! Stackars ungdomar.
I morgon är det skola som gäller, har handledning, ska bli kul att träffa sina fina vänner igen.
Sleep tight



/ Kärlek

Pust.

Har precis klickat iväg räkningarna för denna gången. Är aldrig roligt. Fy, hatar det men det är väl ett nödvändigt ont med den levnadsstandard jag har.
Var ju i alla fall sjukt glad när jag öppnade lönekuveret denna gång, men dom blev som bortblåsta av h*lvetes CSN. Kräks.... 8303 kr rätt till dom men jag ska väl inte klaga som först fick en räkning på över 19000 :-O
Aja, nu ska jag alldeles strax plocka upp Sandra så ska vi gå en superlång promenad och efter det blir det hem till mamma och äta kyckling =) I kväll ska jag planera lite inför min födelsedag, vet inte riktigt hur jag ska göra, stor fest eller inte, det är frågan, men fest blir det i alla fall =)
/ Kärlek

Slut.

Jag har ett ord att säga. Jag är helt slut. Har verkligen slitit idag på träningen, helt underbart.. Mera mera mera....
Hoppas ni haft en bra dag.

/ Kärlek

Måndag igen.

Då är snart denna måndag över också det är nästan bara måndagar och fredagar tycker jag, allt annat bara flyger iväg. Sitter i soffan och kollar på inför eurovision, har sett alcatraz också, tycker det är helt okej men nu får det hände mer än att en ny gubbe kommer in hela tiden :-/
I morgon väntar praktik igen.. Sådär känns det, men det är bara att hålla ut.
/ Kärlek

Kettlebells.

Världens bästa träning, och kul! Om ni inte testat gör det om ni har något gym eller liknande i närheten. Älskar det... Jublar typ av lycka när man är färdig för man är helt slutkörd...
-
Annars just nu sitter jag och kollar på mästarnas mästare (ja, jag vet jag är pensionär) och väntar på att maten ska bli färdig, dör lite av hunger just nu. Men återigen, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge... (eller?!) sedan blir det i alla fall att titta på antingen 3:ans söndagsfilm eller 4:ans.
I morgon blir det att ställa klockan på 6, ska vara på praktiken i Henån kl 7:45 =)
Ha en underbar och mysig söndagskväll

/ Kärlek

End of the week.

Ska alldeles strax bege mig bort mot gymmet. Blir ett spinningpass och ett kettlebellspass idag, hoppas jag överlever, mend et ska man väl göra. Har aldrig kört ett pass i anslutning till kettlebells förut för det är jobbigt som det är men i dag ska jag ge det ett försök.
Ikväll ska jag och Charlotte äta lasange fast utan pastaplattor, med aubergin (stavning?!) istället. Ska bli spänande att testa.
Hoppas er helg vart fin, min har vart lugn och skön.


En bild från 2008

/ Kärlek

Summering av gårdagen.

-
-


Some new.

-
-
-

Lördag.

Kom nyss hem efter att ha tittat och stöttat min bror på första hemma matchen för iår. Tyvärr ble det förlust, typiskt.
Annars idag har jag inte gjort så mycket, tog en rejäl sovmorgon och promenad efter jag vaknat. Ska just nu faktiskt också ut på en promenad fast en lång sådan tillsammans med Pierre. I kväll ska vi koka i hop någon god mat och kolla på en bra film =) Myslördag med andra ord =)
Vad gör ni en lördag som denna?



/ Kärlek

Just nu.

Vaknade 13 idag och låg och myste med Zico en stund innan jag tog mig upp ur sängen. Det blev en god omelett till frukost och efter det bar det iväg och handla lite.
Nu har jag precis försökt mig på att baka ett bröd, ett LCHF bröd, får se hur detta går. Det står i alla fall i ugnen. Klockan 17 börjar Indoor walking passet och efter det blir det ett pass Body pump sedan tar jag helg, i alla fall till söndag.
Pappa bjuder på räkor ikväll också, mumma!
-
-
-
Trevlig Helg

/ Kärlek

Nattjobb.

Tröttis redan, vet inte hur natten ska gå. Nästan 7 timmar kvar ju. Sitter och drömmer mig bort mot varmare breddgrader som vanligt. Hade varit grymt att få råd till att åka till Thailand eller Dubai vi ska verkligen försöka spara. Men till sommaren ser det ut som det blir en repris i Turkiet, i alla fall några av tjejerna + några till kanske? Vem vill med?
Thailand
-
-
-
Dubai
-
-
Inte helt fel

/ Kärlek

19/4

Hade en mysig kväll på butlers igår, mycket skratt som vanligt när man umgås med klassisarna, dom muntrar upp mig till fullo kan man säga.
I dag har jag haft första dagen på praktiken inom psykiatri, råder ju ingen tvekan om att jag är intresserad av detta. Så kul, och min handledare Peter är strötskön. Hoppas helt enkelt på tre lärorika veckor.
Nu ska jag strax smita iväg till gymmet, 19 soltid 1930 Kettlebells. I natt ska jag jobba, får se hur detta går, hinner ju inte sova innan direkt.
Hoppas ni haft en fin torsdag, imorgon är det fredag


-


/ Kärlek

Nighty Night.


Btw.

I mammas present igår (som jag givetvist glömde ta kort på) låg ett par bruna skinnbyxor och en fin gammeldagsrosa blus med volang och lite ljusbruna mönster på. Det satt perfekt på min fina mamma och hon blev såååå glad=)
/Later

God Morgon.

Gud va härligt det är att vara ledig mitt i veckan, rena rama lyxen. Ångrar inte direkt mitt yrke för den sakens skull, klart värt att jobba helger in emellan!
Nu sitter jag med mitt morgonkaffe, väntar på äggen som ska koka färdigt sedan ska jag göra mig en god frukost med lite keso, brie, salami och ägg =) Älska LCHF! Innan idag har jag vart ute på en 30 minuters promenad men det var helt klart kallt ute, tänkte egentligen ta en timmas promenad eftersom jag är ledig men höll bokstavligen på att frysa ihjäl, så ilskna vindar.
Återkommer senare, ikväll blir det en god utemiddag på butlers med klassisar =)
/ Kärlek

Tisdag.

Ett seminarium klokare och firning av mamma summerar denna dag. Jag har givetvist också hunnit med ett indoorpass. Nu är jag ganska uttömd, tittar på wermland forever på tv3. Efter detta ska jag kasta mig i säng, var ju upp vid 06 i morse och tog en pw innan frukost. I morgon är jag ledig så ska passa på att ta hand om mig själv. Mycket egentid just nu, känns okej. Såg även ett par gudomligt fina ljusstakar jag måste till indiska och köpa.
/ Kärlek

16 april.

Haft en helskön dag bara tagit det lugnt pluggat och en sväng till torp hann jag med. Fick köpt mig en jättefin BH och en present till mamma som fyller 47 i morgon =) Visar kort på vad det ligger i paketet i morgon.
Nu ska jag slå på Alcatarz och sedan sova, kl 6 i morgon ringer klockan.
/ Kärlek

Överraskning.

Titta vad Charlotte kom hem med till mig. Känslovrak som jag är började jag naturligtvist att gråta. <3 Har velat ha denna skapelse länge, så blev så glad =)

A trip down memory lane.

-
-

Monday once again.

Efter en vecka som varit upp och ner startar jag en ny vecka men glädje. Vart och tagit en fin morgon pw med Charlotte i skogen och ätit LCHF frukost.Yummi. Nu ska jag plugga. Det tar emot för det är så tråkigt att reflektera, vi har gjort det så mycket i denna utbildning så man börjar bli lite reflektionslös.
Förövrigt idag väntar jag spänt på posten, hoppas jag får avi på paket som är på väg till mig så jag kan visa. Jag ska också se om jag kan få tummen ur att ringa jobbet. Jag dröjer alltid med sådant jobbigt. Annars väntar body pump i kväll och alcatraz, spänning.
Ha en fin start på veckan

/ Kärlek

Söndag.

Idag är det lagom tråkigt väder ute inte alls motiverande att ta en pw innan frukost men nu är det gjort i alla fall. I går hade jag ingen bra dag alls, förvånadsvärt eftersom jag har mått bra det senaste. Många minnen väcktes till liv men jag ska komma igen. Behöver vara ensam och tänka bara på mig själv nu ett tag så får man se hur allt går sen. Men just nu är det jätteviktigt för mig. Att vara lite egoistisk.
I dag ska jag plugga nu fram till 15 ungefär sedan bär det upp till pappa en sväng och vidare till gymmet för kettlebells, och senare till mamma för tacos efter träningen. Mys.!
Måste hitta något som gör mig på bättre humör... tips?
/ Kärlek

Spring is all about colours.

-
Trend 2012 Dolce & Gabbana Spring Campaign
-
-
-
-

Sätt färg på tillvaron.

Konstigt hur modet kommer tillbaka de översta paren trodde man ju aldrig man skulle bära igen. Men ack så fel man har. Alla 3 par kommer från H&M, studentvänliga priser och när det kommer till skor man inte använder så ofta så är det alldeles utmärkt =) Skickade iväg en order från en webshop nyligen, visar när jag får paketet =)



Torsdag =)

Nu tittar solen fram märker jag och jisses vilket gott humör jag blir på då konstigt vad vädret ska påverka ens humör. Kom precis in från en långpromenad med Zico. Provade hans nya fina sele som han fick ärva av Troja även ett långt koppel som jag tycker är super att gå med i stan då man inte kan ha han lös.
Annars var jag i skolan i dag på en rikigt bra föreläsning. Riktigt intressant. Blir nog psykiatri för mig, har ju alltid varit intresserad av det. Hoppas det blir kul på praktiken också.
Nu ska jag skriva färdigt ett arbete och laga mat, blir kycklinggratäng med sparris till, gott! Ikväll vankas kettlebells och en tid för solarium.
-
Fina Z på promenad i hans nya sele och koppel =)

/ Kärlek

.

Vilken härlig eftermiddag jag haft tog en riktigt lång promenad med Sandra och sedan gjorde vi tacos hemma hos Frida, en riktig tjejmiddag. Vi bestämde oss för att ha filmkväll tillsammans på fredag så det ska bli ritkigt mysigt. Känns som jag har all tid i världen nu när jag är singel. Men just nu känner jag också en stor saknad efter honom. Som att förlora sin bästa vän. Jag tycker att kvällarna är värst, men uppbrott är aldrig roliga och saknaden kommer nog alltid att finnas där. Jag saknar hur vi skrattade tillsammans och att vakna upp bredvid honom. Ja, usch. Det slutade inte trevligt detta inlägget men allt är inte ros hela tiden. Tyvärr...
Aja, nu ska jag se på Alcatraz, en serie som började visas i måndags, tänkte också se wermland forever, riktigt kul tror jag den serien kommer bli =)
Dessa fina temuggar fick jag av Frida. Ställde dom på hörnskåpet så länge. De ska bli väl använda =)

/ Kärlek

Förresten.

Just nu håller jag på att leta bostad i den här härliga stan, Göteborg. Kommer nog ta sin lilla tid men den som väntar på något gott. Helst hade jag flyttat igår. Men men, nu är jag i fas i alla fall!
So Long!

Trött.

Trött som få är jag idag vet inte alls vad som har hänt. Tröttare än någonsin.
Men i alla fall ska jag tillbringa dagen med plugg, har ett seminarium på måndag som vi måste göra färdigt denna veckan. Vi skriver om bipoölar syndrom, läser ju psykiatri nu. Håller även på att tvätta så de e ju superkul!
Ha en fin dag.
/ Kärlek

Beautiful.

Tumblr_lpza7e62js1qis90fo1_500_large


The change up 2.

Såg denna filmen i går innan jag la mig. Den var sjukt rolig, piggar verkligen upp i detta regnvädret så absolut ett tips till er att se =)
Nu ser jag på det näst sista avsnittet av 30 grader i Februari. Vemodig serie men ändå bra. Skildrar många livsöden som är så tragiska. Har ni följt serien? Vad tycker ni?
/ Kärlek

En tisdag som känns som måndag.

Då är jag hemma från skolan precis och ska strax iväg igen till gymmet. Det blir body pump följt av en timmas promenad med Zico.
Har inte direkt något mer roligt att säga nu.
/ Kärlek

Grattis Zico.

Glömde nämna tidigare att min älskade pojk fyller år i dag, 5 hela år. Hurra Hurra Hurra!


En god tårta fick han =)



Vi just nu, Goding! Mammas älskade <3

Annandag påsk.

Känns som påskhelgen är så lång inte för den sakens skull att det är tråkigt eller så men det är många ledigadagar för er som arbetar, hoppas ni vilar ut er ordentligt. För min skull kunde det gärna varit arbetsdag idag, behöver ringa massa viktiga samtal men det får vänta till i morgon då.
Nu om en stund kommer Meli hit, vi ska plugga i hop en stund. Hoppas det går fort. Senare blir det ett spinningpass med Pernilla och förhoppningsvist tacos hos mamma.
/ Kärlek

Min dag i dag.

Sitter nu och dricket mitt morgonkaffe, vaknade redan vid 840 idag och gick då upp och pussa på zico lite sedan gick jag och la mig i gen och hör och häpna, då väckte pappa mig när han ringde, då var klockan 1030. Det var jättelängesedan jag sov så länge, nu när det är så ljust på mornarna vaknar jag oftast redan vid 9-930 och det är så härligt. Men det var bara upp och hoppa, sedan fick det bli en promenad med Zico och en tur till affären för att införskaffa kaffe och nybakat bröd. Så nu har jag precis fått i mig frukosten och sitter och drömmer mig bort till thailand och vietnam. Jag och Charlotte har löspratat om att spara pengar och åka i januari-februari nästa år. 9 dagar vietnam och 9 dagar Thailand. Får se hur det går annars tar vi en resa till Thailand bara. Var länegsedan jag var där och ett besök till är landet verkligen värt. Men men än så länge önsketänkande.
Min påskafton ska tillbringas hos Robin och hans familj tillsamans med min familj. Pappa och Sebastian vill säga då Matthias ska vara med hans kompisar. Efter vi ätit och druckit lite hos dem så blir det att träffa ytterligare vänner för att senare förhoppningsvist hitta ut till någon krog. Kommer förmodligen vara mycket folk ute men det kommer bli kul. Ser mycekt fram emot att träffa Robin med familj i alla fall, som på gamla goda tider, alltid så lyckat.
Men innan allt detta inträffar väntar jag på mammas Garry som ska komma och hjälpa mig borra upp spegeln över min skänk och även sätta upp tavellister. Sedan har jag köpt fika till oss så det ska bli mysigt.
Ha en fin påskafton.
Kanske ses vi ute i vimlet.
/ Kärlek

Robin, min älskade vän, vänner från födseln och resten av livet <3

Glad Påsk.

Unna er mängder av godis och mat denna helgen, det är ni värda! Umgås också med de ni älskar mest =)

Och så jag då.

image description
En bild från i går på mortens =)

Skärtorsdagen.

Åh vilken härlig dag och framförallt kväll jag hade i går. Det var underbart att få bjuda hem släkten på fin påskmiddag. Alla var hur nöjda och belåtna som helst efter all mat och den goda cheesecaken som vi njöt av till efterrätt. Det blev många skratt och mycket gott i glasen. Kvällen avslutades med att Pernilla och Alexandra kom hem till mig och vi fortsatte kvällen ute i vimlet.
Idag är det långfredag, jag kommer tillbringa dagen hemma och bara göra ingenting, ska ut och gå en långpromenad med Zico och sedan äta rester från igår. Mest ser jag fram emot mina hemmagjorda potatissallader, dom går inte av för hackor om jag får säga det själv.
Här kommer lite summering i form av bilder.
image description
-
image description
-
image description
-
image description
-
image description
-
image description
-
image description
-
image description
-
image description
-
image description
-
image description
-
image description
-
image description
-
image description
-
image description
Något suddiga bilder dock men dom duger, notera mina älskade bröder, dom hatar att vara med på kort men dum som jag är tar jag kort på dom ändå. Retas lite är ju fortfarande underhållande.
/ Kärlek

Härlig morgon.

Steg inte upp ur sängen i morse när klockan ringde. Jag var så himla trött och inte nog med det känner jag att det är massa jag borde göra som jag inte skulle hinna annars, så som tex göra superduper fint här hemma nu när jag ska få massa besök i morgon. Jag måste även ringa ett samtal till härliga CSN. Kan yppa så mycket som så här: JAG HATAR DOM. Så jag hoppas att dom lyssnar på mig annars sitter jag gött i skiten kan man säga....
I går var vi i Tyskland jag och pappa. Jag fick handlat med mig 6 flaskor rött, 3 3-liters boxar med rött, 2 flaskor rosé och 2 flaskor vitt i vinväg. Utöver vinet köpte jag 12 flaskor med ananas cider och 12 flaskor med vattenmelon cider, är ingen cider dyrkare egentligen men på sommaren kan det vara gott att dricka en emellan ölen eller vinet. Jag fick även med mig ett flak pripps blå hem. Så jag är jättenöjd och har nog faktiskt handlat mitt inför sommaren nu. Mer öl kommer nog behövas men jag prioriterade vinet eftersom det är sååå billigt i Tyskland.
image descriptionimage descriptionimage description
Mitt välfyllda vinställ, det ser tom fint ut när det är fullt. Zico ville såklart vara med på ett hört också!
-

Hoppas ni alla får en trevlig dag, nu ska jag andas och peppa mig själv inför ett jävligt hårt samtal med CSN.
/ Kärlek

Det nalkas Påsk.

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
image description
Påskpyntade hemma idag. På skärtorsdagen kommer familjen till mig och vi ska äta god påskmat alá Sandra, alltså ett lite modernare påskbord med både nytt och gamla favoriter. Det ska bli riktigt mysigt faktiskt. Älskar att bjuda hem =) Nu ska jag krypa ner under täcket. Ska upp i ottan i morgon då pappa kommer och hämtar mig redan klockan 04, vi ska till Tyskland och köpa gott i glasen. Tulpanerna fick jag förövrigt från min underbara pappa i fredags och dom står sig fina ännu. God natt
/ Kärlek

Ny vecka.

Idag är det en ny vecka och jag börjar så smått vänja mig med mitt nya liv. Nya liv i form av att jag är singel. Det känns blandat men förmodligen är det det bästa alternativet. Kommer att ta med mig detta förhållandet i bagaget och se tillbaka på det som något ljust och underbart stundtals och också svårt vissa stunder.
Dennis hade de bästa sidorna en man kunde ha men även de svåraste. Men allt man varit med om drar man lärdom ifrån och jag hoppas vi såsmåningom kan vara vänner. Jag har haft nästan 3 fantastiska år.
Nu tycker jag att jag avslutar detta inlägg genom att visa lite bilder från en romantisk middag jag och Charlotte hade i förra veckan. För att skingra tankarna lite.
/ Kärlek

image descriptionimage descriptionimage description
image description
Det serverades en god krämig pasta med kött och soltorkade tomater samt persilja

Sneak Peaks.

Ger er några fina sneak peaks från mitt underbara hem som böjar bli så fint.

image description
-
image description
-
image description


Söndag mot sitt slut.

Sitter hemma och tänker, tänker så det knakar. Hoppas ni alla haft en trevlig helg. Min har varit blandad. Träffade Johanna på Manana i fredags och umgicks med mamma och hennes Garry också. I lördags jobbade jag natten och sedan gick jag upp redan 12 idag för att göra kvällen. Dags att tjäna pengar och tänka på mig själv.
Nu ska jag hitta sängen, har skickat iväg massa cv för min bror får fortsätta imorgon.
/ Kärlek

RSS 2.0