Challenged.

4 tv programm jag ser:
Skavlan
Så mycket bättre
cougar town
Nikita

4 saker jag gjort idag:
Pluggat
Ätit Tacos m Mamma och Sebastian <3
Gått långpromenad i snön
Diskat *haha
4 saker jag längtar efter:
Thailand
Svaret på tentan
Nästa kurs
nyårsafton
4 saker på önskelistan:
vinna 300 miljoner
alltid leva lyckligt
Mc Körkort
Godkänd utbildning!¨

Plus massor av mer!!!

jag utmanar:

Ingen *haha

Os.Frontale Os.Temporale Os.Nasale osv osv.

Jag är väldigt busy om dagen får jag lov att säga. Just nu håller jag på med alla kroppens skelettben, muskler och leder. Ska veta alla dessa på både svenska och latin och vart dom sitter tills på tisdag sedan börjar vi (vilket vi redan startade med idag) Cellerna. Hur cellerna är uppbyggda och allt mellan himel och jord. Det ändå jag kan göra är att plugga hoppas tentan gick bra som ja betade av i fredags.

Nu är de bara några veckor kvar till Thailand. Då blir de lite människokroppen på stranden en viss tid förövrigt blir det sol bad, massage och massa äventyr.

Om ni vill ha ett smakprov, look down!




/Kärlek


Sleepy Eyes.

Nu ska jag lägga mig, har ägnat dagen till att plugga och att självömka med godis och dylikt. Ja, nu vill ja även självömka i att köpa massor utav kläder på nätet men då kommer kronofogden och tar mig för jag är en fattig student, buuhuuuu hahahaha
Jag är flum, har varit det i ett par dagar nu. SÅ God Natt och välkommen åter.
/ Kärlek

Nyårsplaner.

Har drömt om nyår  i natt och blir det som i min dröm kommer de bli grymt. Jag och några vänner har hyrt stuga så där ska det bjudas på tre-rätters, bubbel och massa gatt humör, bra musik och go stämmning. Ser verkligen fram emot det och det går snabbt.
Nu ska jag springa ner till tvättstugan sedan ut med zico och sedan, gissa.......plugga!
/ Kärlek

Mina Resor.


2005 Malta 3v


2006 Prag 4 dgr



2006 Turkiet Side 1v

Översikt av Side

2007 Bulgarien 1v



2007 Malta 2v



2008 Thailand Koh Samui 2v



2008 Bulgarien 1v



2009 Tunisien Sousse 1v




Åh jag sitter här i höstmörkret med levande ljus och tänker tillbaka på mina resor. Jag älskar att resa men det får ju gå efter plånboken. Jag tycker jag har hunnit med en del eftersom jag flög första gången som 16 åring och själv med en kompis dessutom.
Det är så många platser i världen jag vill se, jag vill åka mer till afrika en safari i Kenya hade varit grymt eller varför inte en mc tur genom Namibia. Sen vill jag till Venezuela, Brasilien, Usa, vietnam, Japan, Kina, Filipinerna, malaysia. Hade varit grymt även att komma till Australien och nya zeeland, kanske kanada. Ja det får komma, men man kan inte göra allt på samma gång. Nu har jag Thailand att se fram emot och nästa vinter får de kanske bli Något av ovanstående länder från Asien Malaysia eller Filipinerna. En sommarsemester hade heller inte varit fel, hade velat åka till Egypten. Men i alla fall snart bär de av till Thailand, bara en ynka månad kvar. Sen blir de London när Marte fyller förhoppningsvist. För de är klart alla länder i Europa vill man självklart besöka också. Paris, Milano, Rom, Barcelona, Greece. Ja.... jag befinner mig i drömmarnas värld nu men berest ska jag vara innan jag dör. För att inte glömma min absoluta dröm, få jobba med välgörenhet utomlands, afrika asien you name it.
Yeah Yeah, verkligheten here i come.
/ Kärlek




Feeling messed up in my F head.

Ja,
6 timmars plugg: Check
Träning: Check
Ångest för nästa 6 timmars plugg: Check
Detta är dödens död, det är så mycket litteratur, denna skola. Ack!!
/ Kärlek

Måndag.

Nu är det måndag morgon och jag har varit uppe sedan halv 7 i morse. Ställde min klocka på 6 men snoozade lite. Har varit ute med zico och sitter nu och tar de lugnt med en kaffe kopp, ägget har nog kokat klart nu så det får bli frukost och efter de intensivt plugg. Det känns väl sådär vill bara få tentan avklarad nu så man kan börja på nästa kurs fri från kompletteringar. Snart är de thailand inte många veckor kvar nu, det ska bi superskönt. ÅÄÅh <3
I Helgen bär de nog av till Älskling i alla fall på lördag, fredag blir väl tenta fest skulle jag tro. Och om en vecka startar jag med underbara cambridge ren kur i gen. Wonderful!
Hörs kanske senare, ha en underbar dag!
/ Kärlek

RSS 2.0