Tidsbrist.

Ännu en gång slarvar jag med uppdatering men det är en sådan tidsbrist känner jag. Dagarna bara rusar iväg och det är så svårt att hinna med allt man vill göra.
Just nu sitter jag med hemtenta och två seminarier jag försöker får klart. Nästa kurs kommer vi lära oss mycket om pedagogik och efter den så är det sommar och jobb som är på tapeten, när ska man få vara ledig? Önskar jag får ett fast jobb med en gång som färdig sjuksköterska sen så man får betald semester. Underbart.
På onsdag flyttar jag ytterligare en dag. Denna gång till en trea med Charlotte. Det betyder mindre hyra och lite mer roligt för pengarna. Ska bli att köpa motorcykelkläder osv. Längtar tills säsongen sätter igång. =)
So Long.
/ Kärlek

My Bedroom.


Myskväll.

Nu ær jag helt færdig, efter denna tuffa praktik veckan har jag en ledig dag i morgon och det ser jag fram emot. Praktiken ær førøvrigt jættebra, trivs som fisken i vattnet och det hade varit jættekul att få komma dit och jobba någon gång.
Annars har jag inte gjort så mycket i veckan, har fått i ordning hemma igen iof och det blev himelskt fint =) ær supernøjd.
Nu sitter jag hemma hos Dennis instoppad i en filt och efter en powernap bestæmde jag mig før att få i mig någon smørgås och nyss satt jag och åt en god glassstrut med ett glas loka pæron. Dennis jobbar så jag ær ensam till 21 och nær han kommer hem blri det massa mys till det sista avsnittet av Nikita!
Ha en trevlig kvæll
/ Kærlek

RSS 2.0