Home.


One year done, two more two go.

Underbara ni! Nu har jag gjort mitt första läsår! Jag kan även stolt lägga till att jag klarat alla tentor på mitt första försök och gjrot riktigt bra ifrån mig. Är oerhört stolt över mig själv faktiskt. Sista tenten gjorde jag idag och jag blir mycket förvånad om jag inte klarar den.
Det var dålig update i går men ja hade fullt upp helt enkelt. Nu är jag bara överlycklig och jag ser fram emot denna sommaren mer nu än någonsin. Vädret är ju helt underbart också. Min sommar börjar idag med färskpotatis och makrill hos mamma och till helgen blir det en helg i Norge med Pernilla och Johan det kommer bli strålande sol så vi kommer åka mycket hoj och på kvällarna blir det att sätta sig på altanen och grilla följt av möjligvis en båttur med några vänners båt. Detta ska bli fantastiskt.
För att inte glömma i morgon då jag och mina udnerbara studiekamrater ska fira ett år in i utbildningen. Jag bara känner på mig att denna sommar kommer bli kanon!
Nu kanske jag ska unna mig att på riktigt slappna av och njuta. Som sagt sommaren blir nog bra och fartfylld =))
-
-
-
-
Så här glad är jag idag, oavsett dåliga bilder men ändå.

/ Kärlek

Mamma dagen idag.

I dag är det mamma dagen och jag vill passa på att ta tillfället i akt att berätta om min älskade mamma.
- Mamma är den vackraste människan jag någonsin kommer stöta i hop med skulle jag tro. Hon är en sådan person som sveper om människor med kärlek och hon är omöjlig att inte tycka om. Mamma har tålamod, ställer alltid upp och jag kan stolt säga att vi är bästa vänner. Hon vet allt om mig. Det är i vilket fall som helst inte mycket hon inte vet.
Vi har dock haft våra perioder jag och mamma, när jag var tonåring tror jag att mamma hade det tufft med mig, jag försökte vara så kaxig jag bara kunde, helt omöjlig, mamma då som oftast var ensam med oss fick ta itu med alla jobbiga stunder. Det kan inte varit lätt men jag beundrar henne för det tålamod hon hade med mig. Och resultatet blev ju trots allt bra. Vi är bästa vänner, det är jag och mamma mot världen.
Kommer aldrig glömma vår resa till Tunisien bara jag och mamma sommaren 09, det var en underbar resa som jag önskade aldrig tog slut.
När jag blir mamma i framtiden hoppas jag att jag blir precis som henne, det är min dröm att mitt eget barn ska få känna som jag gör nu inför min mamma, ha mig som en förebild och känna förtroende.
Jag minns en gång för länge sedan när jag var i mina trotsår då jag satt och ögnade igenom gamla bilder på oss som barn. Då hade mamma ett dagboksblad som låg emellan korten. Jag läste och blev rörd, mamma hade skrivit när hon satt bredvid mig vid den tiden då jag var spädbarn hur stor kärlek hon kännde till mig och Matthias och att hon alltid skulle hålla oss bakom ryggen och hålla oss kär. Hon skrev att vi var perfekta för henne med sin blyertspenna bredvid min barnvagn.
Mamma du är perfekt för mig.

-


-

/ Kärlek

När jag blir stor.

-
-
-
Vill sova som om jag redan var i en dröm när jag lade mig. Som på ett moln. Min framtida säng är någon ovan. Gudomligt vackert och romantiskt.

Pandora.

Sitter och beundrar mina fina pandora armband jag har. På min silveränk har jag endast fyra berlocker dock men de ska fyllas på med tiden. Min läderlänk däremot har jag sju fina berlocker. Fick både armlänken och berlockerna av Dennis när jag fyllde år för några veckor sedan. Han hade snappat upp att ja saknade lite berlocker och att jag älskade armbanden.
Det bästa med Pandora är att man mixar och får ett helt eget armband. Berlockerna är dock dyra så det tar en stund och fylla på. Jag är så avis på Mammas väninna Therese som har ett silverlänk halsband och två silverlänk armband som är nästan fulla. SÅ FINT.
Men med tiden kommer dem, mina egna personliga smycken.
Berlockerna kostar fr 240 kr - hur mycket som helst, de i guld kan hamna på över 3000 =)
-
-
Godmorgon Förresten! / kärlek

Om än möjligt men ack en fantasi.

Jag vet att jag ibland fantiserar mig bort till vita sandstränder och kristallklart vatten, eller till storstadsbruset i London. Men saken är den att jag så gärna vill resa. Det spelar ingen roll vart det kan vara någonstans i Sverige men bara vara borta se nya ansikter och nya möjligheter någon annan stans.
Planerna inför resten av detta året är en Turkiet resa i Augusti, en stockholmstripp samt Gambia i december. Får se om det går att genomföra rent ekonomiskt men jag vill, vill, vill.
Jag längtar även till om ca ett år då vi får lov att praktisera utopmlands, jag ska göra allt som står i min makt för att få praktikplatsen i Namibia i en månad. Jag vill hjälpa till där det behövs.
Lite tankar.

/ Kärlek

Grey...Grå..Grau.

Godmoprgon eller förmiddag allesammans. Jag föredrar godmorgon eftersom jag snoozat fram till ca halv elva. Tog mig sedan en dusch och fick serverad frukost av Dennis. Mysigt.
Nu var dock han tvungen till att åka iväg till jobbet en stund (är egentligen ledig på fredagar bör tilläggas) de hade något problem med datorerna och telefonerna. Så nu sitter jag här ensam och underhåller mig med facebook och diverse andra sidor på internet. I dag är det så grått väder så det blir en innedag följt av rensning av ett rum hos Dennis (han ska renovera) samt en och annan film innan jag bär av hemmåt ikväll. Det blev ändrade planer eftersom jag fick jobb i morgon. Är i stort behov av jobb just nu. HElst skulle jag vilja jobba dygnet runt ända till tisdag då maj lönen är över. Behöver visserligen jobba i Juni också.... Pust.. Inget att tala om. Nu ska jag njuta av dagen.
/ Kärlek

Ofattbart vackert, ofattbart snabbt.

Kan inte sluta tänka och fundera på att det är tre år sedan jag tog studenten och fick gå på balen. Det avr en underbar tid i mitt liv som jag aldrig lär glömma. Nu är det snart min lillebrors tur, jag kommer vara den stoltaste storasystern. Önskar jag kunde gå på bal oftare, hade velat klä upp mig som en prinsessa med vackert hår och vackert smink, ofta.
-
-
-
/ Kärlek

En fin dag idag.

Åh har haft en jättebra dag idag. Härlig känsle det där. Att känna att man har en bra dag och är på ett bra humör. Har nog förmodligen med inlägget nedan att göra.
Tidigare idag fick jag hämtat ut mitt mc-ställ. Det var riktigt bra nu, så hoppas på bra väder på fredag så man kan få sig en tur ute i det fria, för det är det som är så underbart med just motorcykel man känner en oerhöd frihet.
Nu ska jag koka ihop något nyttigt att stoppa i magen och sedan blir det plugg återstående tid av kvällen. Bara att sätta igång, tentan närmar sig.
/ Kärlek

Härliga morgon.

Älskar mornar utan stress och varje gång jag har en morgon utan stress förundras jag över att jag alltid snoozar mig till en stressig morgon. Okej, jag älskar att sova men jag älskar att ta det lungt på morgonen. Bara det faktum att man kan dricka en kopp kaffe, sita i tystnad och kika på internet samt äta lite frukost.
En vanlig morgon för mig ser tu ungefär såhär: 7 ringer klockan - jag snozzar - Snoozen hinner ringa ca 5 ggr innan jag typ springer upp ur sängen, slänger på mig kläder och smink, springer ut med Zico och kissar slutligen springer till bussen som jag i 7 av 10 fall missar. - STRESS. Så ändring på det ska det bli.
I dag bär det av till skolan för två seminarier. Sen har jag bara i morgon och tisdag kvar innan sommarlovet. Visserligen är det tenta på tisdag men förhoppningsvist går den bra.
Ha en underbar dag!


Frukost idag, 1 dl naturell youghurt med låg fetthalt samt 1/2 dl naturell musli. En halv rågbrödsskiva med skinka och tomat. En kopp underbart kaffe.



/ Kärlek



P.s Ska försöka hitta på lite kategorier i bloggen, har verkligen kommit in i ett sting med skrivandet d.s

Återkommer.

Återkommer när jag har mer energi, denna dagen har sugit musten ur mig. Helt färdig. Nu blir det sängen med Jo Nesbö.

-

-
/ Kärlek

Say no more.


Give me.

 

I want you now, badly!




Måndag.

Vilken effektiv dag. Sitter i skolans bibliotek och har suttit här sedan 9 i morse ca. Fått gjort massor men har en del kvar som jag itne kan göra för att någon idiot har stulit boken som jag behöver. Får låna den boken av en kompis då skulle jag tro.
Nu tror jag att jag beger mig ner i kafeterian och tar mig en kopp kaffe och ringer några samtal, min buss hem går inte förrens tjudo över tror jag.
I kväll bli det ytterligare en långpromenad följt av en bra bok nerbäddad i sängen. Det är så kallt ute. Fy.

Från en solig dag i sommras!


Btw - Ska be min data support Charlotte om en ny header kanske. Har lite ideér.

 

Ha en fin nystart på veckan / Kärlek


Rainy Sunday.


-



Söndagen så här lång har varit mysig och nu kurrar magen inför den stundande taco middagen =) I kväll travar jag mig nog hemmåt och kör på en myskväll hemma. Lite gottis inför i morgon. Har ett sjukt begär för att beställa hem massa kläder och skor nu. Känner att min shoppingtorka har pågått allt för länge. Jag bara vill...

/ Kärlek


Bedårande.

Igår var det Lördag som bekant, men inte vilken lördag som helst utan min lillebrors bal. Var uppe hos honom hela förmiddagen, vi åt frukost tillsammans och sedan gjorde vi honom fin. Åh så sant blev han fin. Min fina.

Jag och mamma åkte ut till gustavsberg sedan och väntade in dem, de skulle åka limosine och det var ingen dålig bil heller. Rena papparazzi syndromet när de klev ur limosinen. I vilket fall som helst var Sebastian och Sara väldigt fina.

Här kommer lite få bilder :)


-

-

-



Nu tar jag mig en tur till mormor och anders. Sedan blier det långpromenad följt av middag hos mamma med hela syskonskaran och mor. Ha en fin dag.


/ Kärlek


Till jobbet.

God dagens. Har haft en fin förmiddag med lite efterkalas med mamma och morfar. Fick en jättefin klänning och svarta haremsbyxor av mamma sedan fick jag lite pengar. Ska jobba i kväll nu men tänkte hinna att svänga inom vero moda där de tydligen hade monster rea. Sedan vill jag hinna köpa en sallad också.
Ha en fin Fredag allesammans!

/Kärlek

Left overs.

-

-
-
-
-
-
-

-
-
Diggar verkligen första bilden, herregud. Nu har jag myst lite för mig själv, skönt att vara ensam i bland. Skönlitteraturen var bra också, fortsätter på den sedan för nu ska jag underhålla mig med att skriva lite dokument till skolan. Vad gör man inte?
Vill hitta på något skoj i helgen. Vem vill leka med mig?

/ Kärlek

My day so far.

En knepig dag har jag idag. Ingen disciplin alls, med tanke på att jag redovisade om det disciplinerade självet idag så skyller jag på att vi människor är disciplinerade i allting så gentemot mig själv slipper jag det idag.
Vill bara att ngra veckor ska gå. Känner att jag inte vill leva i nuet, jag vill leva i framtiden. Attans.
Det finns dagar som ställer förundrande frågor, idag är en sådan dag. Så dags att flyta in i skönlitteraturens värld för att skydda mig från verkligheten.
/Kärlek

Värt att läggas till att inte ens Mc-stället blev bra, jackan säkert två strl för stor och byxorna en strl för liten, ändåvar de samma storlekoch jag mätte mig innan, gosh, blit trött.

M-F Done.

Nu 20:01 är jag färdig. Har dock tagit matpaus och promenad, sammanlagt 1 h kanske. Så det jag vill försöka få fram är att jag är så duktig som suttit disciplinerad så länge som jag gjort. Matthias har även varit hemma och jag ahr hjälp honom med psykologin. Hjärn gympa för mig också. Alltid kul att få hjälpa till. Nu ska jag ta mig en snabb dusch följt av soffan, en deckarserien på 4an börjar idag som kanske är något att ha.
Förresten tror att Charlotte har några left overs bilder från i Måndags. Kommer nog lägga ut några så småningom.
Nu, dusch, somsagt.
/ Kärlek

Pluggar.

Behöver inte uttrycka mig tydligare än 11:00-16:50, har mer än hälften kvar.
-
-
/ Kärlek

Some photos.

Jag är inte benägen att visa så många kort på mig från i går, inte från den kameran som jag har hemma i alla fall. Hoppas för guds skull att det finns andra kort på mig någonstans, eller gör jag verkligen det?
Det var fartfyllt. Med andra ord. Men här kommer bilder på mina oerhört vackra vänner i alla fall.

-
-
-
-
-
-
-
-
Ni Märker att det gick utför för mig i går i alla fall, men roligt hade jag. That's the main point.
Det hela började i alla fall på bryggan här i Fredrikstad med en mjukglass och öl. Det låter som en fin kombo va? Det gick ner och hade gjort det i gen i alla fall. Sedan begav vi oss hemmåt till grillen där det bjöds på grillad entricot med en god sallad a lá Dennis, samt grillade potatisklyftor, morätter och sparris. A-M tog med sig en ljuvlig tzatziki och Dennis hade gjort en mexikansk dressing. Allt var supergott och till detta serverades även gott att dricka samt grillade vitlöksbröd såklart. Kvällen fortsatte med lite extra mycket fylla, småprat och dans. En udnerbar kväll helt enkelt. Tillbaka till verkligheten i morgon efter en super lång helg.
/Kärlek

Sandra Lagar Mat.

Tyvärr har jag inga bilder på maten som jag tog själv, glömde totalt av det. Men det var mycket uppskattat och receptet kommer här.
Räk och Kräft pasta med krossade tomater och vitlök (ca 6-8 pers)

Du Behöver:
1 kg räkor med skal
2 st fiskbuljong
350 g kräftstjärtar i lake (varav 170 gram av dem är kräftstjärtar)
Färska Champinjoner lägg i efter smak
Fyra stora vitlöksklyftor
Tre burkar med krossade tomater, varav en smaksatt med vitlök och örter
3 dl matlagningsgrädde
Citronpeppar
Salt
Vitpeppar
Olja
( några matskedar vitt vin om man vill)
Serveras till färsk pasta.
Gör så här:
Skala räkorna och spara skalet, koka sedan upp skalet i vatten och buljongtärningarna.
Fräs pressad vitlök i het panna och efter det så lägger du i färska champinjoner som du steker.
Efter en stund häller du i Krossade tomater samt ca 2 dl av räkspadet. Låt såsen koka så att mycket av vätskan dunstar bort, Häll i matlagnigsgrädden och låt småkoka. Smaksätt med kryddor (citronpeppar ger det hela en väldigt god och syrlig smak) När du tycker konsistensen på såsen är bra lägger du i Räkorna och kräftstjärtarna.
Koka pastan och servera även en sallad samt vitlöksbröd till.
Sandra om rätten:
Denna rätt är väldigt enkel att tillaga samtidigt som den är god och lyxig i smaken. Såsen får en fin rosa röd ton och kräftstjärtarna ger såsen en god smak. Att man steker vitlöken och inte bra presar ner den i såsen ger också såsen en fylligare smak av vitlök och vitlöken tränger även in i champinjonerna vilket sätter god smak. Så servera detta någon gång hemma, kanske det blir en favorit?
/ Mat med Kärlek


Slappis dag.

Herrejisses vad slapp jag är i dag. Inte konstigt när jag förtärt alkohol i tre dagar efter att haft uppehåll en månad. Men i morgon börjar allvaret igen och då är det stenhårt. V 4 börjar tomorrow.
Dennis tar sig en powernap nu så jag har passat på att pluggat lite, hela morgondagen kommer också att gå till plugg vilket jag vill eller inte. Men snart kan jag andas ut, den 31 maj har vi vår tenta och förhoppningsvist klarar man den och kan börja slappna av och jobba hela sommaren.
Vi har bara planerat en liten motorcykelfärd till danmark, mc kamp. Men jag tror bestämt det blir mycket MC och även några båtturer med A-M och Jons båt i sommar. Det är så oerhört vackert här i Fredrikstad och framförallt när man tar sig ut bland öarna som ligger ltie utanför, underbart.
Ack, ack. Nu borde jag ta tag i att läsa boken Mandelkärnan (förstår inte att man måste läsa skönlitteratur på högskolan) men den är faktiskt bra och jag har snart läst ur den, då fortsätter jag på Jo Nesbö. Världens bästa deckare. Ett tips: Läs dem.
Återkommer med recpten på mina maträtter från i Lördags samt en rewiew från i går. Ska bara försöka få i hop lite bilder.
'
Bjuder på dessa två så länge, från i Lördags beklädd i Presenten jag fick av Sandra och Frida, både klänning och örhängen!
/ Kärlek

17 maj.

Mår sådär idag. Det var hårt i går. Nu Längtar jag tillbaka till Cambridge.
Återkommer med uppdatering.
/Kärlek

I'm Gonna Party Like it's My Birthday.

Godmorgon alla glada, idag är jag extra glad eftersom det är min födelsedag. 22 år blir jag idag och denna dag kommer bjuda på mycket roligt eftersom jag är hemma hos Dennis.
Vi kom hit igår och redan då faktiskt så blev det ett och annat glas rött tillsammans med Charlotte och Ronny, vi skarattade så att vi fick ont i kindbenen ända tills två. Nu väntar jag på att Dennis ska bli färdig med frukosten till mig, sedan bär det av till Strömstad för alkoholshop och annat.
Ha en fin Måndag, i Norge är alla lediga så det kommer bli en riktigt grym fest. =)
/KÂRLEK

Buddah i'm in Love.

Lyckad Dag. Nu hoppas jag på lika lyckad Kväll. Väntar bara på mina Älskade Tjejer.
-
-
-
Ha en underbar Kväll / Kärlek

Call your Girlfriend.

Call your girlfriend 
It's time you had the talk 
Give your reasons 
Say it's not her fault 
But you just met somebody new 

Tell her not to get upset, second-guessing everything you said and done 
And then when she gets upset tell her how you never mean to hurt no one 
Then you tell her that the only way her heart will mend is when she learns to love again 
And it won't make sense right now but you're still her friend 
And then you let her down easy 

Call your girlfriend 
It's time you had the talk 
Give your reasons 
Say it's not her fault 
But you just met somebody new 

Don't you tell her how I give you something that you never even knew you missed 
Don't you even try and explain how it's so different when we kiss 
You tell her that the only way her heart will mend is when she learns to love again 
And it won't make sense right now but you're still her friend 
And then you let her down easy 


[ From: http://www.metrolyrics.com/call-your-girlfriend-lyrics-robyn.html ]

Call your girlfriend 
It's time you had the talk 
Give your reasons 
Say it's not her fault 
But you just met somebody new 
And now, it's gon be me and you 

And you tell her that the only way her heart will mend is when she learns to love again 
And it won't make sense right now but you're still her friend 
And then you let her down easy 

Call your girlfriend 
It's time you had the talk 
Give your reasons 
Say it's not her fault 

Call your girlfriend 
It's time you had the talk 
Give your reasons 
Say it's not her fault 
But you just met somebody new

Härliga Lördagsmorgon.

Vilket toppen humör jag är på idag =) Vaknade precis innan nio och satte på morgonkaffet så nu sitter jag här efter att ha plockat upp lite här hemma inför storstädningen med kaffet och frukosten, denna dagen får jag ju äta alla målen. För övrigt har denna diet veckan varit tuff, tror inte jag gått ned något vidare men bättre tag nästa vecka då =)
Så på schemat idag står storstädning av mitt udnerbara hem som förövrigt blev prydd med en köksgardin i går, så fint. Efter jag städat ska jag åka till blomsterlandet med pappa, ett ställe som har så oerhört fina blommor och prydnadssaker bland annat. Jag ska köpa blommor till balkongen hade jag tänkt och kanske en tulpanbukett till köket, älskar blommor =) Efter det ska jag promenera ut med Zico en lite längre historia följt av matlagning som också är något jag älskar att göra.
Kommer upp med recepten lite senare och bilder såklart.
Idag bjuds det på:
14:00 Räk och Kräft pasta med krossade tomater och vitlök, Äpplepaj med vaniljsås
18:30 Kycklingsallad med Sandras vitlök och dijon vinegrette samt Sandras Tzatziki och vitlöksbröd, glasstårta.
Känns nästan som det är idag jag fyller men det är inte förrens på måndag men då är jag i Norge och roar mig på hojjen och på Lyckliga Gatan Söndretoppen, kommer nog få se en och annan naken springa på natten också hihi alltid lika roligt =)
Ha en underbar Lördag

/Kärlek

Mc-Chick.


Så smygg blir jag nu i sommar med mitt nya ställ =)

Fredag den 13e.

Godkväll på er denna otursdag. Har ni haft någon otur eller? Jag har inte haft någon speciell otur tror jag. Haft en mysig dag faktiskt med en lång kaffedejt med Felix. Så trevligt att han är hemma över hela sommaren nu då kan man hänga mycket.

Annars har jag jobbat en del i veckan vilket verkligen behövs. I morgon har jag familjen på middag på förmiddagen och på kvällen kommer tjejerna hem til mig på mat lite gott att dricka, roliga spel och Eurovision. Appropå eurovision höll nerverna på att dö i går när dom ropa upp Sverige sist.

Hur som helst har jag ingen blekaste om vad jag ska ha på mig i morgon, trodde jag ahde tvätttid i dag kl 16 men tydligen så slutade den kl 16, snopet..... Så inga rena kläder, surt.

Jaja, sitter i alla fall och pluggar en fredag som denna vid denna tiden och kommer nog plugga en timma till. Vill bli färdigt med lite här frammåt så jag kan fokusera på tentan, dock har jag noll motivation för denna kursen är, BORING.

Sätta upp gardiner ska jag nog hinna med innan jag lägger mig också, ostrykna. Haha =)



/ Kärlek


Saturday and the Sun is Shining.

Hej!
Blir på strålande bra humör när jag vaknar och har solen i ögonen =) I dag ska vi (eller ganska omgående ska vi) ut och åka mc. Tydligen mängder av cyklar som ska iväg.
Hoppas ni får en bra lördag =)
/Kärlek

Morgonstund har guld i mun.

Sitter med mitt morgonkaffe och morgonshake nu efter en härlig disch och en lagom lång morgonpromenad. Jag la även till ett ägg i dag till frukosten och snacka om att jag är mätt nu. I bland tycker jag det är behövligt att äta, för annars orkar man inte. Ska ju hålla på med hårddieten i 12 v och då måste man se något ljus.
I alla fall så bär det av till Norge om en stund. Jag ska bara fräscha upp mig lite och dammsuga lägenheten. Det blir nog väldigt lugnt i helgen skulle jag tro då Dennis har opererat båda stortårna. Men hoppas på sol så att jag kan ligga på altanen och steka.
Älskade Morgonkaffe vad skulle jag gjort utan dig?!
Om någon undrade var jag köpt det ubersnygga nagellacket som skymtas på bilden ovan på min tumme så la jag in en helbild på min hand, nagellacket är från depend, 29 kr, no 054 =)
/ Kärlek

Onsdag.

Pust. Denna dagen har varit lång men även väldigt lärorik. Blev filmade udner vår redovisning idag som skulle vara upplagd som en undervisning till en viss målgrupp. Vi hade målgruppen småbarns föräldrar och redovisade om 18 mån vaccinerna!
Nu sitter jag efter att ha gått ca 8 km i vardagsrummet och väntar på min kopp te som Charlotte håller på att fixa med. I bland är sambolivet underbart.
En lite sliten bild från i förrgår när jag mös ner mig i soffan!
Jag och underbaringen Sara som jag varit hundvakt för i två nätter nu!
/ Kärlek

Färgglad vår 2011.


Hemmet.

Hemmet är på något sätt det käraste man har och när man äntligen får köpt in sånt som man tycker om och hemmet blir fint då trivs man som bäst. I går när vi var på ullared fick jag och Charlotte köpt lite nya krukor osv så nu är köksfönstret jättefint, även vardagsrumsfönstret. Det är lite pill kvar eftersom vi ska ha nya soffor och nytt matsalsbord men annars ser det faktiskt hyfsat ut hemma nu. Passade även på att beställa en köksgardin i går kväll. Det kommer bli så fint att få en helhet, plus att jag vill bli färdig med det mesta til gästerna kommer när jag fyller år =)
Zooma
/ Kärlek

I min ensamhet med studierna.

Hej!
Nu sitter jag i min ensamhet och pluggar inför i morgon. I morgon ska vi nämligen bli filmade när vi undervisar om MRE vaccinationen så jag vill gärna kunna det lite bättre så att man slipper stå med papprerna i handen och skaka. Jag gillar inte att redovisa framför klassen. Det är konstigt men jag brukar vara en utav de som pratar mest men det är när vi sitter ner, så fort jag ska ställa mig upp framför klassen blir jag nervig. Fy, det är en hemsk känsla men jag hoppas verkligen jag blir bättre och bättre för nu har vi ändå hållit på så här i snart ett läsår.
Jag tog förövrigt en lång sovmorgon i morse och vaknade upp med tre hundar i sängen, myspys. Dom får egentligen inte ligga i sängen men ibland så är det så svårt att låta bli att släppa på reglerna. Passar Sara och Sofie från i går kväll till i morgon bitti. Nu ska jag fortsätta att läsa på mitt arbete och sedan i kväll ska jag möta Sandra för en långpromenad.
Mår bra idag, är glad även om det har snöat lite. Ser fram emot helgen. Ska bli kul!
/ Kärlek

RSS 2.0