Mornings.

Uppe med tuppen i dag, innan tuppen till och med, klev upp ur sängen lagom trött 5:45 så nu har jag ätit frukost tagit ut byrackan och sitter och väntar in tiden till bussen som ska gå, den går 7 men orkar inte stå utanför och frysa, det är ju seriöst kallt, brrrr, endast 3 grader, så det gäller att ta på sig vinterjackan. Men nu får jag kanske springa och borsta tänderna i alla fall, praktik i dag i gen får berätta mer om den senare. När jag kommer hem ska jag driekt på långpromenad sen på middag till Marte =) Lax =) Och efter det ska i träna weiiii!
/ Kärlek

It's around Fall.



Underbara Morgonstund.

Om jag bara kunde beskriva hur mysigt jag har det här nu. Passar Sofie en stund så efter långpromenaden förut så sitter vi hemma och myser. Sofie den lilla ligger bredvid mig i soffan och den stora Zico ligger precis nedanför och snoozar mig på foten, båda är trötta och belåtna skule jag tro.
Tycker det är ultimat glädje att se mina hundar (även om inte Sofie är min) njuta och mysa på det här sättet =)
Nu ska jag dammsuga, hoppa in i duschen, göra i ordning mej för att sedan åka en sväng till skolan. Måste det har en låååång todo list.
Ska även springa till gymmet och fixa kort, weeiiiiiiiiii
/Kärlek

Btw.

Kom på att jag har en så jäkla härlig höst att se fram emot =) To Die for =)
  • Helgen 8-10 oktober Köpenhamn
  • Helgen 3-5 Dec London
  • Sen en två veckors semester i Thailand den 7e- 22e December =)
Hur underbart som helst



Update: London blev precis flyttat till mitten av januari, men lika glad är jag för det =)

Last Night was Pretty GooooOooOOod.

Galen kväll i går, ja det var förnamnet, hade grymt kul hos Marte och sedan på mortens var de också bra. Synd att de var lite mycket folk men de var ändå grymt, de e ju så i Uddevalla när de är löneheg och allt, då är de bara ett ställe folk går till.
I dag får jag sota lite för gårdagen, eftersom man ätit nyttigt och itne druckit på länge så är det ju värre dagen efter nu! Men jag startade dagen med en långpromenad på 1 timma, sen ikväll blir det en till långpromenad och i morgon börjar jag träna =) Ska bli så kul. Nu sitter jag med halv öppna skolböcker och ska börja läsa, men de går inte så bra som vanligt men jag måste verkligen, sitter även och funderar på Martes överblivna tacosallads rester, när man inte får smälla i sig en pizza vill säga.
Min kamera är inte bra, så vi tog de flesta korten med Pernillas kamera, hoppas hon kan lägga ut dom snart så jag kan smälla upp några galna party pics här.
Anyway, nu blir det skolböckerna, sedan promenad m Robin och Marte och sedan Tacosallad, typ... hihi
Två halvbra då =)
/ Kärlek

Klackarna i Taket.

Yes flickor och pojkar, ikväll kör vi klackarna i taket.... WEEEIIII

<3.

Mammas Pojk!

A nice Mess.

Nyheter i Garderoben, Höst =)


På Menyn.

I Kväll bjuds det som skrivit på mat Pernilla och Johan kommer hit till mig. Och Menyn lyder:
Förrätt:
Rostad pizzadeg i stekpanna täckt med salami, oliver, tomater toppat med basilika och tomat kräm.
Huvudrätt:
NötBiffar med persilja, chili, vitlök och fetaost. Serveras till Grekisk Pastasallad.
Efterrätt:
Kesella och egen hallonkräm med frasigt täcke.
/ Mat Kärlek

Come over to my Place.

....Tralala lala lalalalala....
Guess what song that is?
Ska ha middagsgäster en fredag som denna, det blir trerätters på ett smalt vis så jag hoppas de två av oss som inte bantar tycker det är gott ändå =)
Annars läser jag massa i kurslitteraturen nu, missar föreläsningen i dag, missade bussen =/ men men det får gå. Jag får nog skriva av någon snäll själs anteckningar =)
Jaja, nu ska jag börja städa här hemma, sen börjar jag med förberedelserna, ska även hämta ett paket från H&M senare, kanske det finns något i det paketet jag kan ha på mig till kvällen i morgon!
/ Kärlek

Snoozing.

God morgon.
I dag har jag nog snoozat i fyra timmar innan jag gick upp, eller jag gick upp klockan sju för jag trodde jag hade tvätttid, men när jag väl kommit ner till tvättstugan med all min tunga tvätt var det någon sucker som hade suddat ut mitt namn och skrivit upp det i morgon 1130 istället, hur jävla kul är det då??? NOT!!
Men men sånt är det, nu ska jag hälla i mig mitt morgonkaffe och min morgonshake ta ut min skatt på promenad och sen springa till bussen som går till skolan, har en föreläsning i dag 1315 - 1600 hoppas den är intressant.
Ska även hem till storebror i kväll och titta på en smörgåstårta resten av släkten ska äta, hum, undra om de gör något med en lite bit? Tror inte det hihi!
Ha en bra dag.
/Kärlek

Whoila times six.

-
-
-
-
-

Det Där med en Header.

Ja, en header lär jag aldrig få ordna, ska haffa tag i Charlotte som får fixa en till mig, den är ju lite tråkig den jag har nu måste jag få lov att säga.... hihi

Nu blir det en Shake, eller kanske ett glas sockerfri nyponsoppa.
/ Kärlek

Haircolour * Brown.

Då har jag varit hos frisören då, det var förra veckan men jag är inte så bra på att förmedla sånt här, men denna gången tog Elias bort slingorna och färgade håret efter min ritkiga hårfärg som blivit mörkare med åren, dock med lite mer glans. Är hur nöjd som helst som jag alltid är hos Elias.
Nu har jag tränat, haft en dag i skolan i dag med informationen om praktiken nästa veckan, ska bli hur kul som helst. I Helgen har Marte inflyttningsfest, då blir de Tapas och mys med nära och kära <3
Ska återkomma med bilder men hittar inte mobilsladden, tyvärr.
/ Kärlek

Första Dagen på dessa 4 år.

Då går vi in i ännu en fyra års period av blå regering.. de är inte de allra värsta de allra värsta är att det faktiskt inte finns några vinnare, alliansen har minoritetsregering vilket innebär att Sd kan springa runt och spela allan med alla motioner och påverka en massa.
Hoppas att vi lär oss, är inte en stolt svensk i dag, Fredrik Reinfeldt är okej men Jimmy Åkesson?
Annars har jag en bra ledig dag har varit hemma hos Pernilla i några timmar och pratat Thailand och massor av annat, nu myser jag med min hund, älksar verkligen Zico... Ska strax städa och dricka min soppa sen i kväll blir det en joggingtur.
För Hela Sverige =) I'm still Red
/ Kärlek

Håll Tummarna.

Så då är de bara att hålla tummarna att människan går före pengarna i detta valet =)
Vote Red
/ Kärlek

Soon in MY Wardrobe

Ynka 348 riksdaler!

Skøna Helg.

Æntligen helg! Men de e klart att veckorna går fort nu nær man pluggar men det ær så skønt med helg ændå, har kyxat till det med en halv sallad till lunch och en halv sallad nu till middag på kvællen, bara før att det ær fredag och allt kænns bra i dag.
NU sitter jag i norge som ni mærker, tangentbordet ær ju helt kasst så de får bli som de blir. Ælskar norge, ær grymt sugen på att gå ut men jag slarvar inte med alkohol idag, nope.
Ha en fin helg, de ska ja.
En glædje bild =)
/ Kærlek

Hektiskt.

Mitt liv är en gnutta hektiskt just nu men det är bara roligt med skolan, energin är nog inte riktigt på topp men snart kommer det vara bra. Nu sitter jag och finslipar lite på arbetet och i morgon ska vi träffas basgruppen och göra det sista, skönt nästa vecka när de inte är någon redovisning. I helgen ser jag fram emot att äta mmm undra va D ska laga för mat =)
Sitter och försöker sålla band gamla kort också stöter i hop med riktigt goa bilder, har för vana att alltid framkalla kort så jag har massor utav dem men det är jätteroligt att bläddra i, skratta till kanske fälla en tår till ibland när man ser tillbaka på livet. Det är mycket som har förändrats och jag saknar i bland den gamla tiden. Men life goes on och jag har det underbart nu också. Nu börjar livet sätta fart. Men i alla fall så hittade jag bilder från en fest förra sommaren, den festen var bara så rolig, skrattade hela kvällen, ja en underbar kväll helt enkelt.
/Kärlek

Älskar mitt hem.

Nu får jag snart lite mer nytt i mitt hem, älskar värmen jag fått hemma nu, önskar bara jag kunde få hit nya fina stolar och soffor nu, sen är jag nästan färdig. Ska beställa hem en fin kappa till köket och en fin kristalllampa till vardagsrummet. Nu sitter jag hemma färdig med plugget för i kväll (ska bara läsa några kapitel i en bok) och myser med levande ljus och Kanel te framför utfrågningen, vet redan vad jag ska rösta men ändå!
Hoppas ni haft en bra dag, det har jag!
Taklampa Julia
Till vardagsrummet
KRISTALLER Ljuskrona, 3-armad silverfärgad Diameter: 32 cm Höjd: 1 m 72 cm
Till sovrummet
Kärlek

Ett Meddelande från Nattetid.

Helgen har varit lugn nu i mina diettider, hade väl kanske önskat annat men det är helt okej att vara nykter och i sans några helger på raken nu! Var hos D i lördags och vi satt bara inne i regnvädret och kollade på intressanta politiska disskusioner och jag är mer säkrare än någonsin att jag är RÖD... Rösta Rött säger jag bara...:)

Anyway så var jag ute och promenerade med Marte på strandpromenaden i kväll det var riktigt härligt höstväder, kvällssol och mycket folk. Nu har jag snart jobbat färdigt också bara två timmar kvar dock är jag väldigt trött men till veckan väntar nya utmaningar i skolan vilket ska bli roligt sedan avslutar jag evckan i norge med vänner och mitt födelsedagsbarn <3

Some Pics





/Kärlek

 


Chocken.

I dag har jag fått chocken, kommer inte i håg att skolan kunde vara så påfrestande, i mina diettider och allt. Har insett att det kommer vara massor utav plugg nu i höst hoppas man kommer in i det smidigt för i dag har jag tänkt: hur ska detta gå till?!
Men efter många om och men satte jag mig och skrev om olika begrepp och jag skulle ta lidande ur olika perspektiv, jag och min grupp ska förbereda 5 begrepp med en redovisning på 20 minuter varav vi kommer redovisa ett utav de fem, men vi måste förbereda, luriga dom är de där föreläsarna. Men men det gick förvånadsvärt smidigt ändå och nu är jag färdig ska bara skriva rent det på datan och lägga in det i min mail. I morgon ska vi mötas vi i gruppen och hoppas vi bli färdiga så att jag kan ha torsdagen ledig jag har en massa jag måste få gjort, städa förrådet tex. Hoppas nu jag har en utbildning om 3 år så jag inte ballar ur men det ska väl ske mycket för de.
Och över till något helt annat ur hjärnhalvorna:
Jag längtar tills jag kan slarva lite med dieten så jag och mina tjejer kan gå ut och äta på en go restaurang och småtjata om värdsliga ting. Och jag längtar tills jag och kärleken kan sitta och äta en romantisk middag med ett eller två glas vin till...Ja, jag tänker på mat jag! Intressant!
/Kärlek

Second owner.

Mörk och dålig bild, inte av högsta kvalitet men ponchon är marinblå i skönt ull material.
Blusen är bara så fin i verkligheten, Love it!
/ Kärlek

Just a Piece of Me.

And more pieces to come.....

/ Kärlek från ett hem! More to come!

Fyndat.

Hola Hola.
I dag har jag varit ute på stan i säkert 5 timmar och det är sant, i denna lilla hamnstad. Det började med en varm kopp te på coffe roomers uteservering i höstkylan. Sedan fick jag sprungit på en liten 15 kronors affär som hade halva priset, rubb och stubb som affären heter har ju inte endast 15 kronors saker längre utan mycket fina dyra inredningsgrejer också. Så jag fick fyndat en bedårande filt som jag tafsat på flera gånger förut men till priset 350 kronor har jag blivt snål men idag fick jag den för ynka 125 även en fin silverkrona att ha värmeljus i fick jag inhandlat mig och det blev så bra här hemma. Kommer bli ännu finare med mina nya soffor sen och mitt nya matbord =) Längtar!
Efter den shopingen bstrosade jag och Marte upp till da capo ett second hand place där jag fick tag i en jättefin poncho som man ska ha ute en marinblå med väldigt ålderdomliga och fina silverspännen samt en blus i oversize värd att dö för och det är inte ens så att plånboken märker det ynka 120 kronor. Sedan när jag ändå är inne i skrivaresset så ramlade jag in på pingstkyrkans secondhand där jag köpte mig ett fins silverfat där man kan ha kakor eller fina ljus på de e riktigt fint, riktigt shabby chic som jag gillar det =) .... Ett runt matbord fick följa med hem också som ja ska måla och byta dynor på det kommer bli så fint om det nu får plats vilket är en annan historia. 
Älskar i alla fall mitt hem och det kommer bli destu finare med omtapetsering i alla rum samt nyrenoverat badrum och kök i januari!
Livet Leker nu om man får säga det så! Jag är kär i livet. mitt hem och min man. Och för all del mina underbara Vänner <3
Uppdatering inom kort med bilder.
Kärlek

Flammin Hot Baby.


Helg.

I Dag kommer my mr D. Ska mysa en stund hos Marte och så hoppas jag han överraskar mig med en två hjulare när han kommer =) Kan knappt vänta till Thailand. Då kommer vi vara tillsammans i hela 2 veckor =) I Morgon blir det troligtvis en tur till göteborg kanske bio eller något annat trevligt. Hoppas ni får en bra helg min start på september är underbar.
/ Kärlek

Long Time Gone.

Vart borta ett bra tag nu igen, ska börja blir bättre på det här nu men det händer så mycket runt mej. Fick för några dagar reda på att jag kommit in på skola så det var min första dag i dag och det känns underbart hoppas min basgrupp är varmt välkomnade på tisdag bara för dom har jag inte träffat än. Men men det ska bli riktigt skönt.
Har även startat mig ett nytt hälsosamt liv som jag ska hålla stenhårt på så får vi se om konditionen m.m blir bättre. Hoppas på resultat.
So Long
Några halvt misslyckade kort från en helg härom veckan. I Brist på annat.
/ Kärlek

RSS 2.0