God Kväll.

Jag har fortfarande mycket att göra och mycket at tänka på. I morgon är det sista dagen på praktiken och jag lääängtar till helgen..
Herrejisses vad trött jag är numera, hej kroniska trötthet...
Nu ska jag lägga mig och sova sååå hårt.
/ Kärlek

( Älskar mina vänner såååå högt, ni är bäst, så är det bara)

Sköna Söndag.

När jag ändå är i farten passar jag på att lägga in ett till inlägg. Jag har precis fått i mig en jäkligt sen frukost då eftersom att det blev jäkligt sent i går och nu sitter jag och funderar på vart dagen ska ta mig.
Det blir nog dessvärre plugg fram tills 15 då jag ska träna med Pernilla. Efter träningen ska jag och bästa mamma äta middag, blir nog en riktigt söndagsmiddag tror jag och efter det bär jag mig upp mot far och bröder.
I morgon är det praktik för mig på munkdals vårdcentral, hur kul det nu ska bli återstår att se, trivs inte som fisken i vattnet på det stället men endast 6 dagar kvar nu sammanlagt.
Jag fick förresten en grym överraskning av Frida i går, hon hade gjort ett så fint och fantasirikt fotoalbbum från Alanya och jag blev verkligen sååååå glad =)
Framsidan =)
-
Nu fortsätter jag dagen så som skrivit ovan, med plugg och träning vill säga.
Ha en underbar söndag allesammans!


Bjuder på en bild på mig i nuläget
/ Kärlek


Yesterday, all my problems seemed so far away.

Herrejisses vilken kväll det blev i går. Nu mår jag som jag förtjänar kan man säga utan att överdriva. Det var dock jättetrevligt det jag minns för det blev lite suddigt fram vid 3-tiden på natten.
Men vi började kvällen med småprat och lite gott i glasen sedan tog vi fram qube och spelade fram tills vi gick in till stan vid 00. Det var rätt mycket folk och eftersom jag går ut i Uddevalla typ en gång var 4e månad så var det roligt att träffa många man inte ser så ofta =) (Förövrigt har Uddevalla sveriges sämsta krog-miljö, tom Trollhättan är bättre)
Tog inga bilder i går direkt men jag bjuder på de få jag tog i alla fall.
-
Fantasifullt =)
/ Kärlek

Fredagsmys!

Har haft en supermysig fredag och fått en massa nostalgikänslor med Pernilla. Underbart.

Nu är jag supertrött och ska lägga mig. I morgon blir det lite kalas på kvällen med fina fina människor. Det ska bli jättekul men innan dess blir det en del plugg sen så ska jag även rensa garderoben.. Det ska bli en riktig slakt av gamla kläder denna gång.

Sleep tight

/Kärlek

Mitt liv i två veckor till....

Kommer bestå av, plugg, plugg, plugg, träning, träning, träning.....
Och lite fest såklart....
Nu är det liksom allvar i skolan märker jag ;)
Så bad update nu och förmodligen i morgon med, och nästa dag igen... Vi får se helt enkelt...
Ser fram emot fredag och lördag i allafall. Då blir det en fredag med god mat och underbara människor och på lördag blir det spelkväll med lite vin och tilltugg med bästa....
<3

/ Kärlek

Those sunny nights x2.

-
-
-
-
-
-
<3Take me back <3

Gårdagens middag.

-
-
Söndagsmys

Visdomen.

Tänk på... att du faktiskt kan välja vilka människor du vill ha i ditt liv... Vem bygger upp dig... och vem drar ner dig... Omge dig inte med människor som är negativa... och destruktiva... det är inte bra... då blir du trött... sliten... kraftlös... och ljuset i dina ögon blir svagare dag för dag...Tänk över vem du vill ha i ditt liv... vem som ger... och vem som bara tar... Behåll de som värdesätter och respekterar dig för den du är... för det är du värd...♥♥♥

Ny vecka.

I dag är det härliga måndag, som skrivit tidigare här i bloggen tycker jag om måndagar, dom är fräscha på något sätt =)
Jag sitter nu efter en långpromenad innan frukost med havregrynsgröten, ska tipsa er senare om hur ni kan äta den så att den blir utsökt god. Det blir plugg till i alla fall 15:00 i dag följt av storstädning och träning i kväll.
Håller på att leta möbler och nu tror jag att jag vet precis hur jag vill ha det =) Så nu är det bara till att hitta allt och sen möblera.
Ha en fin måndag.

/ Kärlek

Those sunny nights.

-
-
-
-
-
Fortsättning följer......

Söndag.

Min helg har varit bra, jag har fått umgås med nya människor i går på en liten fest och har bara njutit idag, nu kom jag och Charlotte in från promenad med Zico och jag sitter och tittar på True talent, som sagt tidigare, verkligen min typ av program. Charlotte gör middag, en krämig pasta blir det, kanske ger er en bild på rätten senare. Jag och Charlotte började ju med en kokbok när jag bodde på Göteborgsvägen, får fortsätta med den snart tycker jag.
Efter middagen blir det en bra film och lite gottis i form av nyttigheter. Som en söndag ska vara helt enkelt.
/ Kärlek

08-09-2011

Vilken härlig dag jag haft idag.
Vädret har ju varit på topp också vilket gör det hela ännu bättre. Dagen startade som vanligt med morgonpromenad och heldagen i skolan var dock inte så lärorik men det är alltid fantastiskt att umgås med mina godingar till klasskompisar, det är det bästa med skolan.
När jag kom hem tog jag mig ut i höstvädret med Zico och tränade lite, lekte med han och bara myste tillsammans med honom. Min älskade vovve <3
Nu kom jag precis hem från bästa Frida, vi beställde mat hem till henne sedan så satt vi och tittade på alla sjukt roliga bilder från Alanya, jag vill tillbaka typ nu. Är riktigt avis på Pernilla som även var på favvo restaurangen idag och hälsade från oss alla. Jag har på känn att det blir en tur nästa år igen, ett stort gäng. Jag som brukar vara för nya ställen tror nog att jag kommer tycka alanya låter bra 2012 också, billigt, sol, härliga människor. Så om ngra dagar blir det en bildbomb, nackdelen är ju all tid det tar att lägga ut.
Nu har jag kokat te-vatten så det blir en kopp te framför webb-tv:n och True talent innan jag kryper till kojs.
I morgon är det äntligen fredag och då blir det restaurang med D och kanske bio. På lördag väntar säkerligen festligheter.
( Min älskade mamma hämtade mig förresten från Frida och hon hade med sig massa fina presenter till mig, min älskade. En tunika, en kofta, ett par träningsbyxor, en ring och en donut "som jag inte vet hur jag använder" hon är bara för go min mamma)


-

-

-


/ Kärlek

A moment.

Hittils har min dag varit väldigt bra trots regnet. Har vart iväg med pappa en sväng och sedan fick jag handlat liet mat som jag sedan svepte i hop ett gott mellanmål av. Mums. Nu ska jag försöka få i hop en ordlista inför tentan och senare i kväll få färdigt seminariefrågorna till nästa vecka.
Later



Visst ser det himmelskt gott ut.

2 dl naturell youghurt
En skivad banan
ca 1 dl rensade Bigaråer

/ Kärlek

Äntligen.

Äntligen mål, har suttit och funderat på att stänga av fotbollen nu sedan 15 minuter in i spelet men så äntligen i ca 65:e minuten kom målet, och då blev det två täta, det vill säga alldeles för sent för att jag egentligen ska orka kolla på fotboll. Jag har blivit en riktig medvindssupporter det senaste och jag borde egentligen skämmas eftersom min familj, framförallt de utav manligt kön (som majoriteten är) lever för denna sport. Det är alltid sport på tv:n och jag tror ingen fotbollsmatch i världshistorien går förlorad. Ett plus med detta intresse är väl att jag blir bjuden till Milano i November för att se Milan - Barcelona =)  

I övrigt har jag haft en väldigt bra tisdag. Nu på kvällen har jag varit hos mamma och jag kommer sova över här också, myyys. Har ätit lite thaiinspirerat och druckit lakritste framför idol. I morgon är jag "ledig" men jag måste plugga i alla fall några timmar. Men ska gå min dagliga morgonpromenad och även hinna träna också, behöver shoppa men har förbudit mig själv ända tills jag har rensat garderoben...

Hoppas ni haft en fin dag allesammans


Lägg märke till Pernillas min bakom mig =P

/ Kärlek


Random.


-

-

-

-

-

-


Morgonstund.

God morgon alla morgonpigga

Nu har jag alldeles precis ätit upp min frukost bestående av havregynsgröt och ägg. Jag börjar så smått gilla mina nya rutiner med morgonpromenad på 3 km och havregryn till frukost. Främst för min älskade Zicos skull, han mår riktigt bra av det.
Om 25 minuter går min buss till skolan där jag kommer tillbringa en mycket lång dag i dag. Men när jag kommer hem ska jag ha egentid med världens bästa mamma, vi ska beställa någon god mat och prata. Förhoppningsvist försöka titta närmare på ett datum för London i december. Var inne och kolla flygbiljetter i förrgår och det var inte alls dyrt. För fyra personer tur och retur ca 1800 kr. Inte fy skam. Så i december blir det helt enkelt London, hoppas bästa Pernilla vill följa med också <3
Ha en grymme Tisdag.

/ Kärlek

20:31

I brist på andra rubriker blir det datum eller tids markeringar =) Har dålig fantasi för tillfället.


Denna måndag har varit mycket bra, känner att hösten är på gång men jag gillar det faktiskt. I helgen fick jag tänt massor av levande ljus när P var på besök och det var ritkigt mysigt fasktiskt. Nu får man gosa in sig rejält i stora tröjor, ponchos med mera. Jag har varit i skolan en sväng och efter det så blev det en lunch med bästa Pernilla och Johan, älskar dem såå mycket. Riktigt goda vänner alltså och framförallt världens finaste par. Jag har även hunnit med att samla ihop turkietbilder från Pernilla så nu är det bara Martes och Fridas bilder kvar sen blir det att framkalla och göra en lättare variant av scrapbooking. Älskar att sätta in i fotoalbum och skriva passande kommentarer. Roligt att ha senare istället för bara datan. Det blev även en träningsrunda och när jag kom hem hade Charlotte gjort kvällsmat, vi har knappt setts på en vecka så även om man är sambos så kan det bli så ibland, hon hade kokat ägg skivat upp avokado och köpt bigaråer till efterrätt, mums! Nu ska jag se avsnitt 4-6 av true talent älskade program, sååå bra enligt mig och sedan ska jag lägga mig med Jo Nesbö i högsta hugg.
I morgon blir det en lång dag i skolan. Ska även försöka lägga ut lite turkietbilder i morgon samt lite shopping.
Sleep tight

/ Kärlek


Jag och min fina sambo Charlotte =)

04.09.2011

Cha cha.
Nu sitter jag med kaffekoppen i högsta hugg och tittar på möbler på nätet. Vill så gärna ha nya soffor, en hemnes byrå och ett vitt litet vitrinskåp liknande det jag har. Har hittat lite till bra pris på blocket men måste vänta till nästa månad med några köp då pengarna kommer in igen. Fast jag vill ju egentigen spara.
Jag har i alla fall klickat hem ett nytt skoställ och tidningsställ i smide som kommer passa bra i hallen. Eftersom jag och Charlotte har mycekt skor fick det bli ett 3-plan.
Nu ska jag gå ut och gå en långpromenadmed vovven och vid 13 kommer Robin och hämtar mig, han ville ha med mig på något veterantåg i munkedal så det får de bli. Alltid lika underbart att träffa min Bästa.
Zooma
-
Zooma
Ha nu en fin Söndag med era nära och kära.

/ Kärlek

Lördag morgon.

God förmiddag vänner. Det är en härlig kördagsmorgon som började med morgonpromenad, nu sitter jag här med mitt morgonkaffe och ska strax slå upp skolböckerna. Det är inte alla helger man måste det, men denna helg ser jag faktiskt fram emot det. Vi läser en rolig kurs nu, mikrobiologi =)
Annars har det inte hänt så mycket sedan jag kom hem från turkiet. Jag har gått i skolan och tagit igen lite sömn. Fått hem mina dyra varma skor också som jag kan visa så småningom. I Nästa vecka kommer jag lägga upp bilder från semestern. Ska även beställa hem dem så jag kan sätta in dem i fina fotoalbum. Älskar det.
Ha en underbar Lördag

/ Kärlek

RSS 2.0