Grym Helg.

Vilken otroligt härlig helg jag har haft. Mina underbara vänner, pojkvän och älskade nära har nog inte skrattat så här mycket på länge. Solen har även den strålat så det finns inget jag kunde önskat vore bättre.
I fredags hade jag vänner på besök, dock var vi många men det fick gå. Vi åt lite tapas aktig mat, bufféliknande och drack goda drinkar, öl och vin. Efter det blev det karusell och barhäng. I går så grillade vi ute vid vattnet till härlig musik och satt ute i en berså och förfestade tills vi gick in mot stan och kände pulsen i lilla uddevalla...
Äntligen kännde jag att Uddevalla är helt ok ändå, synd att det inte är sån stämning oftare för nu när man tittar ut i stan är det lika dött som tidigare.
Nu bär det strax av till jobbet, ska jobba kvalificerad övertid idag vilket innebär att det blir lite extra klirr i kassan i Augisti när jag befinner mig i Turkiet =)
Lägger upp lite bilder såsmåningom!
/ Kärlek

Life can be simple.


Since the 21st.

Jag suger på att hålla mig jämn i uppdateringarna, som tur är skriver jag bara för min vänskara. I alla fall har jag sedan den 21 Juli jobbat nätter. Var hos Älskling förra veckan från tisdag till fredag sendan kom jag hem för att gå på helgen natt.
Nu tvättar jag flitigt nere i tvättstugan, min morgonpromenad och frukost är avklarat och senare i dag blir det lite kodnitionsträning på gymmet. Om jag någon gång ska komma i gång får jag väl försöka...
Har precis klickat hem lite från jotex till Dennis, nya gardiner, en taklampa och ett påslakansätt. Hoppas han blir glad, det tvivlar jag i och för sig inte på.
Vad ska ni göra i dag?

/ Kärlek

Sorg.

Efter fredagens terror har jag varit mållös. Jag har egentligen bestämt mig för att inte blogga om eländet men kan inte låta bli.
Vill sända mina kondoleanser till hela norska folket, framförallt ungdomarna som överlevde massakern, hoppas de får all hjälp de behöver för att kunna leva ett normalt liv, framförallt även nära vänner och släkt,familj till alla de omkomna.
Det som har hänt går inte att beskriva, jag har följt uppdateringarna kring detta slaviskt, inget annat snurrar i mitt huvud, allt detta hat, all denna vrede, hur kan en människa åstadkomma så stor förgörelse, hur kan en människa vara så sjuk? Jag kan inte föreställa mig hur ungdomarna måste ha känt sig när de gömde sig för sina liv, flydde....
Må du Anders Behring Breivik brinna i helvetet

Aftonbladet har ett samarbete med vg där du kan gå in på en länk och visa ditt stöd. Det är redan över 500000 som gjort det runt om i världen, gör det du också. Hjälp till att visa ditt missnöje med all sorts terror, tillsammans är majoritetens kärlek starkare än minoritetens hat......

Hemklickat.

Nu gjorde jag det igen, även fast jag lovat mig själv, jag kunde helt enkelt inte låta bli.
Tröstar mig med att det var rea och att det är saker jag behöver.
Godbitarna nedan blir snart mina :)


-


Väskan har jag väntat på länge måste ha en ryggsäck för min onda rygg ;P Skorna, var bara för snygga och billiga för att låta vara.

Nu tillbaka till matlagningen, det blir grillat fisk idag, mumma.

/ Kärlek

Har tagit lite ledigt.

Hej alla semesterfirare och ni som inte har semester

Jag har det super på min minisemester uppe hos killen. Fick ju ledigt i hela tre nätter eftersom att min fina Matilda tog min tis-ons natt. Så jag ska inte gå på förrens i morgon kl 21:30 så innan dess hinner jag med lite semester till!
Nu sitter jag i skuggan med laptopen, ett stort glas isvatten och njuter utav eftermiddagen. Känner doften av ved gör jag och även doften av nymålat. I Kväll ska vi nämligen grilla fisk och bada lite i stampen. Vi tog en rejäl sovmorgon denna torsdag (vilket jag helst inte hade velat) och efter det målade vi terassen på baksidan, terassen på framsidan tog vi går. Jag tycker det är helt underbart att vara ute i solen hela dagarna, och varför bara ligga stilla då när det finns massor att göra så att kombinera lite göromål med sol är helt okej.
I går var vi ute och åt det var vi även i tisdags faktiskt, men i går blev det en flaska vin och några öl till maten och vi hade även sällskap av en utav Dennis kompisar. Det blev en krogrunda efter den utsökta maten, jag beställde pasta med pepparsås, biff och champinjoner =) Fick även en god strawberry daquiri till efterrätt på ett annat ställe, mums.
Nu kan jag nästan inte bärga mig heller från att beställa kläder, jag som förbjudit mig själv länge nu. Men tyvärr frestar Nellys rea lite grann.
Ha en fin torsdagskväll.

/ Kärlek

Black and White.


-

-

-


Underbara måndag.

Haft en underbar dag, dock så har jag kanske inte gjort något direkt underhållande men massa nödvändigheter har blivit gjort. Jag och Charlotte fick gjort en riktig storstädning, hela 3 timmar tog det men nu är det rent i alla vrår minsann.

Nu kom jag precis ur duschen, vart på gymmet och kört en timmes kondition nu innan jobbet.

Men jag måste tyvärr skynda mig.

Så... God Natt

/ Kärlek

Wanties.

Från H&M 399 riksdaler styck

Vad tycker ni förresten om H&Ms nya hemsida. Jag tycker den är krånglig. Men man vänjer sig väl.

/ Kärlek

Underbara yesterday.

Nu sitter jag och stressäter frukosten eftersom att lilla jag vaknade ca 1215 i dag. Jag ska ju börja jobba nu om tio minuter. Det är lagom kul men hoppas det är lugnt på jobbet.
Gårdagen var underbar och trerätters middagen var utsökt. Jag tillsammans med mormor, Anders och Sebastian åkte nämligen ner till Mamma och Garry i göteborg och blev bjudna på detta. Solen sken och det är alltid lika hemtrevligt och fint ute på Garrys jätteterass. Inte nog med detta så blev det en vinkväll med Charlotte när jag kom hem vid 22, Johanoch Pernilla kom förbi en stund och sedan körde de oss in till stan, så det blev en väl lyckad utekväll också. Fler kvällar likt denna sökes =)
Hinner inte skriva mycket mer nu. Hoppas alla får en fin söndag, mys och ät lite pizza för mig också tack.

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

/ Kärlek

Friday i'm not in LOVE.

Regnt, blåst, grått, grått, grått. Ushiamejen.

Det är tur att denna dagen ska tillbringas på jobbet, eller rättare sagt kvällen, jag blir nämligen inte klok på detta väder. Det är sommar, kan inte vädergudarna förstå det?

Men i alla fall så ska jag till jobbet kl 15 och nu innan ska jag laga någon form av lunch till mig och lillebor. I morgon bär det av till Göteborg efter jobbet för att äta tre rätters =)

Ha en fin Fredag.




-

-

Jag och Zico hade en lång långrunda tillsammans i går, satte oss på en äng och njöt en liten stund i "höst"vädret också. I bland kand et vara mysigt utan strålande sol, för att inte vara för pesseistiskt alltså.

/ Kärlek

Some Postcards.

-
-
-
-
-
-
-
-
-

Hade inga direkt bättre bilder tydligen, men det är alltid något. Vädret har tyvärr inte varit så bra men med gott sällskap görinte det så mycket. Vill ha ledigt hela sommaren. Så när jag var tvungen att pallra mig till jobbet i morse var det tungt. Fick till och med ta en timmes nap när jag kom hem.

/ Kärlek

One week.

Nu var det en vecka sedan jag tjattrade här sist. Har haft en välbehövlig och underbar veckas semester. Tillbringat den i Fredrikstad och vi har gjort lite av varje faktiskt. Mest tagit det lilla lugna.
Nu ska jag anordna en måltid till mig ska se vad jag kokar i hop utav kylskåpets innehåll. Blir något enkelt. Senare får ni lite bilder från den senaste veckan.
/ Kärlek

Gårdagens kväll.

I går kväll så tog vi oss en tur upp till bjursjön med picnic korg och badkläder. Det var en fin sommarkväll och jag fick mig årets första sjödopp. Det är så underbart att Zico får bada vid den sjön, det blir ju lite annat vid en strand vid havet. I alla fall så följde glada Camilla, Charlotte och mamma med mig upp och det blev många skratt och goda bullar samt kaffe.

Här kommer lite bilder.


-

-

-



En underbar kväll helt enkelt.

/ Kärlek


Torsdag.

Vill börja att säga att jag är så trött på att bo i en lägenhet som strular till och från. Nu fungerar inte internet hemma återigen, comhem säger att det har blivit fel vid renoveringen, men det är tröttsamt. Fy.

Nog om det, i dag är det torsdag och jag har semester i en vecka nu. Gissa om jag tycker det är skönt. Ska bli såå underbart att göra vad man vill i några dagar, ta sovmorgon vara uppe sent på kvällarna osv. I dag ska jag iväg till Dennis och jag tillbringar större delen av ledigheten där. Men först nu ska jag ha en sushi lunch med Pernilla, sätter oss nog någonstans i finvädret och njuter.

Unna er en underbar dag

/ Kärlek


Lista.

Kopierar en liten rolig lista från anjapillan.blogg.se =)

Hur gammal är du om fem år? 27

Vem var den sista du träffade? Mamma

Hur lång är du? 1.74

Var är dagens planer? Jobb & träning

Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda tyvärr, men lyckliga ändå!

När såg du senast din mamma? Alldeles nyss, älskade.

Vilken är din favoritplats? Ute, en sommarkväll, på en uteplats med lite gott i glaset och goda vänner.

Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag är bosatt antingen i Norge eller i Göteborg, jobbar kanske för Läkare utan gränser eller i Dubai. Kanske barn och villa? En sann svensk idyll.

Vad skrämde dig som barn? Spindlar. Fy.

Vem fick dig att skratta senast? Mamma.

Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar.

Sover du med eller utan kläder på dig? Trosor.

Hur många kuddar har du i sängen? 4 vanligtvis.

Hur många landskap har du bott i? 1.

Har du någon gång spytt på fyllan? Någon enstaka gång ;P

Är du social? Skulle jag nog säga att jag är.

Vilken är din favoritglass? Magnum dubble förut, nu magnum mandel och twister. Eller någon god Ben & jerrys när man unnar sig lite dyrare glass.

Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa, köpa mig en lägenhet. Spara.

Tycker du om Kinamat?  Ja, thai är dock bättre. Japanskt också i alla fall Sushi.

Tycker du om kaffe? Älskart!

Vad dricker du till frukost? Kaffe och ett glas apelsinjuice helst.

Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, någon enstaka. 

Vill du ha barn? Ja förmodligen, det återstår att se. Inte just nu!

Kan du några andra språk än svenska? Engelska.

Har du någonsin åkt ambulans? Nej

Föredrar du havet eller en pool? Havet, underbara havet.

Vad var det senaste du stoppade i munnen? Knäckebröd.

Vilken ögonfärg har du? Blå, vissa dagar mer blå än andra.

När vaknade du idag? 06:50

Välj ett ärr på din kropp? Mina ärr i armveckena, från vattenkoppor.

Kan du byta olja på bilen? Det kan jag nog.

Läser du dagstidningen? Ja, bohusläningen när jag jobbar men alltid aftonbladet.

Dansar du i bilen? Diggar gör jag men dansar gör jag nog inte. 

Vilken radiostation lyssnade du på senast? p3

Sommar eller vinter? Helt klart sommar. Men älskar att bo i ett land med årstider.



Headline?

God Kväll. På Pernillas begäran så skriver jag ett inlägg såhär på kvällskvisten. Sitter hos Mamma nu och ska sova här i natt, ska träna otroligt tidigt i morgon för att jag vill ha sällskap, gillar inte att träna själv som jag gjort idag. I vilket fall som helst så hade jag och Robin en underbar utekväll i Lördags. En riktigt härlig sommarkväll med mycket folk på stan.

i Morgon är jag ledig vilken jag ska spendera med masso viktiga göromål. Det blir storstädning och lite sådant som öär tråkigt men nödvändigt. Jag jobbar bara onsdag dag sen har jag semester i en vecka. Den ska självklart tillbringas hos Dennis. Vi ska göra massa kul. Hoppas på väder bara.

Nu är reklamen över, ser på Criminal Minds. Älskar de serierna.

Ha en fin vecka!

/ Kärlek

Summery.

Dåså. Nu har jag gosat ner mig i soffan och jag zippar på ett glas rött. Ett mycket gott Merlot vin min mammas kärlek har sponsrat mig med, jag får alltid massa goda viner av honom och det är lika spännande varje gång att smaka. Kanske man skaffar sig en ny favoit.
I veckan har jag jobbat en del men jag ahr även hunnit med massor av roliga stunder. Därför så hoppar vi över mitt hemskt stressiga jobb och pratar om till exempel min dejt med Johanna i göteborg.....
Det var i torsdags när även min bror fyllde år vi hade vår dejt. Jag följde med mamma och Garry ned till göteborg efter vi firat lillebror som blev 19 år. Där blev det att vi satt i några timmar i kvällssolen och drack rosé vin och jag fick även lite grillat. Vi skrattade glatt och hade det riktigt trevligt. Garrys son körde mig in till stan där jag och Johanna förtärde tapas och ännu mer Rosé. Vi pratade gamla minnen och varje gång jag träffar henne undrar jag varför vi inte ses oftare. Men denna gången lovade vi varandra att fler dejter får det bli. Helst då med hela tjejligan förstås. Jag tog tyvärr inga bilder vi hade väl fullt upp att prata men jag tog några på mig och mamma. Nedan.
I kväll ska jag slappna av med några glas Rött tillsammans med Robin som snart klampar in genom dörren hemma hos mig. Vi kommer nog ta oss ut en tur också, det är ju helt ok väder.
Ha en fortsatt bra helg vettja.


-


/ Kärlek

18:37 - 110702

Hola.
Vilken dag. Jag ska bara andas lite sen ska jag uppdatera lite om mina senaste dagar.
Later - Soon

RSS 2.0