Kvällsdusch.

Har nu duschat mitt hjärta och han ligger lite surt på golvet på en handduk och tittar på mig sorgset. Det var verkligen behövligt med en nyårsdusch, men han tycker inte om det så det är inte roligt att göra det men det är tyvärr ett nödvändigt ont.
Har även gjort en kladdkaka till i morgon, en kladdkaka med äkta choklad och grädde i samt krossad vit och mörk choklad. Till detta ska det serveras hallongrädde och jag tror det blir mumma. Ska även dekorera kakan med lite kolaströssel, och vit riven choklad, för ögats skull så att säga.
Mitt hjärta tidigare i dag, lite gladare =)
Sleep tight

/ Kärlek

Kyckling gryta med smak av curry och röd paprika tillsammans med majs.

I går gjorde jag en himmelsk god gryta med ris till middag hos D. tänkte jag delar med mig av mitt recept.
Du behöver:
2 st kycklingfileér
Currykrydda (går bar med vanliga santa maria curry kryddan)
1/2 rör paprika
2 tsk steksmör
1 kycklingbuljong
1 liten burk konserverad majs
Mjölk
Mjöl
Kinesisk soya (efter smak)
salt
peppar
Smält smöret i pannan och stek kycklingen (som du skärt i lagom stora bitar) tills de blir genomstekta. Håll ganska låg värme så att inte kycklingen blir torr och hård på ytan. Salta och peppra efter smak och krydda sedan med curry även där efter smak, jag tar ganska mycket så det smakar curry och inte peppar. Häll sedan på mjölk i den volym du tycker det ska finnas sås och koka upp tillsammans med hackad paprika och en liten burk konserverad majs.
Gör sedan en toppredning med mjölk och mjöl i en skål, och häll i när såsen kokar så att det blir en bra konsistens på såsen. Smaksätt sedan med mer salt och peppar samt curry och kinesisk soya efter smak. (den kinesiska soyan kan ju även vara bra för att färgsätta såsen)
Servera till ris och sallad.

30.12.11

Fredag idag och jag ser så mycket fram emot i morgon. Då är det äntligen nyårsafton. Känner på mig att 2012 blir ett bra år. Det bara pirrar i hela kroppen när jag tänker på det. Jag tror inte som majaskrifterna att jorden kommer gå under utan jag tror på förändring under detta år. Att det kommer ske en förändring i världen, till det bättre förhoppningsvist. Det är upp till oss människor att ändra på oss, sluta kriga, ge mer kärlek.
Året börjar förvisso med den största tentan hittils men går det inte så går det inte, jag släpper något på kraven denna gång, det har trots allt varit jul och nyår. Men självklart ska jag göra mitt bästa.
I morgon bär det av till Norge och mot nyårsmiddag och fest. Jag och Charlotte var och handlade in allt gottis vi ska ha med oss från systemet och nu inväntas bara partymoodet och klockan. Har inte blivit någon ny klänning i år utan det får bli en nygammal, har massor hängandes i garderoben jag inte använt. Så jag får leta fram något.
Nu blir det strax en sen lunch med Charlotte och sedan ikväll bjuds det på middag hemma hos pappa. Ska även baka en efterrätt till i morgon som vi ska ha med oss till Jon och A-M. Kommer bli en toppenkväll!

Så nu tillbaka till pluggandet och kanske lite dammsugande ;)



-

-

-

-

-


/ Kärlek



Wanted.


Det står Sandra på denna ljuvliga skapelse. PÅ rea nu 650 kr, tidigare 1299 kr. Måste klicka hem den eller ska jag? Älskar den bara såå mycket, men klickade hem en rejält dyr order i förrgår, visar när snyggingarna anländer. Jaja, får se hur jag gör, borde belöna mig för att jag är så duktig! Eller?!
Den kommer i alla fall från One teaspoon och går att köpa på Nellys rea =)

119.

Slutresultatet. 119 sidor sammanfattning, here we go, börja nöta.

110.

Jag är HELT SLUT. Har seriöst pluggat oavbrutet sedan kl 11 och det är faktiskt 3,5 h. Dom säger ju att vi människor egentligen inte orkar hålla full koncentration mer än ca 30 minuter. Jag håller med om det.
Mina anteckningar jag gjort som strax är färdiga (blir nog ca 5 sidor till) är uppe i 110 sidor. Det är på datan alltså, inte för hand. Tycker någon synd om mig?.
Det värsta av allt är att detta är så oerhört intressant men det är för mycket. Man tappar liksom modet när man ser summan av det hela man ska kunna utantill den 4.e och när är det? Jo det är typ på onsdag!!! Jag kan inte ens hålla koll på dagarna.
Men jag klarade i alla fall läkemedelsberäkningen så nu är jag i fas med allt. KÄNNS UNDERBART!

Nu ska jag fortsätta plugga, ska plugga till ca 16-17 och fortsätta med nya hjärnceller i morgon. Nu när allt förarbete är klart då är det bara att nöta. Kanske får åka förbi skolan för att skriva ut alla dessa sidor och vem vet, då kanske det även blir en sväng in till Överby.
I kväll ska vi se bio igen, fast jag och D. Blir nog en sushimåltid innan dess och lite planering inför nyår med söta A-M. Tror jag blir kocken i år igen. Wiii.. älskar att laga mat.
Dett var ett väldigt flummigt inlägg men så är det i bland.
Ha en fin dag
Bjuder på en bild från strax innan jag fyllde 20, en underbar majdag som ger mig goda minnen och hopp om att våren snart är här igen.
/ Kärlek

On christmas day.


11.50

Dåså, då har jag hunnit med att besiktiga pappas  bil, fått en god frukost hos mormor och Anders samt hunnit gått en långpromenad med dem och klockan är inte ens 12. Nu ska jag ta tag i plugget igen. Ska bli spännande att se hur mycket jag orkar idag, är inte alldeles kry. Vaknade med världens halsont. SÅ nu börjas det igen. Shooot. Ska nog börja röka igen så jag kanske kan hålla mig frisk. Jag har ju i princip vartt sjuk ända sedan jag slutade med det giftet... WEIRD.
Gårdagen var i alla fall väldigt härlig. Pluggade hela dagen och tränade Body Pump. Efter det bestämde jag och Charlotte oss för att gå ut och ta en bit mat, så det fick bli butlers nachostallrik, den är så himmelsk god. Efter detta gick vi på bio, vi såg Sherlock Holmes, a game of shadows. En ritkigt bra film. Älskar när det är spänning blandat med massa komik inemellan. Så toppbetyg från mig.
Ikväll blir det kanske en till bio, får se vad jag orkar när jag kommer till D senare. Men i så fall ska vi kika på The girl with the dragon tattoo. Hört att den också ska vara bra. Fredrikstad har faktiskt Norges andra största biograf så det är lite annat än att sitta i Uddevalla och kolla.

Ha en fin dag.

-


/ Kärlek

.


Charlottes klappar.

Jag blev mäkta förvånad över Charltotes julklappar till mig i år. Herrejösses vilka klappar. Förstår inte vad jag gjort för att förtjäna detta. Men i alla fall så fick jag ett par hunter gummistövlar och en utav mina absoluta favoritparfymer Believe från Britney Spears.
-
/ Kärlek

God fortsättning.

Vilken härlig jul jag har haft har vart lite hit och dit men den har varit supermysig fylld med massa god mat och gott godis, härliga skratt och bra julklappar.
Jag har bland annat fått en hel servis från sagaform, pengar, tavlor, kandelaber m.m Ska ta kort på det mesta och lägga ut senare. MEn just nu sitter jag hos Marte och har pluggat hela dagen. Ska plugga ytterligare någon timma och sedan hem till D förhoppningsvist. Om jag inte somnar dvs.
-
-
Lite bilder från pappa (grankortet är dock från förra året) Det log ett par stycken till under granen i går men jag tog inte kort på den, såklart.
/ Kärlek

Detta är min pojke det.

-
Tilläggas bör att sänegn är 1.60 cm. Herrejisses vilken stor gosse jag har. Destu mer att älska.

22 december.

Har fullt upp att plugga men ska ta en paus nu för att städa här hemma inför ikväll. Ska nog även beställa mig något att äta, kanske en kycklingsallad eller liknande.
Hoppas på en trevlig kväll i kväll.
/ Kärlek

.

Nu lägger jag mig. Bjuder på en fin bild Frida skickade till mig förut från torsdag förra veckan <3

Skrattmusklerna är helt slut.

Haft en helt sjukt grym kväll skrattat så mycket så att jag är alldeles öm i skrattmusklerna, undra om man kan få träninsvärk i dom?
I alla fall så är mina klasskamrater helt sjukt grymma så jävla roliga och varma personer är glad för att ha stött i hop med er <3
Har i alla fall druckit massa glögg haft julklappsleken och diverse annat kul. Jag fick några roliga julklappar denna gång i alla fall (sist gång vart jag helt utan)
-
Jag alldeles nyss.
Nu har jag bestämt mig för att plugga till klockan 1 och sedan blir det en god natts sömn.
God natt

/ Kärlek

Tjuvstart.

Är så nöjd hittils med mina julklappar snacka om att mina vänner känner mig utan och innan. Både Pernilla och Marte verkar ha blivit glada över mina klappar också som har varit, en fin bh och två fina smått och gått skålar i grönt till Pernilla och en heminrednings alá Shabby Chick stil och fina glasunderlägg till Marte.
Av Pernilla fick jag en fin vinkaraff i serien Saga Form Spectra som jag bara älskar. Har önskat mig resterande från den serien av familjen så nu hoppas jag på att serien blir komplett. Gillar Saga forms underliga och härliga former och färger på sina varor. I Martes klapp låg det wienernougat (eller rättare sagt från sofie) och ett jätteläckert halsband i silver. Blev såå glad.
-
-
Serien från saga form, Karaffen redan öppnad från Pernilla. Hoppas på vinglasen och tumbler glasen på Lördag =-)
/ Kärlek

Julmys.

I går hade jag lite julmys och julklappsbyte med Marte och Charlotte. Vi bakade pepparkakor och dekorerade dem med glasyr samt hällde i oss massa julmust och bytte julklappar. Marte fick av oss och vi av henne, hon ska ju iväg över jul. Visar julklappen jag fick sedan, ska visa den fina jag fick av Pernilla också.
I dag sov jag länge, vaknade kl 13 utan att ha vaknat innan, hatar att göra det, och jag vet inte hur jag kunde sova så länge det var längesedan sist om man säger så.
Så nu har jag mycket plugg att stå i innan jag ska på glöggmys med basguppen i kväll.
Bjuder på några bilder, kvaliten är inte super men som sagt flera gånger innan är min iphone lite defekt nu för tiden.
Marte gjorde en så fn avbild av Zico =)
Mina och Charlottes lite mindre talangfulla peppar kakor.
Martes fina gran med stjärna på toppen
Vår fina julgran med massa klappar under. Spännande =)
Doftar såå gott i hela lägenheten av detta julkit.
De fina tomtarna som vakar i fönstret =)
/ Kärlek

Kvällsmys.

Kunde inte somna blev att kika på webtv, så mycket bättre från i går. Har nu precis ätit i soffan och tittar på copycat singers med tänkda ljus. Vill verkligen inte jobba i natt, verkligen inte. Vill sova som vanligt folk gör på natten.
Förresten blev bilderna jag tog på julbelysningen i stan under promenaden igår inte alls bra (min mobilskärm är ju trasig så svårt att se), så besparar er från dem.
-
Redan fjärde advent idag så det fjärde ljuset är tänt och nu inväntar vi bara självaste julafton. Men först ska det bli julfest på torsdag med härliga, älskade vänner <3
/ Kärlek

Söndag.

Förutom att jag suttit och snyftat lite över alla goda människor som finns i Sverige har jag förutom att även ha sovit efter nattjobb fått en god middag av pappa som bestod av oxfile, klyftpotatis och bea. Himmelskt gott. Efter det vart det ett bodypumppass på 60 minuter och en skön 45 minuters promenad med Zico.
I går när jag avr ute med Zico tog jag några fina bilder på vår fina stad. Lägger upp senare. Var även med la familia bröder + pappa och luncha på butlers igår. Mycket trevligt.
Hoppas ni haft en bra helg. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan försöka lägga mig lite i min goa säng innan det är dags för jobbet i natt igen =)
/ Kärlek



Musikhjälpens slut!

Åh nu fäller jag några tårar. Musikhjälpen är slut för detta året och man blir helt stum av allas engagemang och alla goda människor det finns. Till och med barn som väljer brot sina julklappar för att skänka pengar till detta projekt. Att fler flickor ska kunna gå i skolan. Nu har doms läpps ut och jag har fölt dem så mycket jag kan, ja nästan hela tiden....
Jason, Gina och Kodjo har ju gjort världens bästa jobb älskar att få höra dem, de e så duktiga. Så nu hoppas jag på en liknande upplevelse i nästa december. Jason är ju musikhjälpens far känns det som så hoppas han är med nästa år igen. Kodjo min favorit från morgonpasset i p3 har också varit grym.
18 miljoner har de tjänat in tack vare alla oss. För visst har man önskat några låtar allt.
/ Kärlek



Fredag.

ÅÅh äntligen fredag, julafton börjar närma sig. Ser fram emot det mycket nu faktiskt, är inte lika stressad längre, hehe, går helt okej med plugget också. Så det sitter en glad Sandra bakom skärmen idag. I morgon är det tentatime för mig så dagen i dag har bestått av plugg och i kväll ska det bli räkor hos pappa. Mums!
Men inna dess ska jag försöka fortsätta plugga tills klockan bli 16 för då bär det av till gymmet och ett indoor walking pass. Måste erkänna att det var fantastiskt roligt. Så Pernilla, du hade rätt. Trodde faktiskt inte det skulle vara något för mig, men skam den som inte testar!
Gårdagen var fantastisk så trevlig julfest och mycket julgodis och vin kan jag lova att det blev. Kanske kan stjäla några bilder från Frida och Charlotte senare så jag kan lägga ut dem i dag eller i morgon. Min Iphone är ju som skrivit tidigare ganska defekt i färgerna så det är inte så roligt att ta kort längre, ska laga den såsmåningom ;)
Nej nu får jag fortsätta.
/ Kärlek

15 December.

Spännande avsnitt i tjuvarnas jul nu. Jag blir jättenervös för vad som ska hända, att barn inte blir det. hehe. Har precis ätit frukost och nu blir det till att sätta sig med plugget och läsa igenom vad jag ska ha till seminariet i eftermiddag. Är det lagom lätt så åker jag med mamma och mormor till torp.
I kväll är det julfest hemma hos Angelica. Ska bli superkul! Vet fortfarande inte vad jag ska ta på mig dock...
Önskar er en trevlig torsdag

/ Kärlek

Musikhjälpen/Plugg.

Nu har jag varit en flitig student som studerat sedan 09:30 i morse har dock haft musikhjälpen på svt play igång under hela tiden. Älskar detta projekt som svt och sveriges radio gör i hop. Ska önska massor av låtar under veckan för att skänka pengar till att alla flickor ska kunna gå i skolan.
Förutom önskelåtarna så finns det massor av aktioner och annat man kan köpa på deras hemsida. Gå in på sverigesradio och p3 så kan ni läsa mer om det. Eller slå på p3 och lyssna man kan inte få nog av alla underbara människor som gör massa projekt och dylikt för att samla i hop pengar. Så roligt att Kodjo, Gina och Jason är programledare i år också gillar allesammans. Ända till söndag sitter dom i glasburen och pratar i olika skift. Äta får dom inte heller göra stackarna för att påminnas om att tre mål mat om dagen inte är en självklarhet för alla i världen. Fin tanke.
Så nu ska jag strax bege mig hemmåt. Men vi ska äta middag först i hop jag och D. Kanske blir sushi eller ngt sådant om jag får välja ;)
Så återigen till böckerna i kväll igen..
Ha en finfin fortsatt dag...


-

Önska nu låtar och skänk pengar vettja =) Att gå i skolan är inte en självklarhet för alla som det är för oss.


/ Kärlek

Irene Huss.

Tog en rejäl sovmorgon i morse, ändå till 11ungefär. Har verkligen inte tid med det, men känner mig så sjukt skoltrött just nu så jag struntade i skolan idag. De e sjukt hur skoltrött jag är, har inte kännt mig så här omotiverad till ngt nån gång tidigare tror jag. Tanken på att man inte heller har vinterlov som på den gamla goda tiden gör det hela ännu värre. Och den stundande stora tentan..SJUKT OTAGGAD.
Nu ska jag i alla fall sätta på den nya Irene Huss, jagat vittne. Konstigt det kommer kännas med vetskapen om att Lasse Brandeby är borta nu.. fy..
Hoppas på bättre motivation i morgon, håll tummarna för mig.

/ Kärlek

Pics from Garry.

-
-
-
En fin alldeles perfekt mysig och glädjande nobelmiddag med familjen Söderholm och Karlsson.

Söndag.

Trött är vad jag är idag. Har inte kunnat sova i natt och skulle jobba kl 07. Så jag hade tur som skulle jobba med goda Edisa =) Kom hem vid 14 och tog Zico på en 45 minuters promenad, var sjukt halt ute höll på att halka typ 30 ggr. När jag kom hem la jag mig i min nybäddade säng i lite över en timme. Då var det mörkt när jag vaknade...trodde klockan var kvällen men icke. Så nu ska jag pyssla lite hemma sen gå och handla sen så blir det mys hela kvällen för mig själv. Sådana kvällar är underbara dom också. Ska handla in lite gottis och njuta av veckans sista kväll.
Så här fräckt hade grenarna frysts. Det var ritkigt kallt i luften.
Fina Zico <3
-
Invigde mina fina timerland stövlar, mycket värme för pengarna kan man säga.
/ kärlek

Friday.

Då är det bara ca 20 minuter kvar av denna dag älskar fredagar dom och söndagar är typ de bästa dagarna på veckan, kanske måndag också ;)
I dag har jag bara slappat, jobbat lite och självklart zappat mellan idolfinalen och handbollsvm. Hanbollen gjorde mig arg bara så det blev mest idol, de e så mycket slarv tycker jag.. fy.. Att Amanda vann var rätt även om alla de fyra sista idolerna hade vart värdiga vinnare :) Hennes version av vinnarlåten var riktigt bra, lite reggiesound i bakgrundsmusiken.
Nu sk jag nog sätta på en film och slappa bara. Är inte riktigt trött ännu. I morgon blir det midag med mamma, Garry och syskon :) I göteborg. Ska bli super mysigt.
/ Kärlek

Julklapptips bror.

En dags försening men det finns det nog överseende med.

Till bror "eller din fina killkompis" (Utgår inte fran barn, utan ungdomar eller vuxna bröder):
Presentkort, alltid populärt och smidigt att inhandla. Ett presentkort som ett helt köpcentrum går in under är perfekt eftersom man kan välja och vraka mellan alla möjliga nödvändigheter och icke nödvändigheter.
-
-
Silverlänk armband från guldfynd 349:- Eller silverlänk halsband 499:-
-
Whiskeyprovning för 2 coolstuff.se 849:- (Även fin julklapp för pappa) andra evenemang finns också på coolstuff
-
-
Drickshack coolstuff.se 195:-
-
Drinkspel
-
Klädesplagg så som tex skjortan nedan från bläck 599:- (MQ) eller kalsonger från calvin klein 229:- (MQ)
-
-
Olika förtäringsböcker, kokböcker eller dryckesböcker. Finns massvis på bokia eller online på cdon.com, favoriter är kokböckerna av goda Per Moberg:
-
Morberg grillar Morberg : scenen, livet och konsten att laga mat....
eller varför inte Pablo Robertos snabbmats kokbok:
Italiensk fastfood : snabb italienskt på en kvart eller mer
-
Det var återigen 5 klapptips. Mina bröder får något av alternativen, tror dom blir glada =) I morgon kommer det tips till våra systrar eller våra fina tjejvänner (genusperpektivet är på topp nu) haha. Nu ska jag strax bege mig in till den goda sängen och sussa. I morgon blir det kaffe framför julkalendern igen.
/ Kärlek

Motivation efterlyses.

Sitter och stirrar in i böckerna får inte gjort någonting. Vet inte varför, har varit några sådana dagar nu. Är så trött, helt utmattad och så är det så mycket så det rinner över. Kanske därför jag känner att det är jobbigt. Planen idag var ju att vara effektiv gå upp vid 9 och sedan plugga både klinisk medicin och läkemedelsberäkning men som det ser ut nu så sitter jag som paralyserad och får inte in ett enda klokt ord i huvudet.
Så om någon läser detta så kan ni försöka sända mindpepp till mig, tack!
/ Kärlek

Pernilla och Jag <3

-
Vill ägna min fina vän Pernilla en omtanke. Älskar henne supermycket. Hon är knasig, högljudd, frispråkig och alldeles bedårande underbar, finns bara ett exemplar av henne och hon är så genuint äkta, säger vad hon tycker i ur och skur. Pernilla är helt enkelt en av mina närmaste och jag är sååå tacksam för att jag har dig i mitt liv din sprudlande knäppis. Du är En Äkta vän.

Stressig onsdag.

Stanna, stop, halt.

Typ som ovan känner jag just i dessa dagar att det endast är typ 2 1/2 vecka kvar till jul (OCH ATT ALLA HELA TIDEN PÅMINNER MIG) gör att jag får PANIIK. Jag är klar med allt men jag känner att tiden går för fort. Jag får noja kan man säga. Det är så mycket i skolan som ska göras innan jul plus att man måste planera och hålla på. Jag måste nog säga att jag kunde hoppat över julen i år. Ja, det är sanning.
Annars kom jag in genom dörren för en 45 minuter sedan har slängt i mig maten och ska nu kasta ut zico en halvtimma för att sedan typ springa till gymmet och köra ett spinningpass. (Busy??) I morgon har vi i alla fall egna studier. Ska bli skönt att tagga ner ett slag och plugga hemma.
Gårdagen hos Frida var jättemysig. Vi åt Sushi jag och Sandra och sedan kollade vi på bad santa och åt Fridas hemmalagde julgodis, hon är så himla duktig, förstår inte. Hon hade gjort knäck, choklad med massa gott i, chokladkola, Mozrtkulor, pepparkakor med nonstop och glasyr, fudge =) Mumsigt!
Nej nu kan jag inte sitta här längre...
(:Tips till våra bröder kommer ikv:)
/ Kärlek

Tjuvarnas Jul.

Godmorgon nu sitter jag laddad framför tv:n med kaffe och god frukost och inväntar de fantastiska klappsnapparna =) Julkalendern är så bra i år, finns inget bättre att vakna till ....
Senare bär det av till skolan. Önskar er en fin dag
/ Kärlek

Julkappstips Mor.

Då var det dags för tipsen som du kan lägga under granen till din kära mor.

Till Mor:

Spabehandling, massage, ansiktsbehandling från 500:- I uddevalla finns en del behandlingar på:
-
-
Härliga kroppsprodukter från body shop, paketpriser från ca 300:-
-
-
Exklusiva smycken så som t.ex Efva Attlings populära halsband bricks ca 700:-
-
-
Hemtextil i form av färgglada löpare från Spira inredning 200:-
-
Pomerans Löpare, RosaKlotz Löpare, Ärtgrön
-
Gå på musikal eller evenemang meddin mamma, ta med henne på en upplevelse så som t.e.x Diggilo sommarturne eller Dirrty Dancing musikalen på ticnet.se hittar du biljetterna
-
-
Hoppas någon har nytta av detta, jag är mycket för evenemangs presenter, en upplevelse kan vara så mycket mer värdefullt i vissa lägen. Min present till mamma kan jag dock inte avslöja förrens efteråt då hon läser min blogg emellanåt. I morgon kommer lite tips till våra bröder =)
/ Kärlek


Ny design.

Tja hörrni nu håller jag på att justerar mitt bloggutseende, det var på tiden. Så nu ska den vara färdig. Är kass på att göra sånt men den blev helt okej ändå. Ser ni den inte kan ni trycka på f5 =) Informationen som står i sidan av bloggen är ju helt fel men förstår inte alls hur jags ka ändra det.. konstigt.. om någon vet om hu rman gör så hojta..
Håller även på med lite klapptips till mor som kommer upp här alldeles strax, håll utkik.
Annars ska jag plugga nu i en timma och sedan blir det sushitime med Frida och Sandra =)
Ha en fin Tisdagskväll allesammans

/ Kärlek

Beställning från SBT.

Har precis avnjutit en god laxmiddag framför handbollsvm. Sverige spelar dåligt nu.. :-S Fy!
Men inte sörjer jag för det istället så klickade jag just hem en beställning från Style By Tyra. Ville egentligen haft några läckra skor men fanns inga storlekar kvar i de paren jag ville ha.. Men en halsring och en dubbelring fick komma hem till mig =)Snart ska jag bege mig ner till gymmet. Blir ett body pump pass idag, härligt.
Halsring Green Ginny i gruppen Smycken / Halsband hos Style by Tyra AB (WD2)
-
Tvåfingerring Diamant Rund i gruppen Smycken / Ringar hos Style by Tyra AB (ZI37)
/ Kärlek

Julklappstips far.

Tänkte lägga upp lite julklappstips eftersom det ibland är svårt att orioentera sig i djungeln av alla saker i butikerna. Börjar med klapptips till far.

Till far:

Elektriska kryddkvarnar. Sagaform 249:- st
-
Kryddkvarn batteridriven, svartKryddkvarn batteridriven, vit
-
Böcker så som tex Jag är Zlatan Ibrahimovic 169 kr CDON.com
-
-
Snapskaraff från sagoform 229:-
-
Snapskaraff, isbehållare & 4 st snapsglas
-
Tröjor från dressman, finns i en rad färger =)
-
Merino 299,-

-

Bruce springsteen biljetter eller något annat arrangemang. Från 495:- upp till 2000:-
-

 

Detta var 5 fina julklappstips.. Jag har köpt två av dessa och eftersom pappa inte läser bloggen kan jag säga att jag köpt de elektriska kryddkvarnen, en för salt och en för peppar. Tror detta kommer uppskattas av honom =) Bruce biljetterna ska han få i födelsedagspresent =)

Tips till mor kommer i morgon!




Uppdatering.

Ja då var det ett tag sedan igen då är dålig på att hålla en jämn och fin uppdatering märker jag. Men veckan som gick var det ett fullt ös hela veckan.
I alla fall var julbordet helt fantastiskt men eftersom jag skulle ha tenta fick det bli lugna puckar med alkoholen. Nu sitter jag hemma hos Pappa och ska ta det lugnt hela dagen. Jag behöver det...
Sitter och tittar på Så mycket bättre från i lördags sen så ska jag komma i kapp med årets julkalender. Har ju missat 4 avsnitt.. det verkade ju såå bra det första.
Ni får mer uppdatering under dagen...
/ Kärlek

RSS 2.0