Homeland.

Sitter nästan sovandes och tittar på homeland en serie jag började följa hemma hos D utan text men sen såg jag att det började sändas på SVt och då är de klart att jag väljer att se det hemma med text. Idag har jag pluggat massor till farmokologitentan på lördag. Håller på att ta död på mig själv känns det som. Kan inte denna termin bara vara över. Det är något hela tiden.
I morgon ska jag iväg ensväng till trollhättan sedan återstår ytterligare plugg fredag likaså. Men på fredagkväll ska vi i alla fall ut på julbord jag och fina vänner. Till lindesnäs igen och det var ju helt toppen så det kommer bli riktigt lyckat. Blir nog en sväng ut efter det också. Men bara en kortis eftersom jag ska upp tidigt på morgonen efter och skriva tenta (nerver).
Sleep tight

/Kärlek

11:43

Nu så, nu var biljetterna fixade. Blev en ganska dyr historia men vad gör man inte för att få se the boss. Så den 27e Juli på Ullevi =)
Annars idag väntar plugg och förhoppningsvist lite träning, men jag har sån träningsvärk från igår så jag vet inte hur det ska gå till. Men nu närmast ska jag köra pappsen till Landvetter, sedan blir det att ta tag i böckerna.
Ha en fin dag!

/ Kärlek

Kötid...

Godmorgon eller god förmiddag på er alla sitter just nu i kö på ticnet på jakt efter 4 Bruce Springsteen biljetter. Nu har han även släppt en konsert den 28 Juli så hoppas jag kan få köpt några. Det blir jag bröderna och pappa som ska gå. Pappa ska få det i 55års present.. Kommer blis skitkul, så håll nu tummarna för att jag får tag på några till okej pris.
/ Kärlek

Just me.

'
-
-

Advent hos mig.

-
-
-
-
-
-
I mitt sovrumsfönster har jag en stor stjärna på fot, den finns på bild i gårdangens inlägg. Ny fattas bara tomtarna och julgranen som kommer fram precis innan jul =)

Nyheter!

-
-
-
-
-

Fina blåsiga Söndag.

Är hemma först nu efter en lång och mysig dag i göteborg. Gick upp redan vid halv nio i morse och gjorde i ordning mig för att åka till göteborg. Mammas värmlännings vänner var även på besök i götet hos Garry så fick mig en god brunch tillsammans med dom, härligt att träffas igen då det går ett par år emellan gångerna (tyvärr). Sedan begav jag och mamma oss ut på stan i blåsten och kikade runt i affärer. Hittade en del fint men fick bara köpt en ynka julklapp. Fick nog även syn på min framtida soffa. På chilli. Ska nog köpa dem direkt efter jul... ååh vad jag längtar. Fick även köpt två par adventsljusstakar i orginell stil, gillar det bäst så. I storstäder tycker jag man får en riktig julstämmning i kroppen så nu sitter jag här och bara längtar efter jul trots allt =) Sedan åt vi middag med Garry och hans äldsta son. Riktigt mysigt det med.
Nu har jag slagit min rumpa ner i soffan med en flaska julmust light och ser på copycat singers, vad duktiga copy catsen är =)
Ha en fin söndagskväll


-

-


/ Kärlek

Lite off.

Har haft en fin vecka men den har varit busy som vanligt. Har i alla fall precis plockat fram adventsljusen och adventsstaken, så dom ska tändas upp i morgon. Det fattas bara lite glödlampor och batterier samt röda kronljus sen är det färdigt. Jobbat kväll i kväll så passade på nu när jag hade lite tid. Funderar även på att köpa ngn passande prydnadskudde eller två (inte sådär överdrivet juliga men mina indiska kuddar passar inte temat jul direkt bra) i morgon.
image description
-
I morgon blir det shopping i göteborg. Ska bli jättemysigt. Har även fått hem ett paket på posten med lite fina plagg i som jag ska visa frampå. Så hörs i morgon. Nu ska jag bädda ner mig.
/ Kärlek

21:06

Vilken fart dagen har gått med idag. Timmarna bara rusar förbi men det har varit en lärorik och mysig dag. Vart i skolan och examinerat stroke vilket gick bra tror jag. Efter skolan slog jag in alla mina julklappar jag köpt hittils och jag är egentligen ganska nöjd med julklapparna i år. Har mamma, pappa, Dennis och Charlotte kvar. Kanske en liten till klapp till Marte och storebror, Matthias köper alltid för en liten större peng till mig så jag kanske borde lägga till en liten, hittade en jättefin till honom som jag bara var tvungen att köpa så nu väntar jag och ser om jag hittar ännu en som är så Matthias.
Har ju en del julklappslek-klappar kvar att köpa men det är ju småstrunt men sååå kul. Ska på två julfester som jag vet hittils, en årlig lite större hos Gelan (Gelans och Fridas årliga) och sedan en med basgruppen + respektive. Ska bli såå kul! Det väntas ju även ett julbord med fina vänner på lindesnäs igen då!
Men jag känner verkligen att det är roligt att jag har så mycket julstämmning inför denna jul eftersom det är så mycket arrangemang runt omkring det. Att man hittar på ngt alla nära och kära. Underbart.
På lördag ska jag även få upp adventsljusstakarna och stjärnorna i fönstrerna, även julgardiner till vardagsrummet =) Ska bli mysigt att få tända det första ljuset på söndag.
Efter julklappsinslagningen i alla fall begav jag mig och utförde några ärenden och sedan till älskade mamma och åt en god sallad =)
/ Kärlek



image description
Älskade mamma hade redan adventspyntat sitt fönster, såå fint =)
-
image description
En sån himla cool lampskärm, om det itne syns är det grå påls på den.
-
image description
Mammas coola snögubbe med ljusslinga i.

On my Balcony.

Som den tidigare rökare som jag är så är ju balkongen en central plats för mig (även om den inte är det lika mycket nu som förut), hur det nu än låter. Men i vilket fallsom helst så tror jag det finns en liten trädgårdsmänniska i mig trots allt, jag som alltid annars har tänkt att jag aldrig ska ha en rabatt någonstans vart jag än bort har nu fått en försmak för blommor och planter. I min första lägenhet fanns ingen levande blomma alls (jag kunde inte hålla de levande) men numera finns det i alla fall 7 st, och jag fösöker så gott jag kan hålla dom vid liv och det går helt okej i alla fall.
Balkongen däremot har jag alltid haft någon säsongsblomma på, tycker det är så mysigt med lite filtar, kuddar ljuslyktor och blommor på balkongen. Speciellt när man sitter där och dricker te i höstmörkret med levande ljus eller när man dricker en kall öl på sommaren så är miljön alltid trevlig. Även om jag hade önskat att min balkong var en stor inglasad en så duger denna lilla skapelse också bra, och man får göra det bästa av situationen.
-
-
-
-
-
Lila är förövrigt min favorit färg vilket kanske syns, eller det är en av mina favoritfärger tillsammans med alla basfärger. =) Längtar tills jag har en hel trädgård eller altan att inreda med fina möbler,ljuslyktor och blommor =)
/ Kärlek

Söndagspromenad.

I går fick Robin med mig på en riktigt lång promenad det blev en promenad på ca 3h och 45 min, och i längdmässigt kom vi ca 2,5-3 mil. Vi gick genom skogen förbi ålslån och upp till hällestugan. Riktigt skönt, samt riktigt mycket nostalgikänslor kom fram. Var ju flera gånger i småskolan på ålslån och exprimenterade, upptäckte naturen. Kom i håg den mannen som alltid var på ålslån och höll i detta, han var så mysig han. Alla barnen sprang till honom när vi såg honom och kramade honom så hårt så hårt. Hehe, tider det.
Vi bestämde oss även för att ta med kaffe, saft och lite gott och äta till nästa gång som bli redan till veckan om nu vädret håller i sig =)
-
Robin och Liven.
-
Och så här trött var min kille efter denna promenad. Snarkandes vill jag bara tillägga.
/ Kärlek

Monday morning.

Jag försökte söndagsblogga i går från bloggappen men den fungerade ju sisådär, någon mer som har problem med den?
Förövrigt har jag haft en jättefin helg, vart på julbord och skrattat massor. Sitter nu och funderar på vart denna vecka ska ta mig. Det jag vet är i alla fall att jag ska plugga i dag och sedan på fika med goa tjejer i kväll. Vi ska köra en reunion på turkietresan. Alla har ju så fullt upp på dagarna så man hinner knappt ses.
Nu ska jag börja skriva om cirkulationssjukdomar.. Yes, Here we go!
image description
Jag som jag sitter nu i en gosig stickad tröja =)
-
Med Kaffet påfyllt i min SagaForm termosmugg klarar jag mig en stund =)
/ Kärlek

Från en myskväll.

Rutin söndagsmyset....

-



-

Ååh vill ha söndag nu, med kvalitetsglass, Marabou och gott och blandat =)

At night.

Nu närmar det sig sovdags för mig ska väl se något på webtv innan jag lägger mig, var inget vidare på tv idag förövrigt. Bingolotto firar visserligen 20 år men jag fick inte tag på någon bingolott så då kan det kvitta.
Annars har det varit full rulle idag. En heldag i skolan med massa ny kunskap, det är dock mycket att ta in nu. Men jag bara älskar mina godingar till klasskamrater som får mig att skratta hela tiden, all kärlek till er <3

I morgon är det en efterlängtad fredag, äntligen får vi en denna härliga dag igen, fast veckorna går förvisso sjukt fort och snart är det jul! Blir en riktigt bra jul i år tror jag.
Nog från mig.

Over and out



/ Kärlek



Time for shopping.

Nu är det god tid för lite shopping, känns som om det var länge sedan jag unnade mig något. Så yes, jag klickade precis hem en order från H&M som en present till mig själv och grönsakssoppan =) Haha
Om några veckor blir det mina efterlängtade Hunters som blir min present och om ytterligare några veckor blir det bootsen =)
/ Kärlek

Ny vecka.

Tisdag är dagen idag och jag sitter hemma hos D och har försökt plugga lite. Har inte kommit ngn vart så jag unnar mig nog en hel dag off och tar tag i det från tidig morgon i morgon istället.
Min helg var riktigt grym, fredagen var jag som skrivit med Robin hela kvällen och blev bjuden på räkor hos Far. Lördagen blev en spontan utekväll med sambo, vi hade också grymt roligt, hängde med brosan hela kvällen. Alltid lika trevligt.
Söndagen var det fars dag, så jag lagade till fläskfile med kantarellsås och potatisgratäng till honom och bröderna. Sedan fick han en krimroman av mig i present. Efter det så blev det myskväll med Charlotte till True Talant finalen, såå glad att dimitri vann =) Är ju som känt en ritkig true talant nörd.
Nej nu ska jag värma lite grönsakssoppa och slå mig ner i soffan til Covert affairs i väntan på att D kommer hem från jobbet då det blir en god sallad till middag =)
/ Kärlek




-

I brist på bilder från Lördagen bjuder jag på två bilder från våren 2010 =)




Morgonstund har guld i mun.

Njuter av min frukost medan jag väntar på att mormor och Anders ska komma och plocka upp mig. Vi ska ut på lite äventyr =)
Hade iof kunnat ligga en liten stund till i sängen, är ganska trött då det blev lite sent i går hos Robin, men gud så trevligt vi hade.
Ikväll så ger jag mig ut på stan, ska bli nice, hoppas de e en del folk ute. Måste innan det ta tag i lite plugg och plock hemma bara.
/ Kärlek



Fredag!

Äntligen Fredag! Och vilken helg jag har framför mig =)

Ska alldeles nu hoppa in i duschen och göra i ordning mej för ikväll bjuds det på räkor hos pappa med bröder och sedan ska jag till Robin och hänga med lite fredagsmys och bärs. Äntligen! *Älskar min Robin!
I morgon ska jag också se till att hitta på något roligt här i hemstaden, händer inte allt för ofta så vi kanske ses ute i svängarna =)
Lite smått ångest för vad jag ska smycka min kropp med bara, hrmf, får leta fram något.
/ Kärlek

19:00

Dagen har gått smidigt och som den skulle idag, har lagt ner pluggandet för ett bra tag sedan och ätit god mat med lillebror samt hunnit med en jättelång promenad med Zico, sköönt!
Nu ska jag kladda på mig lite smink och möta Sandra och Frida för bio! =) Vi ska se in time med Justin timberlake, aldrig fel med lite ögongodis heller :-P
Ha en fin kväll!


/ Kärlek

The blonde one.

Här kommer ytterligare bilder på min favorit peruk, tyckte den var riktigt het alltså =))

( Förresten ser att jag fått lite fler läsare, jag som inte länkar den någonstans, men kul ändå, kommentera mera )
-
-
-
-
Men måste nog säga att jag aldrig kommer göra mig av med mitt långa hår, trivs nog bäst i det trots allt =)

Allt sitter i peruken.

Lovade ju att jag skulle lägga ut lite bilder från i Lördags måste tyvärr säga att jag inte var en flitig fotograf då jag hade annat roligt att göra men jag fick i alla fall en massa bilder på sennatten av oss tjejer i skiftande peruker =)
Detta var min outfit till en början, jag hade även självlysande huggtänder och en kappa på mig.
Lite senare påkvällen skiftade jag till denna skönheten..
Tillsist var det en rosa en, här tillsammans med A-M och Therese!
Måste även visa Jon, han var ritkigt grymt utklädd, här i rosa peruk dock, men annars grym!

Torsdag.

Nu går vi mot helg igen som jag brukar skriva går tiden jäkligt fort. Jag har haft en skitbra vecka, har gjort min sista praktik på munkedals vårdcentral och jag känner mignöjd med det.
I går bjöd älskade storebror på Fajitas hemma hos honom, blev att vi även tittade lite på tv:n hos honom och tjöta lite, jag han och lillebror. Så mysigt med syskontid, vi börjar bli riktigt rba på det nu.
Nu sitter jag här utvilad, somnade 22 i går och vaknade 10 idag, riktigt nice. Nu ska jag slå upp skolböckerna för plugg i tre timmar, måste bli färdig innan studiekamraten Evelina kommer kl 14. Så skynda på Sandra.
Ha en grym dag!

/ Kärlek

20:05

God Kväll, har precis tittat färdigt på true talant, spännande kommer finalen bli. Jag håller på Dimitri, Paulina eller Emelie. Sofia har blivit helt personlighetsförändrad under programmet, fått lite storhetsvansinne verkar det som, men det kanske bara är så tv vinklar det också. Det går ju inte att neka att hon ha en grymt bra röst men hon saknar den känslan av att förmedla en text som de andra gör. inte lika äkta enligt min mening.
Min dag har varit fullspäckad känns det som. Vart uppe sedan 6 i morse och är nu helt död. Vart på praktik, när jag kom hem tog jag direkt en långpromenad med Zico följt av lite plugg (var även tvungen att se tv4play, så mycket bättre) har däremot haft huvudvärk i stort sett hela dagen så jag har vilat det jag har hunnit. Efter att jag ätit kom Sebastian och hämta mig så åkte vi till mormor och Anders en sväng. Underbart att få umgås med familj <3
Nu ska jag och lillebror mysa hela kvällen med film, huvudvärken har fortfarande inte släppt nämligen. I morgon blir det att gå upp till praktiken igen, för sista gången ever och gissa om det känns skönt. Helt himmelskt.
/ Kärlek

Jakt.

Är just nu på jakt efter de perfekta Prime Bootsen och de perfekta Hunterstövlarna. Hoppas jag snart stöter på de perfekta godingarna...

Här är ett par exempel men jag har beslutsångest!




Det finns ju en djungel av modeller på dessa snyggingar så det  gäller att välja rätt speciellt när de är så dyra som de är. Prime Boots ligger på ca 3000 och Hunterstövlarna på ca 1000




Praktikvecka.

Då har jag äntligen trätt in i veckan som är den sista praktikveckan på munkedals vårdcentral ska bli så skönt att ta ett ytterligare steg i utvecklingen med ny praktikplats.
Jag har haft en jättebra dag men jag är trött som få, haft en ritkigt rolig helg också minsann helt sjukt rolig. Visar lite bilder och skriver lite mer om det i morgon.
Nu väntar snart sängen med en ljudbok i mina öron, saknar min skatt mycket just nu också så lite självömkning är på sin plats.
Imorgon ska jag försöka få min rumpa till gymmet plus att jag ska stöka undan en massa plugg. Hoppas ni får en fin vecka allesammans, det ska jag ha, en underbar sådan.
-
Bjuder på två bilder på mig och helgens halloweenvärdinna A-M (världens underbaraste själ) Den första bilden är från deras båt och den andra bilden är från en karusell. =-)
/ Kärlek

Lite nytt i garderoben.

-
-
-
-
-
Lite nytt i garderoben, det är en tendens i början av månaderna att det blir lite nytt, men det är härligt att förgylla vardagen med något..
/ Kärlek

Sovmorgon.

Gud så skönt att få sova en hel natt utan hosta. Äntligen! Hoppas innerligt att det fortsätter såhär nu så att jag kan börja träna nästa vecka.. för då jävlar.
Tog en sovmorgon i dag tack vare att jag fått sova så nu ska jag strax bege mig ut på promenad med Pernila sen ska jag plugga följt av en promenad till med Marte och ett tandläkarbesök.
Ha en fin lilllördag.

/ Kärlek

Halloween.

Ser så mycket fram emot helgen alltså ska ju på halloweenfest i Norge eftersom de firar en vecka efter oss i Sverige! Har beställt lite kul inför Lördag nu och jag kan säga så mycket som att jag ska vara en grymt snygg vampyr. D får vara en djävul.
Älskar att klä ut mig men det händer allt för sällan, får se till att ha maskerader lite oftare. Eller fester med tema i alla fall.
Nej nu ska jag sluta mina blå och förhoppningsvist sova ända tills morgonen i morgon utan hostavbrott.
/Kärlek

JagHjärtaMamma


Tisdag.

God kväll ligger i sängen nu och tittar på den som dräper på webtv. Har haft fullt upp idag, pluggat massor med älskade basgruppen till en redovisning på torsdag. Kommer nog bli riktigt bra men det var en tuff uppgift, och många fler blir det i denna kurs. Herrejisses vilket tempo. Glad jag klarat allt hittils i utbildningen utan någon omtenta, tror iof det blir en nu på läkemedelsberäkningen, men mikrobiologin klarade jag och vi får svar på farmakologin på torsdag, håll era tummar.
I morgon ska jag upp tidigt för att plugga hemma, inte nog med att det är redovisning på torsdag, vi ska också få två individuella frågor om KOL så det gäller att vara påläst. Ska även hinna en promenad med Marte samt ett tandläkarbesök. Kanske även en dejt med en annan god vän.
/ Kärlek

RSS 2.0