Woop woop.

Fick precis hämtat de finaste sandalerna så nöjd. Kommer pryda mina fötter många fina dagar och kvällar i sommar, den ultimata glädjen man får utav shopping. Guld värd!




Todays.


Done.

Äntligen färdig!! Äntligen färdig med denna hemska hemtenta som vi ska redovisa i morgon. Detta toppar listan med det tråkigaste jag gjort, BOKSTAVLIGEN! Men nu, nu, nu kan jag lägga ner detta och ta mig en promenad följt av ett kettlebellpass. Ikväll ska jag läsa igenom den en sista gång och hitta eventuella fel. Men inte nu, nej inte nu. Senare i kväll!
I morgon vid denna tiden är det officiellt sommarlov och jag har bara ett år kvar till jag är sjuksköterska =) Nice!

Tumblr_lfhhjmjcir1qa7jilo1_500_large
-
Tumblr_m0hqawkpdv1qgy7lmo1_500_large
Att få kila iväg hit efter redovisningen i morgon hade vart något. Some day i will!

/ Kärlek

Time to sleep.

Nu är det snart dags för mig att krypa ner under täcket men först ska jag se klart det sista avsnittet av wermland forever som jag förmodligen är den enda 23-åringen som ser.
Har haft en bra dag men det har varit full rulle, tentaplugg, jobb från 15-21.45 och sedan promenad. I morgon är det dags för introduktion inför nya jobbet, exciting!
-
/ Kärlek

Tentaplugg.

Starts now.



......


Grillings.

-
-
-
-
-
-
Inte helt fel att tillbringa en solig söndag hos pappsen. Jag mina älskade bröder och pappa har riktigt gottat oss på altanen, solat, lyssnat på musik och läst tidningar. Zico har ocksås strosat runt och mått riktigt bra, men det är dock alldeles för varmt för den stackarn. Det blev blandad grillning till middag och vi spenderade den naturligtvis utomhus. Åh sommar, ge mig mer =) Endorfinerna ger mig good feelings! Nu är jag hemma, ser på mästarnas mästare och efter det ska jag ta mig en kall dusch, sedan blir det en kvällspromenad med zico och en film kanske. Till veckan kommer jag ha näsan ner i kurslitteraturen, sista tentan på fredag =) Håll tummarna, sedan är det sommarlov. Jippi!

/ Kärlek

Celebrating.

I går firade vi underbara Anjas födelsedag. Vi var hemma hos henne och Robert redan vid 16 tiden igår, solen stekte på oss och alla hade ett härligt glatt humör. Kvällen fortsatte med eurovision och senare utgång. Och herrejisses vad roligt att Loreen kammade hem segern. Grattis sweden!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
/ Kärlek

Sunny days.

Har haft sånna mysiga dagar, återigen. I torsdags åkte jag till Norge för att hämta underbara Marte, blev en kväll med grillning och några glas rött tillsammans med hennes pappa med sambo. Dom bor i ett hus precis vid vattnet, en sån härlig saltvattenlukt blandat med ljudet av vågorna och god mat och dryck, underbar kväll helt enkelt. Fredagen tillbringades i fredrikstad city och vi hann med en god fika med Dennis i Strömstad också, helt underbar dag med mycket skratt och goda miner.
Här kommer ett bildhav från fredagen =)


-

-

-

-

-

-

-
-
-
-
/ Kärlek

Photos.

I bland blundar man för det vackra i sin egen hemstad, men visst är detta otroligt vackert =)
-
-
-
-
-
-

Onsdag <3

Härliga dag, sammanfattar den med ett ord, LYCKA!

Önskar att alla dagar var likt denna, åh sommar, härliga sommar. Legat och solat hela dagen, ätit jordgubbar bara njutit, kvällen spenderades med grill med bästa klasskompisar på vackra skeppsviken.
-
-
-

22.05.2012

Hej godingar. Nu håller denna härliga dag på att lida mot sitt slut sitter och myser i soffan med laptopen i knät och eurovision semifinal 1 på tv:n. Det finns så mycket skit, herrejisses, och som vissa ser ut, liknar ju ingenting. Glad jag är svensk eller i alla fall att jag bor i Sverige =) Men jag gillar faktiskt cyperns bidrag, även danmarks faktiskt.
Har vart och tränat indoor och body pump idag också och efter det fick det bli en god kycklingsallad med Pernilla på pigvin. Härliga soliga dagar vi har, och vi väntar ännu fler. I morgon blir det en heldag i solstolen följt av grill på kvällen =)
/ Kärlek

Och här några av sämre kvalité

-
-
-
-
-
Over and out

Saturday night.

Tyvärr tog jag inte så mycket kort, hade annat för mig men har kommer några.


-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-




Finally comes sun.

Har haft en underbar, ledig dag i solen suttit i 4 timmar på uteservering och avnjutit kaffe i massor och en god ceasarsallad. Efter det tog jag en lång härlig promenad med Zico. Väl hemma nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra, helst vill jag ut och grilla och dricka några kalla öl eller några glas rosé, men jag borde träna fast mitt knä har typ blivit knäppt och min hals vill inte vara med på noterna så det slutar nog med att jag plockar fram alla mina sommarkläder och skor och rensar bland dem. Det måste ju också göras någon gång.
Lördagen var fantastisk. Mina vänner är guld värda

/ Kärlek


Thomas Sabo.

Hur fint var inte detta Tomas Sabo halsbandet jag fick av Garry och hans söner? Blev så glad. Hans smycken är ju hur fina som helst och nu får ett av dem pryda min hals =)

Presenter del 1.

-
-
-
-
Presenter från mamma, av mormor fick jag det fina creme brule settet och av morfar fick jag pengar =)

Nära och Kära.

Hoppas ni haft lika fina dagar som jag har verkligen blivit omringad av fina familjemedlemmar, nya som gamla och blivit överöst av fina presenter. I dag fortsätter firningen och då ska min övriga familj komma och fira mig. Alltså mina fina vänner.
En vacker orkidé jag fick av pappa med bröder tillsammans med världens finaste skeppshult damcykel =)

Återkommer med lite bilder på presenter om en liten stund

/ Kärlek

Birthday Girl.

-

Haft en fin dag som kommer hålla på i 4 dagar till, måste tacka alla de jag har närmast mig. Ni är guld värda, jag blir helt rörd av er. Ni vet vilka ni är. ÄLSKAR ER TILL STJÄRNORNA OCH TILLBAKA.
/ Kärlek



Workout.

Jag är imponerad av mig själv det händer inte ofta men jag tränar så sjukt hårt nu, och det är så grymt skönt. Vill typ bo på gymmet, dock vill jag att det ska visa resultat, snabbare snabbare. Beach 2013 blir det för mig ;)
I dag blev det ett pass Body Pump och sedan indoor, var genomblöt bokstavligen talat efteråt. Annars har det inte hänt mycket idag, bara tagit det lugnt. I morgon är det skola och inte minst min födelsedag =)
-
-
-
Några bilder från förra året, mycekt har hänt sedan dess.

/ Kärlek

.


Today i am free.

Skönt med en ledig dag. Har ju vart fullt upp med pratik det senaste. Sitter hemma och bara njuter av att vara, lyssnar på lite go musik och tänker. Planerar även födelsedagsmiddagen till i morgon när pappa med bröder kommer. Blir en härlig trerätters, visar i morgon.
Förövrigt idag ska jag träna två pass i kväll och även sola så jag kan få lite färg till min vita dröm jag ska ha på lördag =)
Ha en bra dag



/ Kärlek

14.05.2012

Det börjar närma sig min födelsedag med stormsteg ser fram emot att fylla år, tycker det är mysigt att få gratulationer och lite extra kärlek den dagen. Så nu räknar jag givetvist ner, på onsdag blir jag 23.
Känns ändå som att det är något som saknas. Hoppas jag listar ut vad det är snart. Håller stenhårt fokus på mig själv.
I dag har vi haft kursintroduktion till den sista kursen för detta läsåret, nästa läsår blir det sista. Spännande. I alla falls å handlar det om multisjuka och det är en 3 veckor lång kurs. Detta ska nog gå vägen för sedan tar vi sommar och det kommer bli en sommar med mycket jobb men som avslutas med en resa till Alanya igen.
I lördags blev det ett par glas vin med goa Camilla (blev iof för många glas) så jag hade en bakisdag igår kan man säga. Nu ska jag lägga mig i sängen och vänta in John Blund, är så trött körde ju hårt på gymmet Body combat och Body pump. Blir nog att sätta på älskling du har blivit en tjockis också.
/ Kärlek

Hit the gym.

Lördag förmiddag och jag har en dag framför mig som är helt tom i almanackan, nästan, eller i alla fall bara fylld med roligheter. Nu ska jag bege mig till gymmet. Jag och Pernilla ska träna i någon timma sedan ska vi till torp (som jag inte vart evigheter) jag ska leta efter något fint att ha på mig på min födelsedagsfest. Om jag inte finner något så ska jag ju till göteborg torsdag till fredag, där finner jag säkert något annars. Efter det blir det kvalitetstid med min älskade hund och ikväll väntas mys med älskade Camilla =) En grym lördag helt enkelt.
Vad ska ni göra en lördag som denna?



/ Kärlek

Mot tenta.

Godmorgon. Nu sticker jag strax iväg till skolan, tentatime kl 08:30. Håll era tummar så ska ni se att det går bra för mig ;)
Ha en fin fredag



/ Kärlek

10.05.2012

Tentaplugg det sammanfattar dagen idag. Så jag kommer ha näsan ner i böckerna dagen lång. Men ikväll ska jag i alla fall träna, Body Pump och Indoor walking får det bli. I morgon är det äntligen Fredag efter tentan tar jag helg, denna veckan har gått så fort =) Älskar helger =)
/ Kärlek

Vårruset.

Sprang ju (gick) vårruset igår det var jättetrevligt och var ganska nöjd med tiden. Nästa år ska jag springa hela sträckan denna gången fick det bli bara 1 km - 1,5 km av 5 km men de e helt okej med tanke på att jag inte sprungit sedan min "handbollskarriär" resten powerwalka jag, helt okej det med. Nästa år får det bli ett helt gäng som drar dit, ganska mysigt faktiskt. I år var det ju bara jag och goa Sandra =)
/ Kärlek

Tisdag.

Full rulle. Nu ska jag bara lägga mig under mina härliga duntäcken. I morgon väntar ännu en fartfylld dag som ska avslutas med vårruset =)
/ Kärlek

Musli.

Gjorde hemmagjord musli tidigare idag. Perfekt när man ska ha ngt efter träningen och passar utmärkt in i LCHF dieten.
Du behöver:
Kokos
Linfrö
Solrosfrö
Paranötter
Hasselnötter
Pumpafrön
Vaniljpulver (ytters lite)
Flytande stevia (ytterst lite)
Jag blandade i hop allt och rostade i ugnen, 15 minuter blir bra men man måste röra om ofta. Anledningen till att man får ta lite av både vaniljpulvret och stevian är att det blir så himla stark smak annars. Stevia är ett sötningsalternativ med 0 kolhydrater, det kommer ursprungligen från växten stevia. Vaniljpulver är krossad vaniljstång bara, alltså inget socker.
Ät muslin tillsammans med naturell yoghurt eller turkist toghurt.
-

Artikelsök.

Pust. Nu är det måndag igen. Är alltid så trött på måndagar, beror nog på att jag sover så dåligt söndagnätterna. Det är ju alltid så att man sover lite längre på helgen vilket gör att det är svårt att somna söndagskvällar.. Har väl
mig själv att skylla antar jag.
Har förövrigt haft en bra dag på praktiken, i morgon är det sista dagen vilket innebär att jag ska ha min redovisning då, och eftersom jag är i god tid nästan jämt så har jag ju inte börjat på den uppgiften. Så nu sitter jag och letar en lämplig artikel. JOBBIGT! Men ska väl få i hop någonting förhoppningsvist. Jag avnjuter i alla fall en kopp Kaffe Irish creme, mumma!
Ha en fin kväll i solen

/ Kärlek

Lite nytt.

Lite nytt fick jag med mig hem också. Fick bli lite till hemmet denna gång. Tyvärr kunde jag inte köpa allt jag såg, såg en otroligt snygg men dy tavla, och massa annat pynt. Men en annan gång kanske!
-
-
En fin prydnadskudde, HOME bokstäver, och kronan fick följa med hem, lite annat också som jag inte tagit kort på.
Nu ser jag på mästarnas mästare. Hur bra som helst. I morgon är det praktik som gäller, 2 dagar kvar, måndag och tisdag sen väntar tenta på fredag. Pepp!
Ha en fortsatt fin Söndag

/ Kärlek

Presenter.

Sandra och Frida kunde inte hålla sig med presenterna till mig som jag egentligen inte skulle få förrens 19 maj ju, men Sandra kan tyvär inte komma på min lilla fest så det fick bli några förtidspresenter. Om jag blev glad för det, fick en dag och natt creme från the body shop och en jättegosig filt från chilli av Sandra och av frida fick jag ett par klackar =)
Inte illa att fylla år ett par gånger om året istället för en!
-

Fantastisk helg.

Åh, har haft världens härligaste helg. Fredagen spenderades ute i vimmlet med massa gott i glasen och en god finmiddag. Lördagen spenderades med att shoppa lite och strosa i stan, fika m.m och i går kväll låg vi alla tre helt utslagna isoffan och päste till hockey och film =)
-
-
-
-
-
/ Kärlek

Helg i Borås.

Då ska jag bara packa det sista och sedan bär det i väg till Borås över helgen med Systrarna Skoglycke. Ska bli jättemysigt, ikväll blir det restaurang besök och kanske ne krogrunda. Ska bli roligt att se vad Borås har att erbjuda för något.
I morgon blir det massa shopping (förhoppningsvist) vi ska i alla fall åka runt till lite olika ställen och kika, blir nog även en och annan fika och kvällen står oplanerad än sålänge.
Så vi ses igen på Söndag.
ha en jättefin helg =)


Jag och fina Frida =)

/ Kärlek

Hur söta?

199 riksdaler, måste nästan klicka hem dom =)

Wermland Forever.

Måste medge att jag bara älskar denna serie eftersom inte jag följer big brother eller liknande serier tycker jag att jag kan få följa detta utan att skämmas (A) Det är så sjukt underhållande, skrattar ihjäl mig, sedan finns det massa ögongodis. Killarna ser riktigt bra ut.
Så vad gör jag denna fredagsmorgon? Tittar på senaste avsnittet såklart =)
Ni måste se det!
/ Kärlek

03.05.2012

Ytterligare en solig dag bjuder gudarna oss på idag. Bara älskar Sverige på vår och sommar halvåret, skulle inte vilja bo någon annan stans på hela jordklotet då. Dock har jag inte kunnat njuta lika mycket av solen som jag hade velat idag i med att jag har suttit inne på praktiken. Men har ju tagit mig en promenad nu när jag kom hem i alla fall. Hoppas på en fin helg, ska ju i väg så det hade vart super med sol och värme.
Nu dricker jag kaffe som skrivit (nedan) ska alldeles strax kila iväg till gymmet, idag blir det indoorwalking och kettlebells. I morgon är jag ledig, eller rättare sagt det blir en pluggdag, ska även försöka hinna träna innan vi åker i väg jag och systrarna Skoglycke.
-
Fick en fin duk av mamma i förra veckan, la på den nu efter jag städat på vardagsrumsbordet. =)

Ha en fin kväll

/ Kärlek

Fläskfilé och kantarellgryta.

Snabb och lätt variant av lyxmat. Har alldeles precis ätit upp och är mätt och belåten.
Du behöver:
En fläskfilé
En creme fraiche med kantarell och konjak smak från milko
Kantareller (i detta fall fick det bli konserverade, inte säsong än)
Salt
Peppar
Paprikapulver
Lök
Smör
Kinesisk soya
Smält smöret i pannan och börja fräsa löken samt fläskfilé uppskurna i bitar. Stek fläskfiléerna klara så de får en fin färg, krydda med salt, vitpeppar och paprikapulver. Häll i kantarellerna och även skyn som finns i burken. Häll över creme fraich burken och kinesisk soya efter smak.
Servera något gott tillbehör till, i mitt fall som går på LCHF fick det bli gröna ärtor, körsbärstomater och oliver samt lite purjolök.
Mat behöver itne vara svårt att laga helt enkelt, detta tog kanske 15-20 minuter att laga, kanon till vardagen som alltid är lite mer tidspressad. Ät och njut!
Bilden är lite upp och ner kan man säga, vet inte vad det är för fel i bland med mina bilder, dom går inte att rotera. Haha teknikern talar.



Kaffestund.

Mumma, kaffe är så gott. Se så tokig jag blir när jag har koppen i handen :-P
Later!
-

Say no more.

Tumblr_lf3cnjyktl1qd0qsoo1_500_large_large

Älskade sol.

Kom alldeles nyss in från en lång promenad i skogen tillsammans med mormor. Fick sluta tidigare idag så passade på att fånga dagen, är ju så underbart med sol. För bra för att vara sant. Humöret skenar iväg märker jag.
Sitter just nu i vanlig ordning och drömmer mig bort, denna gång drömmer jag mig bort till massa miljoner, ack va mycket jag skulle gjort då. Tagit motorcykelkörkort bland annat, det är fasiken det ända som snurrar runt i skallen på mig. Hur normalt???? (förmodligen på grund av det vackra vädret)
Nästa år då j*vlar ska jag ha det i min hand och där med basta.
Nu ska jag strax iväg till gymmet, blir ett spinningpass idag så hoppas svettas rejält.
Min framtida leksak, välkomnar den med öppna armar.
/ Kärlek

.

-
Från en härlig grillkväll på självaste valborgsmässoafton

1 Maj.

Nu är äntligen Maj kommen den bästa månaden på hela året enligt mig, den största anledningen är att det är min månad. Den 16 Maj fyller jag 23. Tiden går fort minsann.
Gårdagen var vällyckad men det känns idag, trillade in kl 7 i morse, efterfester i all ära men det behövdes inte i går. Har ju häcken full idag med plugg kan man säga.
Nu ska jag i alla fall upp till mormor om en liten stund på 1 Maj lunch, gott. Sitter och letar upp artiklar som jag ska ha med till parktiken och redovisa, måste göra färdigt det idag så jag kan börja tentaplugga.
Berättar lite mer om gårdagen senare. Har några fina bilder också.
/ Kärlek

RSS 2.0