10:46, Monday, 31.10.2011

Börjar veckan med att kurera mig hemma var ju tvungen att jobba i helgen så det har inte blivit mycket vila direkt. Så idag (även om jag skulle ha vart i skolan) sitter jag hos D och pluggar själv. Ska börja alldeles strax. Sitter och kikar lite på halloweenutstyrslar för vi ska ju på halloweenfest i helgen, norge firar den på samma helg som alla helgon helgen.
Sitter även och försöker få inspiration till julklapp till mamma och pappa. Annars är alla klara =)
Ha en fin vecka

/Kärlek

Rustar upp inför Jul.


-


-


-


Lördag.

Vilken härlig lördagsmorgon jag haft, eftersom jag sov hos Sebastian i natt så blev det en god frukost följt av en långpromenad med Zico, han har fått ett sånt fint nytt reflexhalsband av mamma så han är så fin så. Jag har även lånat pappas tvättmaskin denna förmiddag så snart är jag färdig, det är skönt att kunna göra det ibland då det är svårt med tvätttider hemma.

Nu väntar jag på ännu en bror som har med sig thailunch. Så vi ska alla tre sitta och ha en mysig lördagslunch tillsammans.

Vid 15:30 bär det av till jobbet för min del och där ska jag tillbringa kvällen.

Önskar er en fin Lördag.

/Kärlek


Just nu!

Fredagsmys med lillebror har stått på schemat i kväll. Lagat hemmagjord pizza och sett på idol. Haft en otroligt bra dag men tyvärr så var jag på akuten och fick reda på att jag har lunginflammation och har antagligen haft det ett tag, har tränat och alltihop ju. Vilken tur att jag inte dött typ. Men i alla fall så mår jag helt ok, lungorna gör ju ont och jag hostar som en dåre men jag trodde det mest var rethosta som har gjort så att man fått smärta i lungorna.. Anyway, nu sitter jag och tittar på panorama activity verkar som om detta är fake alltså. Men oavsett så njuter jag fredagskvällen ihop med Ben and Jerrys. Denna sorten blir inte min favorit men visst var den god.

 

Hoppas ni alla haft en bedårande fredag, nu är det helg.

/ Kärlek


På mitt nattduksbord.

Tänkte dela med mig av det jag har på mitt nattduksbord just nu. Min hosta tar ju överhand och jag försöker kurera mig och bli frisk, samt så har jag en underbar nattcreme som är jättebra särsilt nu på vintern.
-
Jag har även alltid en bok vid min sida då jag älskar att läsa, just nu läser jag Jo Nesbö djävulsstjärnan, den är alldeles strax utläst och då börjar jag med nästa i ordningen av Harry Hole deckarna. Rekomenderas!

/ Kärlek

Sådärja.

Såja. Nu har jag intagit soffläge efter en fartfylld dag med mycket gjort. Har varit i skolan, fått pappas bästa torskgryta med mina goda bröder och far samt fått tränat av mig på gymmet. Blev dock nästan rädd då jag fick hjärtklappning efter passet, har ju en sådan långdragen förskylning.
Nu har jag precis tagit mig en underbar dusch med scrub, rakning och både fotvård och hudvård efteråt. Tittar på bron nu och sedan blir det webtv med true talant.
I morgon ska jag ut på äventyr med mamma och Frida ska bli såå kul att träffa henne igen. Tittar även på london resor nu, det blir nog en i December, senast i januari. Ska ta med mig bästa Pernilla. Åh va kul det ska bli. Dennis överraskade mig med Krakow också i slutet av Mars. wiii.
Ha en fin kväll, underbaringar.


De produkter jag använder mig av just nu till mina hemmaspa, föredrar egentligen body shops produkter men oriflame är ett bra budjet alternativ. Här är både foot scrub, foot creme, body scrup, body milk och ett härligt balm till torra partier på kroppen så som armbågar, läppar osv (den är verkligen att rekomendera)
-

Detta är min kvällsmat, grovt färskt bröd med kalkon och avokado, samt en kopp rabarber-vanilj te.

/ Kärlek



Bumblebee tea.

Denna myskväll för mig själv njuter jag av en kopp te och tidningen kropp och hälsa. Jag ska även strax slänga mig i sängen och titta på någon mysig film med en ny kopp te.
Fick även en liten present av mamma som bestod av bubbelgums te. Ska testa det så snart som möjligt. Det låter fantastiskt gott.
Sleep tight



/ Kärlek

Weeks passing by.

Tiden bara rinner iväg ibland hinner man inte stanna upp och känna efter. Men jag är lycklig, jag har mina vänner, Dennis och min underbara familj. Det känns härligt att veta när dagarna går så här fort och man känner sig otillräcklig inför sina nära.
Men jag lever och mår bra men skolan tar överhand. Det är roligt men svårt.
Det var en liten avstickare men men...
Nu har jag precis betalat alla räkningar, var riktigt mycket denna månaden, kurslitteratur för över 1500 kronor. Man är ju lite bortskämd över sommaren också med bra lön så denna månaden känns extra tung då man haft tre månader med relativt gott ställt....aja, har mina föräldrar om det skulle krisa som tur är.
Nog om tråkigheter... Denna helgen som var, var typ den bästa på länge. ÅÅh så trevligt jag hade, var i Norge och träffade mina vänner där över god middag och massa gott att dricka. Härligt Härligt.
Nu tar jag några kvällen off för att ta tag i hemmaplugget på torsdag igen. Man måste få unna sig lite och vi går ändå i skolan på dagarna. Men på torsdag blir det full rulle igen.
Detta inlägget var nog väldigt flummigt men men sånt är det i bland.
Hoppas ni haft bra dagar

/ Kärlek

Shopping.

-
-
-
Här är lite ny shopping har egentligen massor av nytt i garderoben som jag inte visat här men så är det ju, nu visar jag er det som är från denna veckan. Byxorna är militärgröna från bubbleroom, jättefina. Den vita blusen från h&m och de två nedersta var överraskning som mamma kom med igår från vero moda.
Nu ska jag plugga en halvtimma för kl 21 börjar bron =)
Hoppas ni haft en fin dag allesammans.

/ Kärlek

Right now.

Så här ser det ut när jag försöker plugga, motivationen tar sig inte heller vill jag meddela. Men tyck synd om mig..
-

Lunch på stan.

Slutade redan 11 idag så när vi anlände till Uddevalla från Trollhättan så blev det en god lunch på coffe roomer, deras sallader är dom allra bästa men även dom allra dyraste. Pluset är väl att man får valfritt kaffe på maten.
Efter det blev det en promenad med Pernilla och nu sitter jag hemma och har laddat upp för några timmars plugg. 2 timmar minst.
En god Chevresallad, mums!
/ Kärlek

Early night.

Tisdagen har gått och jag sitter helt utmattad vid datan och uppdaterar min iphone. Har haft fullt upp med plugg i dag med, matten sätter sig lite mer för varje dag som går nu så jag hoppas det är helt 100 på måndag.
Det har varit ett riktigt regnoväder idag och dagen började med att jag blev helt dränkt på morgonpromenaden, det värsta av allt var att jag tog den till mamma och skulle sedan direkt till bussen vilket resulterade i att jag var helt genomblöt när jag kom till bussen, fy. Det hjälper mig inte att bli frisk i alla fall.
Annars idag har jag haft en sådan sjuk ryggvärk, måste nog sökaför detta nu, känns helt hopplöst att vara en yngling och ha dessa ryggsmärtor. Fy.
I morgon är det återigen skola men ska visa några överaskningar mamma kom med idag, min bästa mamma. Fick en fin tröja och en jättefin blus av henne som hon kom hem med <3
Nu ska jag nattkissa med Zico sedan blir det att gosa ner sig i sängen med antingen en bok eller en film.
Sleep tight godingar för det ska jag göra


-

-

-

Några purfärska bilder från min iphone app - Old Photo Pro



Blommor.

Önskar jag alltid hade flera buketter som blommade hemma, de är så fina. Och i går fick jag som tack för hjälpen med Sofie fina liljor av Marte.
De blommar så fint så fint så, har även köpt ljung till balkongen (Bild kommer i morgon).
-
-
/ Kärlek

Rödspätta med mandelpotatis och pepparaioli med räkor.

I dag fick det bli rödspättemiddag efter en hård dag i skolan. Det blev riktigt gott =)
Du Behöver:
Fisken
Rödspätta
ägg
citron
mjöl
citronpeppar
salt
Vispa upp ett ägg i en skål, tillsätt citronpeppar, salt och lite pressad citron. Lägg mjöl på en tallrik. Vänd fileerna i äggblandningen och sedan i mjöloet och stek i smör. Krydda mer i stekpannan om du tycker det behövs.
Mandelpotatis i ugn
Salt
Svartpeppar
Mandelpotatis
Olja
Skär upp mandelpotatisen i två strö över salt och peppar samt ringla olja över dem, sätt in i ugnen på 225 grader och låt dom stå i ca 30 min.
Pepparaioli med räkor i
Aioli
Peppar
räkor
(Jag använde gårdagens pepparaioli, skalade räkor och blandade i hop dem med pepparaiolin, använde detta i stället för remoladsås till fisken sedan, riktigt smarrigt)

Ny vecka.

Nu har vi en ny vecka att se fram emot, för min del ser det likandant ut som förra veckan, en lugn vecka men med mycket plugg. Hoppas att helgen blir mer befriande menjag har tenta på måndag så vi får se hur det blir med den saken.
Jag har vart i skolan idag och känner mig faktiskt ganska omotiverad idag, tycker läkemedelsberäkningen är svår och finner somsagt ingen motivation till att sätta mig nu med räkningarna, jag kommer att ta en paus ikväll så får jag köra hårt resten av veckan. I morgon ska jag försöka träna också, body pump. Hoppas jag kan få mitt arsle dit bara!
Nu sitter jag och tittar på sjukhuset på trean och halv åtta börjar favoriten treu talant, appropå det så tycker jag det var tråkigt att Robert fick åka i går, hade hellre sett ida åka ut, men men så är det. Kommer koka tevatten nu och ta en kopp honungste. I kväll kommer även den som dräper på tv 4 så det ska jag också se.
En riktig tv nörd har jag blivit märker jag.
Vad ser ni på just nu?
/ Kärlek

Weekends are the best.

Så kom helgen vilken jag på fredagseftermiddagen tillbringade med kaffe och promenad med en gammal vän som det var jättetrevligt att återse samt fredagskvällen med familjemys hos pappa. Blev bjudna på färska räkor och kräftor samt vitlöksbröd, hemmagjord aioli och andra goda tillbehör, ett riktigt kalas med andra ord. Är alltid mysigt när pappa kommer hem från Norge så vi kan träffas och bli bjudna på god dyr mat igen ;)
På lördagen begav jag mig till Norge och Älskling, vi gick en stund på nordby fast det var så oerhört mycket folk, norrmänn är galna i svensk shopping, vi tog i alal fall en god lunch i hop och tillbringade kvällen med masas egentid med varandra. Såg på film och åt något som kallades raklett. Supermysig plockmat med massa små mini stekpannor så man blandar vad man själv vill äta och tillagar det på plats. Mums, det var verkligen supergott.
Söndagen kom jag hem och tog återigen en jättelång och underbar promenad med hundarna och Charlotte, vädret var helt fantastiskt. På kvällen tillagade vi fylda kycklingfileer med egna klyftpotatis och hemmagjord pepparaioli, vi städade även lägenheten rejält.
Sammanfattningsvist har det varit en lugn men härlig helg...


-

-


/ Kärlek

Mysvecka.

Förra veckan hade jag en riktig mysvecka, dock var det mycket plugg eftersom fredagen var dagen för farmakologitentan. Hur det gick är jag inte riktigt säker på faktiskt men jag hoppas givetvist att jag klarade den.
Så inom några veckor nu får vi reda på två tentor. Håll era tummar.
Jag var även hundvakt för Sofie, godingen själv. Hundarna har haft riktigt mysigt i hop och vi har tagit långa promenader i höstvädret mellan plugget.
Jag var en sväng hos Dennis tis-ons också och vi hade lite vardagslyx med en go tillagad laxmiddag och nikita-maraton på kvällen (man får allt ta sig sådana kvällar också).
Zico vill redan ha sommar, så han får bada. Detta var ett lite för litet ställe för honom...
-

Godingarna i min säng, älskar dom sååå mycket. (Nu ligger min stora och snarkar bredvid mig i soffan, han snarkar som en riktig karl)
-

En bild på kvällsmys med varm choklad och levande ljus, jag och Charlotte kan det där med att livsnjuta =)

/ Kärlek

Bloggbomb.

Inom ett kort tag på en timma kommer det komma upp en rad inlägg angående mina senaste dagar ... ;)

12:58

Klockan närmar sig ett och det känns inte som om jag blir mycket klokare av att sitta och plugga. Är lite småsjuk med lite lätt feber och det gör inte det hela lättare. Ska ta en paus nu och plugga mer i kväll, har suttit i kanske bara tre effektiva timmar men det är så svårt att få in det i skallen när man känner sig varm, när det rinner ur näsan och när man hostar.
Ska en sväng förbi apoteket nu för att köpa mig halstabletter och citrusfrukter, vill bli frisk snabbt.
Annars är det bra, väntar spänt på några beställningar jag gjort =)
Ungefär så här ser jag ut och känner mig nu :-/
/ Kärlek

Monday sweet monday.

Måndag och ny vecka idag =)

Helgen var jättemysig. Jag och Charlotte var uppe i Norge en sväng och roade oss. Blev en sista motorcykeltur med massa fart och svängar sen blev det en god middag i gott sällskap förljt av lite fest med massa godningar.
Nu ska jag egentligen sminka mig och göra mig iordning för att Jonathan kommer och hämtar mig om sisådär 8 minuter. Men jag struntar i sminket i dag.
Önskar er en fin vecka <3


-


/ Kärlek

Änu en vecka har gått.

Nu blev det ännu en veckas uppehåll men känns som att bloggen inte kan vara första prioritet när man har massor utav saker att göra. Jag trodde ju att det skulle bli förhållandevis lugnt efter tentan men tji fick jag, hårdare tempo än aldrig förr.
I alla fall så hade jag en mysig fredag i går med en lugn middag med Charlotte och två glas vin, sedan satt vi bredvid varandra och nörda wordfeud hela kvällen till idol *hihi*
Vaknade supertidigt i dag av mig själv, kl 8 redan, men eftersom vi ska ut på äventyr i dag så gick jag upp, jag somna inte om (kors i taket), så nu sitter jag och äter frukost, kaffet var slut till min besvikelse så det fick bli söderte med en tesked honung i. I och för sig är det världens bästa morgonte, mums.
Strax ger jag mig ut på en långpromenad och sedan vid 11 bär det av till Norge och en fartfylld dag med massa vänner =)
Det dukade bordet igår, det serverades grillad kyckling, potatisgratäng med paprika och ost och en god grekisk sallad =)
Och här är min vinst över Charlotte.... haha
Ha en fin helg

/ Kärlek

( Det kommer komma uppdateringar till veckan men mina nya inköp och lite annat)



Tips.

Restaurang Manana.



Absolut den godaste tapas jag ätit än så länge och jag kommer garanterat gå tillbaka ett x antal gånger. Som ni ser så gick vi tre tjejer loss på menyn i går, ett fullt bord med mat.
Så ska ni någon gång till göteborg och äta god prisvärd mat, besök Manana =)
/ Kärlek

Härliga Lördagskväll, härliga helg.

Nu har jag bannemej haft en grym vecka som toppas av en underbart perfekt helg. Utekvällen i går i göteborg var jättelyckad, vi åt en underbar god tapasmiddag på Manana följt av lite barhäng på Avalon sen vidare till excit på avenyn. Stämmningen i göteborg är alltid så underbar, storstadsliv.
Nu väntar jag på att tacosen ska bli färdig så ska vi mysa med det och annat gottis framför True Talant och sedan blir det filmen killers med Ashton Kutcher, tydligen en ny genre inom film som är poppis nu tipsade Johanna om, så kallad Loveaction.
Några bilder från igår! =)
Ha världens bästa Söndag

/ Kärlek

Min stora Kärlek.

Under veckorna har jag verkligen ftt njuta av det underbara höstvädret som varit. Och jag är inte sen på att åka ensam med min älskade Zico till skogen och bara gå i några timmar. Har tagit massa fina bilder med telefonen på naturen och Zico, tänkte jag skulle dela med mig av några.
Visst är naturen vacker, och framförallt de fina färgerna nu på hösten!
/ Kärlek

Uppdatering.

Hejsvejs.
Nu ska jag försöka uppdatera flitigare mina vänner. Ska försöka ta tag i detta igen efter ca två veckor uppehåll. Jag har haft otroligt mycket att göra det senaste mest med skolan men även lite andra saker.
Ska lägga upp lite bilder senare. Jag har även shoppat massa nytt till hösten som jag lägger ut imorgon eller till veckan.
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen blir det att börja göra i ordning mig inför kvällen. Ska ut och svira i göteborg så tåget går 1730 det kommer antagliegn bli grymt, vi har lite smått och fira jag och några utav favorittjejerna.
Pernilla och Johan kommer strax också, de ska på bröllopsfest så jag och Charlotte ska fixa Pernilla innan tillsammans med ett glas vin eller två.
/ Kärlek

RSS 2.0