Hola at me.

Kom precis hem från skolan sprang ut med Zico på en liten tur och nu sitter jag här i soffan, funderar på att ta en tupplur. Är supertrött alltså. Ibladn funderar man på vilka projekt man sätter igång egentligen och motivationen är itne alltid på topp men jag hoppas att jag tar mig egenom allt jag tänkt ta mig egenom med bravur så jag kan vara stolt över mig själv sen.
Om någon timma beger jag mig ut på långpromenad det får bli lite svalare först med tanke på Zico han har ont av värmen min pojk. Sen kommer bror över då jag ska hjälpa honom med lite smått i skolan, han fick godkänt p åsin hemtenta är mycket glad för hans skull.
Annars ser jag mest fram emot Juni. Är less på skolan nu vi har bara haft kurser de senaste som är supertråkiga vilket gör att man såklart tappar motivation. Så sommaren hoppas jag bjuder på en del roliga saker. Har en del planer även inför hösten men får se vad pengarna räcker till skulle absolut vilja på en weekend till lite olika europastäder samt en weekend till Stockholm. Men tiden finns kvar och man får se det så.
I helgen bär det av till Norge och Dennis. Inte superkul med tanka på dieten eftersom de alltid "lever livet" där, de grillar åker motorcykel, äter mjukglass osv. Jippi.
Anyway så tror jag somsagt jag sträcker mgi på soffan ett slag nu innan mina ögon faller i hop av sig själva!
En härlig bild från förra april.
/ Kärlek

Min största Kärlek 4 år + 1 v.

Får önska min älskade Zico pojk gratulationer här på bloggen också eftersom jag inte var aktiv förra veckan när han faktiskt fyllde hela 4 år. Kan itne förstå att jag ahft min pojk så länge. Han är en underbar "liten" krabat som är fylld av kärlek. Han lyssnar och kommer alltid till mig när man behöver honom, tänk att någon kan lite på en så mycket som han gör. Han ger mig mycket, väldigt mycket är så tacksam för att jag har honom. Vissa må tycka det låter fjantigt att prata så om in hund men jag lovar det är som mitt barn. Zico <3
/ Kärlek

On a late April day.

Herrejösses va tiden springer iväg från mig. Det är redan den 26 april och solen har strålat som sommarsol i över en vecka nu. Underbart. Jag ska kommai gång med jämna updateringar såsmåningom för de få som läser men jag måste få någon rutin på det hela. Nu sitter jag i alla fall hemma. Gick itne ill skolan i dag i alla fall, mådde itne bra när jag skulle upp ur sängen i morse.
Annars har live rullat på som vanligt, har som sagt haft mycket sol så passat på att vara ute så mycket som möjligt. Fick godkänt på min hemtenta och nu är det bara en kurs kvar detta läsåret, det känns grymt skönt!
Well well, jag återkommer nog senare under dagen!
/Kärlek

RSS 2.0