Ikea.

Nu bär det av till ikea en snabbis med Marte ska få lite inspiration tänkte jag! Ska kolla på soffa och lite annat smått =)
Ha en fin dag!
Kärlek

Hell Yeah.


Tisdag.

Okej, nu ska jag ta tag i alla mina måsten, idag denna tisdagen. Så från och med detta klockslaget ska jag rensa mitt städskåp min garderob ringa massa samtal och gå till gymmet och teckna ett gymkort. Bra då vet ja!
Annars är det regnväder i dag, längtar tills mina stövlar kommer i brevlådan så jag kan gå ut och hoppa i vattenpölarna med några snygga jeans och en snygg regnparkas =) Då är inte regn fel, ganska skönt faktiskt.
Ser att löven börjar gulna och då är det väl bara en väg att gå - till hösten!
Hoppas alla har en bra dag, jag filosoferar som vanligt men nu ska jag ta tag i det dära.
Kärlek

DagDröm.

Sitter här på jobbet efter att jag slutade för en timme sedan och drömmer mig bort till den 7e december. Då blir det thailand i två veckor, det ska bli underbart. Kan knappt vänta. Måste bara komma i håg att leva udner tiden som nu tex när jag har tagit mej en stund i massagestolen och väntar på bussen.

Planerar även en weekend i Sthlm som Charlotte ska bjuda på som tack för att jag varit snäll. Ja det hade varit något det en liten shoppingrunda. Ska även till Köpenhamn första helgen i oktober och i november på White sensation! Herre Jösses det bättrar på hösten i alla fall, längtar, drömmer mig bort helt enkelt.

Ikväll blir det en fin film med lite gottis och en god bit mat men först väntar långpromenad i det ruskiga vädret.




Bild Fel, Anyway!
Kärlek


Ja Tack.

H&M
Friis Company
Bara älskar färgen

G-M Sunshines.

God morgon, idag har jag varit snooz vaken sedan klockan 7, har tvättat en hel massa kläder men nu är det klart. Så nu tittar jag ut genom fönstret och ser att solen skiner lika mycket som jag i dag efter denna konstiga vecka. Så i dag blir det kanske en sen middag på butlers? Charlotte? Läser du detta? Såg nämligen att Pernilla skulle mysa med sin Kära så då får de bli du å ja C. Då får vi skippa P helt enkelt.
Sitter även och undrar om jag ska göra ett ryck i garderobem men ja tror inte de..Latmask...
Jaja Nu ska jag väl kleta på mej lite smink och sedan göra uddevalla osäkert. Eller kanske bara ja stannar inne, har så mycket ja behöver göra.....
Rörigt som vanligt.
Kärlek

Snyggt Kap.

79,50 kr H&M inte fy skam!

Soffmys.

Ett tag sedan jag skrev. Har haft trubbel med internet och lite annat som kommit i vägen. Men en regnig vecka som denna har jag bara jobbat och umgåts med mina underbara vänner. Allt har kännts sådär lagom höstigt denna vecka tycker jag med de kyliga vindarna välkomnas för min del i alla fall har ju några soldagar i december trots allt. I dag har jag också jobbat och sedan tog jag tag i storstädning som jag älskar att göra, inget skämt =) Efter det tog jag en långpromenad med Zico följt av ett långt bad med levande ljus och ser man på det är jusa dagen fortfarande så nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe och väntar på kärleken som ska komma tror jag ska laga laxpasta till honom och mej eller så blir det Sushi, mums.
Anyway jag är på bra humör idag och inlägget blev lagom rörigt.
Kärlek

Internet Trubbel!!

Gaaaahhh :(:(:(:/:/:/:/

Good Night Lovers.

Nu kryper jag ner i min Goa säng, har städat hemma i kväll, sedan suttit i lugn och ro med levande ljus. Riktigt mysigt. Nu är jag trött efter en tuff helg med jobb. I morgon jobbar jag igen sedan ska jag kanske klippa mig vilket är behövligt. Måste städa garderoben btw ack det är en sak jag verkligen väljer att skjuta fram, det ser ut som rena kaoset och det är helt klart en deadline på det denna veckan.
Sleep Tight
Kärlek

Back to Basic.



Har en känsla av att mitt liv är allt för mycket av en fest, nu behöver jag nog vakna upp ur min sommardröm, snart kommer den vackra färgglada hösten och man ska börja återgå till rutiner vilket jag bävar inför just nu. Men men hade i alla fall en fin kväll i går ute på staden, det är dryga 100000 här i Uddevalla just denna helg på grund av offshore vm. Det är lite roligt men jag ska faktiskt bege mig till jobbet om ca en och en halv så jag missar kalaset, kanske lika väl de med tanke på mina första meningar i inlägget. Ser i alla fall fram emot nästa helg då det blir långbord, badtunna, stor grill och Norge med vänner =)

Kärlek


Vänskap.

Jag sätter väldigt pris på mina vänner, Pernilla är en av dom, hon är den finaste människa som finns. Hon är bara bäst. Sitter i norge och tänker på vilken tur jag har som har mina vänner. Idag går min ros till min Pernilla som alltid finns där för mig i vått och torrt, en underbar vän!
Kärlek

Just a Evening Message.

Hola, jag och Charlotte har varit en sväng i göteborg i dag, har sprungit runt lite överallt i affärer och slutade inne på chilli vid brunnsparken, vill ju så gärna ha en ny soffa. Jaja sånt är de, det får komma när det kommer.
Nu ska jag snart krypa till kojs, ska jobba ett dagpass i morgon igen och sedan efter jobbet bär det av till Dennis enligt planerna i alla fall, ska ut och åka båt vid den norsk kusten om vädret tillåter. Är tillbaka på Fredag igen. Känns som om helgen kommer bestå av enbart jobb men men det klirrar gott i kassan.
Sleep tight
Kärlek

Vad blir det för mat.

Vit fisk på creme fraiche och purjolöks bädd men tomat och färska champinjoner på toppen.
Pressad Citron och Feta Ost
Ungsgrillat benfri kotlett med tomat och pepparmix, råstekt färskpotatis m purjolök, rödlök och färska champinjoner. Hemmagjord dressing gjord på turkisk yoghurt
Kärlek

First comes Monday.

I dag vaknade jag utvilad efter att jag lagt mej tidigt i går. Har jobbat fram till 14 och nu sitter jag och lyssnar på Melissa Horn och kikar på internet. Jag är ute efter en ny soffa och en ny matta. Men det får komma när det kommer. Har även tittat igenom min gamla blogg herregud Nostalgi. Life goes on. Har nog en liten mini livskris just nu. En smärre överdrift kanske men visst är det roligt att titta tillbaka. Här bjuder jag på några gamla outfits då jag inte lägger ut outfits längre, har ingen fotograf helt enkelt.
image1017
image1008
image1001
image980
image949
Klicka för att stänga bilden
156719-233
156719-84
Måndag
Glöm nu inte att detta är flera år sedan, är ju grym skillnad om man tänker på att de bara är allt från 4-2 år sedan!
Anyway Kärlek

ZARA HOME.

Kärlek

Olala.

Klackskor med kilklack
Modekungen.se 799:-
Kärlek

Picknik.

Från en dag i förra veckan då ag och Zico satt i parken och mös i det fina sommarvädret.
Nu ska jag och Charlotte gå långpromenad sedan blir det en god matbit och efter det filmkväll hos Marte i hennes nya lägenhet. Ska ladda upp lite bilder från toppenkvällen i går någon gång i morgon
Kärlek

Söndag idag.

I dag är det söndag, finner inte mycket att säga, det var en kanonkväll i går dock lite väl mycket alkohol. Ramlade så min skyhöga klack gick av, ajaj. Men men det var många goa skratt och mycket dans.
Återkommer när hälsan är lite bättre det lär bli god bakis mat i dag, så som kanske pizza eller tacos.
Kärlek

RSS 2.0