Ge mig Sommar.

-
-
Åh när jag ser dessa ljuvliga klackar vill ja bara sitta på en uteservering med bena i kors och njuta av en öl i en sommarklänning och en tunn kofta slängd över axlarna.
Men tyvärr är det fortfarande vinterkallt ute men det ska väl nalkas vår alldeles strax nu förhoppningsvist. I dag har jag en städdag. Städar hemma hos min pappa och ska ner till mig sedan och göra färdigt sovrummet. Letar förgäves treor nu eftersom jag och Charlotte ska flytta i hop för ekonomins skull, det är synd nu med tanke på att jag har fått det nyrenoverat men det fungerar inte att vara student och bo i en tvåa som nästan kostar 4000.
I fredags lagade jag potatisgratäng med fläskfile och pepparsås till bror och Marte, en riktig mysig kväll och i lördags var jag hos kärleken min och umgicks lite med Jon och A-M, alltid lika trevligt. Dock blev det lugnt eftersom vi håller på och fixar och donar hemam hos honom! I morgon har jag första praktikdagen på ålderdomshemmet i Strömstad, det blir nog spännande, förhoppningsvist är de alla snälla och goa mot mig.
Nej nu får jag fortsätta drömma mig bort till musiken i p3 och varmare stunder.
/ Kärlek

Tillbaka till kylan från den underbara värmen.

Hej alla glada i kylan. Herregud va kallt det är, de är som birtglömt att jag varit på en veckas semester i värmen. Men ack så härligt skönt det var, nu skjiljer jag mig från mängden i både färg på kroppen och leende på läpparna för visst är det så att man fylls på med massor av positiv energi när man får lite d-vitaminer på sig i form av sol. Det var en perfekt bra svensk sommarvecka värmemässigt och solen log nästan mot oss hela dagarna bortsett från lite molniga eftermdidagar. Teneriffa var en avslappnad ö med mycket god mat och härlig stämmning. Kan varmt rekomendera Teneriffa en kall vinter alltså (dock hade vi usel service på hotellet).
Nu sitter jag här avslappnad efter en stressig mån-ons. Ska ta och plocka fram lite kvällsmat och äta med bror. Det blir nog rostat bröd med marmelad på framför efterlyst, sen bums i säng.
Jag är lycklig i dag, det pirrar gott i min mage, good feelings.
Nästa vecka bär det av på praktik i Strömstad i tre veckor, det blir nog spännande.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Lite bilder!
/ Kärlek

Soliga Lördag.

Det är så härligt att vakna upp av solskenet som lyser in genom fönstret. Tog en lång promenad i morse med Zico och njöt. Nu har jag även packat frigt inför resan i morgon. Herregud va tiden rusar framåt. Så i morgon vid 15:55 flyger jag till Teneriffa och blir där i en vecka. Lite sol kommer inte skada.
Nu försöker ja lösa massa skit med pengar. Det är inte lätt såhär på en lördag. Fy tusan.
Aja. Hörs igen i morgon ikväll eller om en vecka.
Take Care
/ Kärlek

Torsdag.

God kväll mina små och få läsare. Denna torsdagen har förgyllts med vardagliga göromål som måste göras. Dock kom jag precis hem till mamma från en mysig fika med bästa Camilla. Har även tränat hårt idag. 1 timma på crossen sammanlagt, de e inte dåligt de.
Nu äter jag ett knäckebröd och ska strax skala en apelsin sen blir det sängen för min del. Vädret har inte varit så roligt i dag men man kan inte göra mycket åt de så de e bara att gilla läget, snart är de vår i alla fall.
I morgon är de heldag i skolan sedan ska jag och älskade mamma äta god italiensk middag, sen blir de nog en myskväll med lite gottis.
Ha en underbar kväll!
/ Kärlek

Happiness.

http://www.youtube.com/watch?v=uIBUbZ47NYY
-
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=26jKtELitQE
/ Kärlek

På Søndretoppen.

Sitter och væntar på min ælskling som snart kommer fran møte. Kom ganska precis tog lång tid att køra idag det ær lite segt men annars har jag haft en toppendag. Dagen børjade med lång promenad på morgonen sedan frukost och plugg. Fikade med Charlotte och hann en svæng upp till mormor innan jag åkte också.
I morgon bær det a hemmåt igen har en del återstående plugg som måste gøras innan teneriffa på søndag samt att træningen ropar på mig. Det blir tre dagar irad nu innan teneriffa eftersom jag missar så mycket.
Tiden bara springer ivæg måste jag passa på att sæga också. Det ær redan mitten på februari kan man sæga och nr vi kommer hem ær de bara en vecka kvar av denna korta månad, sen ær de mars. Vilken Lycka. Snart motorcykelsæsong =) kommer bli grymt. Jobbar natt i sommar också vilket kommer resultera i MYCKET ledighet.
Underbart =)
(orkar inte ændra alla æ och ø så jobbigt ær det væl inte att læsa ændå?)
Jag och Dennis førsta gången vi sågs =)

/ Kärlek

Ny vecka, nya möjligheter.

I dag är det en sån dag då jag känner att jag sprudlar av energi. Det kan vara för att helgen var grym och att slutet av förra veckan var helt otrolig och att söndagen var den mysigaste på länge.

Jag känner verkligen att det börjar krypa till min fördel nu. Det var på tiden.
Nu har jag precis druckit några koppar nybryggt kaffe. Ska lägga på lite make up och sen kika förbi Dennis jobb en sväng. Det blir till att åka hem sen efter en middag tillsammans med kärlek. Då blir det träning och i morgon kommer dagen fyllas med plugg, plugg och åter plugg =)
Ha en fin dag!
En riktig nostalgibild =)
/ Kärlek

Sandra goes HAPPY.

Jag är underbart lycklig just nu. Nu ser ja ljusset i tunneln, PÅ RIKTIGT. JAg fick godkänt på tentan, mår så oerhört bra ikväll.

Har firat med Marte och Åse med semlor och glass. Riktigt kalorifirande. I helgen blir det ännu mer firande då det blir göteborg med mina tjejor. Ska även till teneriffa den 13e och i slutet av mars till köpenhamn med älskling.

Nu när allt detta blivit så bra funderar jag på en barca tur i maj också, det blir nog så.

Sandra flyter på rosa moln!



/ Kärlek


Nervvrak.

Just nu är jag ett narvvrak. Har grymt ont i magen. Tenta resultaten skickas nämligen ut i eftermiddag mellan 16-17 så ja väntar med spänning. Det är nämligen väldigt mycket som står på spel för min del angående detta svar.

Helt enkelt. JAG MÅSTE FÅ GODKÄNT. or else - I*M FUCKED UP (i fin bemärkelse)

/ Kärlek

This day, so far.

Nu är jag helt färdig trots att jag har haft en skön dag. Blev plugg i några timmar och en kopp kaffe med Marte i dag. I morgon bär de av tidigt till skolan, sen ska jag jobba 14:30 till 21:30 lite extrapengar är aldrig fel, jag hoppas på mycket jobb denna månaden.

Till helgen blir det göteborg med tjejerna, synd att inte alla godingar kan följa med bara, jag själv borde väl inte av rent ekonomiska själ heller men jag missar inte detta. Så de så.

Fick reda på min tre veckors praktik här i mars också och den blev som ja ville, i Strömstad så nu blir ja sambo i tre veckor med min kärlek. Kanske tom blir sambo med han hela sommaren, hoppas på sommarjobb i fredrikstad faktiskt..Annars blir det nattpass i sommar för att vara extra mycket ledigt =)

Vi tar en dag i taget. Men kan inte låta bli att se fram emot vissa saker i alla fall, så som tex Teneriffa den 13e feb =)

Jaja, nu ska ja sova upp halv sju redan i morgon.

Ha en fin kväll!



/ Kärlek

Tisdag.

Sitter här hos min mor och dricker kaffe nu. Hon är på jobbet men ja bor ju här de flesta dagarna och nätterna när stamrenoveringen råder i min lägenhet.

Försöker ta mig upp ur stolen för att hämta skolböckerna hela tiden men de blev väldigt svprt att resa på sig helt plötsligt. Men jag vet att ja måste så fort ja klickat iväg detta inlägg.

I dag är det en regnig dag, helt okej ändå när man sitter inne men inte när man måste ut med djuret. Tog en lång sovmorgon idag, eller lång i den beteckningen om man ser det till den senaste veckan. Jag steg upp kl 10:30 annars brukar ja kunna sova till 12 - 13 men de går inte längre, man börjar bli äldre nu. Hihi.

Skriver nog något onödigt senare också.


Rolig bild från i Lördags på mig Pernilla och Johan <3

/ Kärlek


RSS 2.0