En dag i phuket.

En så grymt bra film. Klart värd att se. Var på bio med bästa Remina och Charlotte, blev så glatt överraskad av hur jäkla rolig den var! Så spring och se den jag lovar er massvis av goda skratt!

Week no 8.

Nu går vi in i 8:e veckan i 2012 inte har jorden gåt under än inte. Tog en rejäl sovmorgon i dag, det var längesedan jag sov ut rejält kände jag. När jag vaknade gick jag långpromenad med Zico och nu avnjuter jag min första kopp kaffe. Gudomlig är den.
Helgen har varit lugn för mig, jag jobbade fredag - lördag natt och sedan åkte jag en sväng upp till D. Vi bara myste och tittade på melodifestivalen, haha, appropå den så tyckte D det var ganska okej att va norsk när Ranelids låt presenterades. Jag skämdes för att jag var svensk.... Men annars tyckte jag att Mollys låt var fin, gillade faktiskt Mattias Andreassons också det var synd att den inte gick vidare men melodfestivalen är ju vad den är. I går när jag kom hem skulle jag göra ytterligare ett workshift och efter det stod tacosen färdigdukad på bordet av min fantastiska sambo. Vi försökte även kolla på den nya Brad Pitt filmen Moneyball men den gick inte hem hos oss i varje fall.
Denna vecka kommer att fyllas med praktik tis-fre följt av en fartfylld helg minsann, kommer bli så kul. Snart sticker jag och D iväg på en wekend också. Sista helgen i Mars flyger vi utomlands. Kommer bli jättehärligt. Berättar mer om denna tur senare. Nu ska jag försöka komma igång med min hemtenta.

Förgyller bloggen med en bild från 2006, lilla tjejen.

Önskar er en fin start på veckan
/ Kärlek

15 Februari..

Klinisk examination, check.

Äntligen har man det gjort nu är det endast fokus på de sista praktikveckorna (2,5 veckor) och öva öva öva. Ingen oro för examinationer.
I går hade jag en helt underbar kväll som älskade Charlotte anordnat, vad vore man utan sina vänner. Fan va jag älskar dem. ÅÅÅh bli alldeles till mig när jag tänker på hur lyckligt lottad jag är som har genunina och äkta människor omkring mig <3 Ger er lite bilder på den fina alla hjärtans dag i morgon!
Lördagen tillbringades förövrigt hos Johanna, hon firade sin födelsedag. Det var hur lyckat som helst. Vilka tjejer hon har i sin klass och i sin omgivning, massa härlig energi. Det blev även utgång i göteborg. En riktigt lyckad kväll helt enkelt.
image description
/ Kärlek

Vinterpresent.

Fick så härliga bodylotions av mamma häromdagen. Hon vet verkligen vad jag tycker om. Lyckligt lottad som har en mamma som henne <3



Intar lugnet.

Vilken dag det har varit idag, en härlig effektiv en. Har vart på praktiken fram tills 16 efter det bar det av  direkt till gymmet för dubbelpass. 1 timmes Body Pump och 45 minuters Indoor Walking inte nog med detta ökade jag vikten på alla muskelgrupperna, hej träningsvärk. Så nu har jag precis satt mig efter att ha plockat upp tvätt (som Charlotte tvättat åt mig) och ätit mat samt duschat och diskat.
Nu ska jag tillbringa 1 timma med näsan i böckerna men jag har laddat upp med en god kopp Rabarber-vanilj te med en tesked honung och levande ljus som får höja stämmningen lite. Antagligen kommer jag somna som en stock sedan.
I morgon blir det en ny spännande dag på praktiken, redan inne på 4e veckan går så sjuuukt fort. Men nu är jag ganska självständig, går hem till patienter själv och tar prover m.m Nästa vecka har jag min kliniska examination så då ska jag vara väl förberedd. Men först tenta på lördag....
Just nu på mitt skrivbord =) Mys.
Hoppas ni alla har haft en förträfflig dag.

/ kärlek

Ny vecka, nya möjligheter.

Måndagen den 6 februari börjar gå mot sitt slut nu. Jag har haft full tupp hela dagen med lite hemmaplugg på förmiddagen följt av situationsorienterad handledning i skolan på eftermiddagen. Var hemma en sväng hos mamma efter detta och fick mat, en jättegod köttgryta med ris och sallad. Det blev även en ca 40 minuters promenad med henne i kylan för det är riktigt surt i luften...
Nu har jag suttit och gått igenom min tenta från den 4e januari. Blir omtenta på den nu på lördag så jag känner att denna veckan kommer bli mycket intensiv. Blir pratik fram tills 1630 följt av träning och plugg varje dag fram tills lördag... pust..
Nu ska jag strax bege mig till gymmet för 45 minuters bodypump. Var ngn vecka sedan nu så får se hur detta går.. hoppas på rejäl träninsgvärk i morgon för då blir det ytterligare ett pass och ett indoor också.
Då ska vi se om jag kan hålla i gång uppdaterandet i fortsättningen. Jag är en periodare jag.
Aja
-
-
Några bilder från i torsdags när vi firade Charlotte, blev ett härligt kalas som slutade sent på natten. Herrejisses.
/ Massa Kärlek

RSS 2.0