Party Pics.

'
-

Yeah Right Fellas.

Jag är trött. Var hemma 6 i natt efter en lååång fartfylld partynatt i göteorg. Först restaurang, sen en flaska vin hos mammas Garry sen Park Lane, dansade bokstavligen så mycket att jag tvivlar på att ja kan gå i dag! My feets are hurting.
Anyway ja får lägga ut lite bilder här senare, de blev inte så många mest filmer, vi hamnade ju vid ett bord med Bingo, och innan dess satt vi på vip hyllan med en sven-sex gäng och bakom oss fick vi syn på Claes Malmberg, Robert Gustavsson och Tommy Körberg. De satt där i godan ro och blickade ut över dansgolvet och praktiskt taget min och Charlottes rumpir eftersom vi stod en meter i från dom och dansade, haha.
Jaja, det var lite roligt. Uddevalla är ju en stad man senast går ut i, nu blir det göteborg i fortsättningen jag menar några utav skälen är ju att de är trevligt helt nytt folk och att krogen inte stänger förrens 5-6, då får man dansa hur länge man vill och stämningen är ju Kalas.!
Later
/ Kärlek


FOKUS.

Helt ärlig har jag blivit rent utav kass på att plugga, förstår itne vad felet är. Man har tid till allt annat, så som att städa, vara inne på facebook etc men annat har man då inte tid med?!?!
För att försöka få struktur på dessa kritiska dagar som är kvar innan tentan har jag nu gjort upp ett schema som innefattar hela 8 timmars pligg per dag, förutom lördag då det är nada och söndag då det är fyra timmar. Klarar jag inte av tentan då, då stryper jag i princip mig själv om det går.
Så dagen i dag har bestått av total Ångest!!!! Jag bara längtar tills tentan är gjord och jag får ett G min lättnad kommer då vara total. Det värsta är ju bara då att de återstår typ 1000 tentor tills jag är färdig med utbildningen men förhoppninsvist kommer man in i det. Detta var ett sjukt tråkigt inlägg men min hjärna sprängs av överbelastning av ingenting, komiskt. Lördag är den enda jusa punkten jag ser just nu, ge mig lördag och en ny hjärna Tack
Annars är alt fantastiskt, fjärilar i magen!
/ Kärlek

Kvällsmys.

Nu sitter jag mätt och go efter att ha kastat i hop en middag till mej själv. MEst var det för att ha med mig lunch till skolan i morgon men när man inte har ätit middag tidigare i dag så passar man på och öra lite extra.
Det blev sweet chili marinerade kycklinglår till det Råstekt potatis, broccoli och rödlök samt toppat med soltorkad tomat och feta ost. chilikryddad turkiskyougurt.
Nu sitter jag har i min äntlien varma lägenhet med en stor kopp te.
-
/ Kärlek

God Kväll.

God Kväll. Jag ska bara börja att skriva att jag är måttligt trött på min layout, nästan så man skäms. Men jag ska jaga Charlotte hit någon dag. Sitter förövrigt och har lite smått ångest inför tentan fortfarande, jag tar inte riktigt tag i det.
Men i morgon börjar allvaret vill jag lova. Anyway så har jag haft en bra dag, varit med basgruppen. Helgen har varit grym, träffat D:s mamma, så himla söt nu väntar jag på att te vattnet ska koka upp så ska jag sätta mig och dricka en varm kopp Karamell te tror jag!
I morgon skall jag upp tidigt för att gå på föreläsning sen sitter jag kvar i skolan en stund och pluggar på tentan efter det är de plugg och middag hos Marte följt av promenad och handbollsträning. Äter massor nu känns det som så snart blir de tre veckor cambridge i gen, November blir en ny September så att säga, jippie.
Later....Aligator... *fniss*
/ Kärlek

God Morning, uppe med tuppen.

God Morgon!
I dag är jag uppe med tuppen, det är helt okej när man väl kommit upp ur sängen och fått i sig någon klunk kaffe! Då är morgonen den bästa tiden på dagen tycker jag, om man slipper stressa vill säga.
I Dag ska jag bege mig till vänersborg av alla ställen i Sverige, jag ska plugga hos goa Melli, hoppas vi blir någorlunda färdig med uppgiften vi ska ha, tentan närmar sig ju med stormsteg vilket känns lite i magen. Senare i kväll ska jag till gymmet har slarvat denna veckan otroligt mycket så nu får de bli dubbelpass i kväll och i morgon för i helgen ska jag ända upp till Hamar och träffa Mr.D mamma, syster, och systerdotter! Ska bli spännande systern och lilla ylva har jag redan träffat i och för sig!
Fredag väntar en go middag och ett glas vin tror jag med vänner, eller jag vill det i alla fall! Nästa helg blir det en helkväll i götet och på nyår blir det en riktig nyårsfest, jag längtar som tusan, nyår nu, eller a, thailand först kanske hehe.
/ Kärlek

Sleeping Beauty.

Jag är så trött, känner att jag behöver åka på spa en helg eller något det hade varit grymt behövligt just nu är öm i hela kroppen.
Nu ska jag gå mot sängen har varit en full dag i dag med bland annat skola, middag hos storebror och handbollsträning! Sitter och försöker läsa några artiklar men det är lönlöst, hade behövt en skrivare, det är lättare att läsa på papper jag har nämligen en tendens att få lite ont i ögonen när jag läser på datorn.
Men men, nog pratat. Om någon rik vänlig själ läser så vet ni var jag finns, Spa hade varit grymt! Haha!
Sleep Tight.
/ Kärlek

Vill ha typ!

H&M, är helt sjukt sugen på att bara klicka, men icke, buuuhuuuuu :'(

At some of Those Days

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
De dagarna man älskade som intensivast, de dagarna man inte riktigt var vuxen, de dagarna man inte riktigt visste var livet innebar men var lycklig som den lyckligaste i världen.
Vänner Betyder
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

I'm Drying Out.

Ja jag torkar helt enkelt ut här på bloggfronten men jag har faktiskt 100 ursäkter som går i god för det. För det första så har jag så himla mycket i skolan, det är något nytt varje vecka och nu närmar sig tentan, sen så har jag haft mycket att göra man vill ju hinna med mer än skolan, så vänner träning och energi till annat har gått. Annars har jag inte haft någon hjärncell över till att hitta på något värt att skriva om.
Men för att summera de senaste veckorna kan jag säga att jag har mått konstigt, ja de är rätta ordet, jag har mått kosntigt, oerhört glad i bland och raka motsatsen vissa dagar, kanske är den där höst depressionen alla pratar om vad vet jag!
Men mestadels är jag såklart glad som alltid, nu sitter jag med en kopp Karamell Te i soffan och myser, kom procis hem från jobbet och innan jobbet var det plugg med min härliga basgrupp plus en långpromenad i regnet och jag höll på att frysa i hjäl, bokstavligen.
Nu ska jag kanske lägga upp något inlägg till annars närmar det sig läggdags, Ser så mycket fram emot december, Thailand, JUl, och nyårsfest =) Life is good when it is!
Plenty of Love Honeys

/ Kärlek

Black and White


Köpenhamn.

Ser grymt mycket fram emot fredag då blir den Köpenhamn med Goa Camilla =) Ska fira hennes kärlek på lördagen följt av utgång i det omtalade utelivet, klackarna i taket big time! Ska även kolla om shoppingen är något att ha, men köpenhamn är alltid köpenhamn hehe Så nu hoppas jag veckan går fort så vi strax är i Köpenhamns vimmel!!!
/ Kärlek

A La Marte.

Blev bjuden på världens godaste mat häromdagen hos mästerkocken Marte. Det var supergott. Laz i ugn med grönsaker, cous cous och turkisk youghurt. Yammi!

Dogs in Love.

Ja storleken spelar ingen roll, eller va säger ni? Zico och Sofie in Love <3
/Kärlek

Time for a Simple Saturday.

Åh va härligt det är med familjtid, i onsdag mös jag med mamma och Sebastian hela kvällen, vi bara skrattade och pratade, det är så himla roligt att träffa sin familj när man inte träffar dem på samma sätt längre. Nu ska jag strax springa iväg till bilen och åka till Matthias fotbollsmatch den är viktig i dag så jag ska vara där och titta. Efter det ska jag upp till Pappa och mysa med en god middag som jag ska laga, bara vi två <3
Är skönt efter en hektisk fest sommar att bara vara en Lördag, underbar känsla, lite som förr, inga måsten inget planerat. Underbart =) Tror jag ska laga kyckling i ungen med lite turkisk youghurt, är svårt med helg maten när man sparar på fettet men det går allt. Natten kommer jag tillbringa hos min Underbara Pernilla.
/ Kärlek

RSS 2.0