Hemma! =)

Nu har jag kommit hem från en helt underbar resa med goda tjejor. Tillbaka till verkligheten. Vi har ätit massor av god mat, träffat massor av underbara människor, solat och badat, druckit massa fruktiga drinkar och god öl. Vart på turkisk afton, på en underbar båttur, fotats på stranden och bara njutit av varandras sällskap. En vecka värd att minnas för evigt. Tack tjejer, ni gjorde detta till en kanonvecka.
Jag kommer lägga ut en del bilder så småningom men jag nmåste få allas kort först, det kommer bli en del foton då bara Frida ensam tog ca 700 st. Så på fredag ska jag och usb-minnet på en liten införsamligs tur =)
Här kommer en bild på mig och Frida så länge.



/ Kärlek

Packar.

Pust. Nu tror jag att jag är färdigpackad inför en veckas semester i Turkiet. Det gick bra fort kan jag lova så jag har säkert packat för mycket eller helt fel. Men men tror inte det är övervikt i alla fall, då kastar jag lite skit på landvetter i så fall :-)
Sitter och inväntar klockan för att den ska slå 16, då ska jag bara slänga in en maskin tvätt för Charlotte och sedan åker jag upp till pappa. Jag och lillebror ska laga tacos, sedan ska jag ut på en låååång promenad med Zico, måste umgås, gosa och pussa på han extra mycket nu. Jag blir så töntig när jag ska åka på semester. Saknar honom så mycket.
I morgon vid denna tiden avgår planet om ca 20 minuter och jag antar att jag är lätt salongsberusad vid denna tidpunkt också.
Ha det så bra hemma i kylan. Jag solar lite för er alla också.
Massa Kärlek

Förberedande.

Man måste vara ute i god tid för nu vet man ju adrig när vintrarna börjar längre, rätt vad det är så har vi vinter redan i början av oktober. Så efter att jag investerat i riktiga vinterskor så fyndade jag en grymt snygg halsduk och en mössa på rean hos indiska. Halsduken är i en härig lila färg och mössan är svart med en stor ull knopp på toppen, så söt. Fick även örhängen och ring av min goda mamma från London.
Jag tittade även på riktigt varma jackor och sveas jackor är fina 2999 riksdaler men ska man ha en canada goose så får man lägga till ytterligare 4000 ungefär. Jag får se vad jag gör, kanske väntar med en dyr och go jacka till nästa vinter, man vet ju aldrig vad som händer i år nu när jag ska börja träna, vill ju helst inte slänga jackan om jag väl lägger pengar på den. Anyway det var ite egna tankar bara. Nus ka jag smita ut på en halvtimmas promnad med Zico sedan kommer min privata taxi (mamma) och hämtar mig för att köra mig till jobbet.
Ha en underbar avslutning på veckan.



/ Kärlek

Söndag 10:34

God morgon härliga dag! Nu sitter jag och har precis tagit sista tuggan på frukosten med en kopp kaffe och inväntar mamma. Vi ska ut en sväng på torp och kika, får väl försöka hålla i pengarna eftersom vi åker till Turkiet på tisdag men lite inspiration får man allt ta sig. Mamma kom hem från London i fredags och hade köpt jättefina örhängen till mig, kan visa senare kanske.
Gårdagen tillbringadespå jobbet till en början och sedan efter lite promenader och middag med mamma så blev det en spontan utekväll och visst är de kvällarna oftast de bästa. Hade superkul och träffade massa nya människor.
I kväll blir det jobb och sedan tror jag det blir myskväll med lillebror.
-
-
/ Kärlek

19.08.2011

Hejsan. Sitter med mitt morgonkaffe framför datan hos Dennis nu. Han kommer och hämtar mig alldeles strax och då beger jag mig hemmåt. Ska äta middag hos mormor i eftermiddag så det blir att ta en långpromenad upp till henne direkt när jag kommer hem. Gårdagen var jättemysig, satt och lunchade med goa tjejer i solen och efter det blev det Pirates of the Caribbean med D.
I helgen blir det lite jobb och förhoppningsvist kan jag krama P som är på besök i stan denna helg. Lördagskvällen tillbringas nog med Robin. Vi har lite stundande planer nämligen =)
Ha en fin avslutning på arbetsveckan

En något överdrivet stor bild, men detta blir mina nya vinterskor och det kändes när man klickade hem dom. 1699 riksdaler men jag har lovat mig själv att sluta köpa skit som bara håller i en säsong och jag har lovat mig själv att aldrig mer frysa om fötterna. Så timberland kommer välkomnas med öppna armar hos sin nya mor.

/ Kärlek

God Morgon.

Till skillnad från i går är jag mycket morgonpigg i dag. gick upp 07:30 utan anledning. Det är inte likt mig alls, fick nog för mycketr sömn igår skulle jag tro. Nu har jag gjort i ordning mig frukost och kaffe. Ska se hang over 2 tänkte jag, så jävla rolig =) Senare kommer Marte och Helen och hämtar mig, vi ska äta lunch ute =) Ikväll blir det förhoppningsvist bio, wiii!
Ha en underbar Torsdag.

Några dagar hos D.

Hej.

För er som inte kan komma in på min blogg ska jag tillägga att jag vet inte vad det är som hänt. Det varnas för virus men jag använder ju nästan bara mina egna bilder...:-/

Anyway, nu har jag några dagar ledigt innan Turkiet och jag spenderar dagarna fram till fredagen här hos Dennis. I går när jag kom överraskade han mig med Sushi och den allra nyaste filmen med Maria Wern. Vi är ju sådana suckers för deckare jag och han.
Nu är han på jobbet och jag tog mig synnerligen en rejäl sovmorgon i dag. Har pysslat lite hemma hos honom nu och innan han kommer hem från jobbet ska jag hinna se ett serieavsnitt av entourage, ytterligare en serie jag ska börja se. Som skrivit innan är det en del serier jag alltid velat se men bara halkat efter i. Så nu blir det entourage =)
I Kväll får vi se om vi ska fira, Dennis kanske har bra nyheter =)) i så fall blir det några glas vin. Annars har vi i vilket fall bestämt oss för hemmalagad pizza i kväll =)
Ha en fin dag.

Söndagsmiddag.

Alldeles nyss avnjöt jag och lillebror en god middag som jag tillagat med kärlek. Synd att jag glömmer dela med mig av allt jag lagar här, är ju trots allt en av mina största hobby det där med matlagning. Så nu lade jag det på minnet och tog ett par bilder på maten. Det som tillagades var: Nötfärsbiffar med prästost och vitlök tillsammans med hemmalagade klyfpotatis och romansallad med tomat, oliver och fetaost (ca 4 pers)

Du behöver:
Biffarna
1 kg nötfärs
1 stor lök
3 stora vitlöksklyftor
Matlagningsgrädde/Grädde
Ströbröd
Salt
Viteppar
2 ägg
Prästost (kan även vara fetaost eller den ost du har hemma)

Blanda ströbröd och vatten och låt stå en liten stund. Läg sedan i nötfärsen och blanda väl, knäck två ägg och blanda i samt den finhackade löken och den krossade vitlöken. Salta och peppra efter smak. Häll även i en skvätt grädde. ca två msk. Forma bffarna och skiva ost som du packar in i biffarna. Nu är biffarna redo att stekar (helst i smör)

Hemmagjorda klyftpotatis
1 kg potatis
Salt
Grov saltpeppar
Rapsolja

Skölj potatisen och skär i lagom stora klyftor. Blanda i rapsolja och lägg i en plåt. Salta med havssalt och grov saltpeppar efter smak. Potatisen kräver en del salt dock.

Romansallad m tomat och fetaost

Romansallad
Två stora tomater
Fetaost
( jag brukar vilja ha med rödlök och oliver också)

Bryt salladen slarvigt och krama tomaterna så att den goda smaken sätter sig i hela salladen, tomaterna är så goda nu så man ska inte låta den smaken gå till spillo. Feta osten smular du över salladen och serverar till. Det får oss att vilja till medelhavet speciellt Bulgarien där den berömda shopskasalladen finns. Mums. 

-

-

 

Jag brukar variera mina biffar ofta, men mina favoritbiffar är liknande som ovan bara lite ytterligare ingridienser, då brukar jag ha i färsk persilja, chilli och fetaost. I dag fuskade jag även med färdiglagad sås från Rydbergs. Annars brukar jag servera brun sås gjord på färsskyn eller favoriten som är hemmalagad tzatsiki. =)

 

 




Extras.

Måste bara lägga upp två bilder på mammas pojk och hans älskling, dom är så jäkla goa mot varandra, så de som säger att små och stora hundar inte passar i hop kan ta en titt på dessa turtorduvor.


-

Min helg.

Min helg har varit så lugn att jag inte kommer i håg när jag hade en sådan helg senast. Men jag behövde det för att krya på mig och det har jag gjort nu mår jag ganska så Prima. fortfarande lite hosta och snuva men det står jag ut med, i morgon kanske jag kan ta ett träninspass t.o.m efter en veckas uppehåll.

Nu ska jag strax bege mig ut och gå i en timme med Zico, sedan blir det en härlig dusch följt av vila innan jobbpasset i natt. Nu ger jag mig på den näst sista natten. Ska bli skönt med lite välförtjänt ledighet nu i två veckor innan skolan börjar.

( Har lite nya fina saker att visa upp också, bland annat tre par skor, jag är ju fortfarade samma gamla Sandra)

/Kärlek

Sjukling.

Jag är en och har vart en sjukling de senaste dagarna därför har jag inte uppdaterat. Jag har mest legat i sängen emellan arbetspassen och önskat att jag vore rik så jag kunde sjukskriva mig (är inte det sjukt att man måste jobba även om man mår kass bara för sin ekonomiska situation) det är inte så lätt att avra student minsann.
I alla fall så har jag verkligen tagit helg i dag. Jag tog sovmorgon efter arbetsnatten och efter det kom Sandra förbi med Ben & Jerrys. Nu fick jag även serverad mat av mamma, hela familjen har varit hos mormor men jag vill ju såklart inte smitta dem så jag fick maten hem istället. Nu ska jag bege mig bort mot Ica Kvantum och hämta ut mitt paket från ellos (köper nog lite chips också, har cravings)
I morgon får jag se om jag beger mig till Dennis, han kanske får mig att må bättre, jag orkade inte i dag bara, kände jag behövde en dag i stillhet.
Ha en fin helg.

/ Kärlek

Nytt.

Kanske blir bättre bilder sen, oavsett så är skorna grymt snygga, ryggsäcken likaså och den militärgröna klänningen är oerhört bekväm. Nelly.com

110807

Herrejisses va jag har cravings på pizza i dag, när hade jag det senaste liksom? Förstår inte vart det kommer i från och jag vill absolut inte äta en pizza i dag då min träningsvecka har varit ofattbart bra... Större problem finns, i know men jag är bara chockad över vilket sug efter just pizza jag har.
Men men åter till själva inlägget. Jag har nyss vaknat efter ännu en arbetsnatt, sover så himla dåligt, vaknade 13:00 och har bara snoozat sedan dess, knappt sovit något alls, detta resulterar alltså i att det endast är 5 timmar sömn jag har fått ungefär nu två dagar i rad och jag ska på natten i natt också, vet inte riktigt hur detta ska gå.
Jag är i alla fall ledig i två nätter efter denna natt och det blir att åka till Älskling och njuta där av att i alla fall kunna sova ordentligt.
Har precis ätit lite "frukost" och hunnit med en långpromenad med min duktiga Zico, helt underbart hur duktig han har blivit, han går fot lös när vi möter folk, fick en fin komplimang av en herre vi mötte också =) Det gör ju självklart en mamma stolt ;)
Detta kan nog vara det mest röriga inlägget jag någonsin publicerat, men ni får ha en fin eftermiddag

/ Kärlek

Gårdagens bilder.

Jag berättade inte allt om igår i förra inlägget, men det jag kan säga är att innan nästa sommar blir det en tyskland tur för påfyllning inför sommaren 2012. Snacka om att det var billigare än va jag trodde, helt sjukt billigt.
Eftersom jag har en stundande resa till Turkiet kunde jag inte köpa allt för mycket men jag har nog så det räcker för i år ändå.
Det blev, 6 flak öl (varav 3 till D) En flaska sprit (till D) 3 boxar med 3 liter vin i vardera, och fyra flaskor vin till vinhyllan. Detta tillsammans landade på ca 60-70 Euros. Det motsvarar alltså ca 550-650 svenska kronor vilket är mycket billigt =) Sandra är en mycket nöjd och tillfredställd tjej i dag.
-
-
-
-
-
-
-
-
Sammanfattningsvist, en härlig dag med ett gott resultat =))

/ Kärlek

This is why. I Guess.

Mina älskade nya träningskor, nu har jag ute skor (easy tones) och inne skor i dessa ovan. Saknas bara ett par gortex som jag akn ha på hösten vintern ute, hoppas jag finner de rätta snart så är hela jag träningskomplett i skoväg i varje fall =)

12:37

Utvilad och en ny människa idag. Sov från 21:00-11:20 så det är en del timmar som ni ser.
Denna dag bjuder på en tur upp till mormor samt träning, ser mycker fram emot träningen sen, tycker det börjar bli riktigt kul, men jag ska inte ropa hej än, jag måste komma in i rutin, men denna vacka har varit slående bra =)
Så jag får börja komma i gång här hemma med lite städ innan jag kan börja med allt annat, i natt väntar även jobb med Matilda som sagt. Ska bli helt ok.
/ Kärlek

Tips.

Jag har ju skaffat mig en del favorit parfymer genom åren men nackdelen är att det är så dyrt att köpa här hemma och åker man utomlands är det inte säkert att just den airshoppen har sin egen favorit. Därför fick jag ett tips av mamma på några sidor där dom säljer billiga parfymer/kosmetika och herrejisses vilka bra priser. Jag ska lägga en beställning redan i morgon på min nya favorit doft. ( vill även göra en skobeställning )
www.beautystore.se

Believe Edp 100ml
Detta är förövrigt min favorit för tillfället: Britney Spears - Believe 100 ml: 258 kr  butikspris: 550

Britney Spears dofter är sällan några jag tycker är goda men just denna är sååå god och den passar mig perfekt. Den får en favoritplats bland mina andra favoriter som är: Jean Paul Gaultier - Classique, DKNY - Be delicious, Naomi Cambell - Original =) Älskar att dofta gott =)
/ Kärlek

En härlig dagstripp.

Äntligen (får jag nästan säga) sitter jag hemma i min soffa och myser ner mig framför datorn för ack så trött jag var sista biten hem från Tyskland när jag körde, tror jag höll på att somna ett x antal gånger.
Vi har i varje fall haft en trevlig dag, jag, Charlotte och Pappa. Åkte redan 04:00 i morse och eftersom jag vaknade 14 i går efter nattjobb fick jag inte sova direkt något innan :S Så som man kan förstå så blev jag trött nu fram på slutet.
Berättar mer i morgon och slänger ut några bilder...Nu ska jag nämligen titta på ett avsnitt av Covert Affair (grym serie) sen tror jag jag sussar gott vid 21-22 tiden.
I helgen väntar jobb med goa Matilda, snart är sommarschemat slut och då blir det till att spendera en del tid med älskling innan veckan i turkiet.
Älskart!

/Kärlek

God Morgon.

Äntligen har jag fått sova efter en jobbnatt. Har verkligen sovit dåligt denna sommaren efter att jag jobbat natt, men i dag så sov jag ändå till 15, visserligen vakna jag ett par gånger ocg riktigt tvingade mig själv men ändå.
Nu väntar jag på att älskade mamma ska ringa, tror vi ska bege oss till bjursjön för att grilla korv och bada, mamma Zico och jag. Jag bara älskar min mamma, hon är den bästa ever, ingen är bättre än henne och jag är så lycklig lottad att få ha henne som mamma. Älskar våra stunder tillsammans så nu ska vi riktigt mysa av varandras sällskap.
I Natt blir det jobb i gen följt av två nätter ledigt, vet inte riktigt vad jag ska hitta på då, har egentligen lovat pappa Tyskland men jag vill nog hellre till älskling, vi får se.
Ha en fin, underbar och solig tisdagskväll.

/ Kärlek




-

Man ljuger ju inte om man säger att jag har världens snyggaste mamma också?! ;)

En dag på Stranden.

Nu åker jag i väg till stranden, beachbagen är packad, ska bara kissa med Zico så.
Ha en fin start på veckan allesammans.


Jag och min älskade Pernila =) Mot stranden =)

/ Kärlek

Kurusell it is.

-
-
-

Pictures.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

RSS 2.0