Nap.

image description
image description
image description
Har nästan inte sovit i natt blev väldigt sent i går kväll då jag och Charlotte hade myskväll och tittade på film tillsammans. Klockan 2 tor jag klockan stod på när jag la mig och skulle upp kl 7. Inte en kanonide men mysigt var det i alla fall. Så nu efter skolan tog jag en välförtjänt nap. Nus ka jag ut i solen på promenad och senare blir det Harrys med godaste klasskompisarna =)
/ Kärlek

Yesterdays.

Vi hade en superdag igår i göteborg jag och tjejerna. Kom fram till göteborg vid 15 tiden och gick och satte oss i haga och lunchade i solen, det var så himla vackert väder igår, kändes nästan som sommar. Vi hade mycket att prata om eftersom det var längesedan vi sågs, vår älskade M är ju i Norge och pluggar för tillfället.
Efter det gick vi och strosade lite runt omkring och lite shopping blev det såklart, på kvällen satte vi oss på en uteservering och bara njöt med filtar runt omkring oss i vårvärmen. Så alltså en väldigt lyckad dag med mycket skratt och kärlek. Jag älskar mina vänner big time.
image description
-
image description
-
image description
-
image description
-
image description
-
image description

Helen.

Underbart vackra Helen och hennes Kathinka som snart ser världen för första gången <3
image description

Solsken.

Åh vilken morgon/förmiddag. Det är en helt otrolig värme i luften vill bara ligga och sola mig ljusbrun i hyn. Älskade våååår =)
I dag ska jag nu bara pyssla lite hemma hos Pappa och sen om en stund göra i ordning mej och åka till Göteborg med Charlotte. Vi ska träffa älskade Marte som vi inte sett på 6 veckor. Kommer bli mysigt, vi ska fika och äta en sen lunch. Blir nog borta hela eftermiddag/kvällen.
Denna dag ska vi också få reda på hemtentamen resultatet =) Håll era tummar.
Ha en fin Tisdag denna varma marsdag <3
Vi tjejer från en utekväll i maj förra året =) <3
/ Kärlek

Måndag.

image description
God førmiddag mina vænner. Efter en helt fantastisk helg i en fantastisk vacker stad Krakow ska jag strax bege mig hemmåt. Jag kan varmt rekomendera en weekend i Krakow, men skriver ett inlægg om det senare. Nu ska jag innan jag beger mig hem in till fredrikstad city och luncha med Goa Helen. Ska bli super, ska sætta oss på en uteservering och bara snacka skit en stund, vædret ær ju helt fantastiskt... Vårkænslor.
Nu ær jag ledig fram till onsdag då det børjar en ny kurs, psykiatrisk vård =) Så maximal njutning mina lediga dagar som ær kvar nu. På torsdag ska jag ut med hærliga klasskompisar och på fredag ska jag till gøteborg och træffa ælskade Johanna føljt av en lørdag med shopping med Pernilla <3 En toppenvecka helt enkelt.
Vad ska ni gøra i veckan?
/ Kærlek

Inspiration frossa.

-
-
-
-
-

Älskade vår.

Våren är min absoluta favoitårstid det finns måga själ till det, bland annat att jag fyller i maj men också att den känslan man får när det börjar ljusna och bli varmt och soligt är obeskrivlig. I dessa våriga dagar som vart nu har jag passat på att vara ute. Har gått mycket promenader men också bara suttit ute med en kopp kaffe på balkongen med plugget i högsta hugg.
I dag ska jag strax sttarta tentarushen, har läkemedelsberäkning 2 tenta i morgon och jag kan inte säga att jag lagt ner mycket tid på denna tentan men jag tycker också att jag kan det så nu ska jag bara öva öva öva. Det är ju alltid lurigt med tentor man inte kan ha några fel på, ett slarvfel är alltid lätt att få. Men jag ska vara väldigt noggran i morgon och räkna tentan 3 gånger.
Hoppas ni haft en fin start på våren.

image description
-
image description
-
image description
Några bilder från en promenad i tisdags i eftermiddagssolen =)
/ Kärlek


Weekend till Krakow.

-

-
Nästa helg åker jag och D med hans arbetskompisar till Krakow över helgen vi har ett fullspäckat schema med aktiviteter, sevärdigheter, fina middagar etc Ska bli ritkigt kul att få komma iväg och efter att jag läst på och hört mig omkring angående Krakow så har jag bara hört massa positivt. Det ska tydligen vara en gemytlig gammal stad med massa shopping och god mat och dryck. Det ska vara mycket billigt med märkesvaror också så jag ser fram emot detta mycket. Får se om det kanske blir en vända till dit efter jag kommit hem då det finns en hög med koncentrationsläger bland annat man kan besöka och det skulle jag hemskt gärna vilja. Ska överrösa er när jag kommer hem på söndag med bilder och tips. <3
/ Kärlek

En helg full av Jobb.

Då var två av tre nätter gjorda men jag har faktiskt frågat en arbetskompis om hon kan tänka sig jobba min natt i natt och ja ska få svar om en stund. Jag har sovit så dåligt i helgen efter jobbpassen. I går sov jag 8-12 och i dag har jag sovit 8-13, det är alldeles för lite sömn för att hålla sig uppe en natt till.
När det kommer till nattjobb så är jag ju en van nattjobbare med tre sommrar fulla av dem, har alltid kunnat sova efter jag jobbat, okej jag är inte den som sovet mest utav alla men jag sover lagom, men denna helgen icke sa nicke. Aja, det är som det är, håller tummarna att Monika kan jobba nu.
Annars var jag med Robin en stund i går, vi tjötade och drack kaffe innan jag stack till jobbet annars har det itne hänt mycket, man är ju inte riktigt människa när man jobbar natt, hänger itne alls med i livet därför är det inget jag vill göra i framtiden direkt men detf unkar nu som extraknäck.
Ikväll ska jag och lillebror mysa. Vi har redan ätit lite tacos så det blir väl en film eller två om det nu blir som jag hoppas =)
Ha en fin söndag

/ Kärlek

Ändrade planer.

Ikväll blev det ändrade planer jag ska hoppa in och jobba natt. Ser fram emot att bli rik i slutet på april månad för denna månad har jag verkligen jobbat mycket. Men det blir till att spara till maj och juni månad eftersom csn betalar ut så jäkla dåligt de månaderna ...
Så nu sitter jag och kikar på kontoret haha, tycker det är grymt roligt. Okej, inte som solsidan men ändå. Tänk om man hade haft en sådan arbetsplats??? Vad hade man gjort?? Herrejisses.
/ Kärlek

Sko mig.

Ett par palladiums är beställda. Äkta skönhet och sååå sköna.

Röda hjärtan & Rosa Moln

image description
-
image description
-
image description
Min mamma är expert på att överraska mig med goda teer. Detta valde jag att smaka på alldeles nyss och jag ger det en 2a, den var väligt parfymaktig i smaken vilket inte passar mig, men visst är det trevligt att få massa olika smaker i mysiga förpackningar. Och inte minst cred till detta teet då det var så himla fint med massa hjärtan och rosor innuti <3 Nu ska jag sticka i väg till goa Marie
/ Kärlek

Underbara Fredag.

Fredagar är väl för härliga. Bara älskar att vakna upp med den kännedomen. Just nu sitter jag med mitt morgon te och ska strax iväg till en vän som jag inte träffat på jättelänge. Vi ska dricka massa kaffe och prata skit.
Senare blir det att ta sig en lång promenad samt att fixa och dona lite här hemma, blir nog en sväng hem till älskade lillebror också. Så det blir en lugn fredag för mig. Men visst är det härligt i bland det också.
Jag ska försöka hålla er uppdaterade nu igen, får se hur länge det håller.
/ Kärlek

RSS 2.0