Party a la Sandrochka.

Jag kommer snart klassas som alkis, eller inte kanske men i går var det den åttonde dagen av alkoholförtäring för mej. Men herrejisses va jag hade det kul! Älskar mina vänner. Det har slått mej att jag har världens underbaraste vänner och vi kommer hålla i hop för evigt. Mina älskade vänner.

Vi spenderade några timmar hemma hos mig innan vi drog till staden vår senare på kvällen blev en vild karuselltur i virvelvinden eftersom charlotte inte kunde sluta ropa spin spin spin. Jag blev yr kort sagt.

I kväll jobbar jag men i morgon blir det kalas med mina arbetskamrater och på Lördag kommer efterlängtade Johanna ska bli underbart att träffa henne och Philip, saknar de gamla tiderna mycket emellanåt även om jag tycker livet är fint nu också.

Some Pics





Kärlek

Götet.

Nu sticker jag Charlotte och Sarah till götet. Ska strosa runt äta mjukglass shoppa lite inför helgen, luncha och sedan hämta min mammas bil hos hennes Garry. Blir en toppendag som kommer avslutas på uddvallas gator premiärdagen för fjorden, Skumpa med mina närmaste bästa!

Vilken Härlig Dag.

Hem ljuva hem säger jag bara. Kom hem vid 13 och fick ett sjuhelsikes välkomnande av min älskade Zico och Charlotte som är Zicos trogna moster. Blev en lite härlig stund på min soliga balkong och efter det gick jag i väg och hämtade mitt efterlängtade paket från h&m och allt satt som smäck. Ska nog få till att visa.
Strosade runt på de soliga gatorna med zico, fick för mig att köpa sushi så jag och zico satt i en timma i margaretegärde parken och solade oss, nu är jag hemma och ska strax bege mig med bestämda steg till Camilla där vi ska ha updates med varann. Underbara Sommar <3
Btw så fick jag inhandlat århundradets kap när jag väntade på bussen i förmiddags, så mig =)

Graciøsa Norge.

Med risk før ett långt inlægg, av bilder skriver jag inte så mycket. Det ær bara underbart att titta tillbaka på alla vackra bilder vi tog, satt bak på motorcyckeln så korten ær tagna i rena farten, ær ganska nøjd trots det!
Ttværr går de inte att se det vackra på kort utan de måste upplevas, det ær så graciøst allt och naturen kænns helt osann. Nu har jag stædat, i morgon ser jag fram emot att komma hem. Blir ett glas røtt på butlers och en god bit mat nu nær lønen kommer och allt. Har shoppat nytt också de kommer visas.
Blev några rader ændå, anyway ha de underbart!
Kærlek

My Lovers Place.

Haft en otroligt bra weekend måste jag sæga, visste inte att något så vackert som de jag har sett fanns, en resa alla måste ta innan de dør, det var så sagolikt, norge ær ett vackert land minsann. Visar bilder inom kort nu ska jag njuta av mina 3 sista dagar av semestern at my lovers place.
Kærlek

Semester.

Nu har jag semester i en hel vecka. Sticker i væg på två rullande hjul i morgon bitti. Kommer bli grymt. Vackert framførallt.
Kærlek

Sleep Over.

Sover hos Mamma i natt, fick ett sånt underligt samtal så nu har mamma skrämt upp mig så jag inte vågar trava hemmåt. Tror mest att jag har en hemlig beundrare jag =)

Har haft en härlig sommarkväll, promenad med Pernilla sedan en riktig myskväll med mamma, har njutit av tacos, det är oförskämt gott, tröttnar på något vis aldrig.

På torsdag väntar riktiga äventyr för mej, ska i väg på en liten minisemester med D, underbart ska det bli. Men nu tar jag ett fint avslut på dagen, efter att jag duschat och smörjt in mig i någon av body shops goda body butters då¨vill säga.

Sleep Tight



Kärlek



Inspiration.

Moms Vintage Denim Jacket, Wagw Gray Tank from Robinsons Galleria, Yanyan's White Tutu Skirt, Girard Perregaux Vintage Watches from Mom and Dads
Boater Hat from urbanoutfitters.com, Army Green Coat from urbanoutfitters.com, Levi's Jeans Denim Levi's, Asos Slouchy White Tank from asos.com
Vintage Belt, Striking Lace Dress
Necklace "eat Me" from pin'k'up.com, Everything Is from Vintage
Varför inte?

Kärlek

Morgonstund.

Morgonstund har guld i mun.
Så säger vi här i Sverge, jag tycker verkligen det, den bästa tiden på hela dagen speciellt när man får ta det lilla lugna, dricka kaffe, titta på nyhetera, kika på internet osv.

Från en frukost hos min älskade i morgonsolen.

Nu är det strax jobbet, men först ut och gå i en timma med min Zico

Kärlek


London Calling.

 

Sitter på min lunch och tittar på weekend resor till London, försöker planera en liten resa dit i september med tjejerna, hoppas alla har tid och pengar över efter sommarsemestern bara. Jag försöker och tror att det ska gå i hop, det är ju inte direkt dyrt att flyga och man kan allt hitta överkomliga priser för boende i London också. Jag drömmer mig bort till en fin höstdag i början av september med en Latte, en skinnjacka, höga heels en blommig klännig i höstens färger och tjocka strumpbyxor på ett utav londons cafeer och efter det dansa hela natten lång. 

Men hösten lär väl gå lika snabbt som denna sommaren gjort, det blir ju både förhoppningsvist london, danmark i novermber, white sensation och slutligen Thailand den 7e december. Tiden bara rusar förbi men förhoppningsvist blir vi klokare, nu ska jag tillbaka till mitt arbete, ser fram emot min över en vecka långa semester <3

Kärlek
 


Goda Hälsningar.



Till er alla som är lediga denna goda söndagen!

Själv har jag haft en toppenhelg med Dennis på besök och underbara Pernilla och Johan som vi umgåts med, fallens dagar i fredags och i går några kaffe och baylies på min soliga balkong efter jobbet med killarna. Nu är det strax Lunch, i kväll ska jag umgås med familj och krama på mormor och hennes sambo, Min kära Anders =)

Kärlek 

Magi.

I går var det en otroligt bra kväll, var på konsert med några av mina absoluta svenska favoriter, Laleh, Melissa och Winnerbäck, jag har bara ett ord att säga Magi. Det var ett super upplägg och massa musik, då menar jag musik, instrumentalt.
Jag vill se Melissa igen på en jazzbar, Laleh igen som den entertainer hon var och Winnerbäck med bandet, den där Anna han har med sig som sin högra hand är ju helt underbar i tonerna.
Nu ska jag jobba är fortfarande helt salig efter i går, Grebbestad är ju till råga på detta ett sommarställe med grymt mycket sommarkänsla som man bara sög in i går. Detta ska göras om, ser fram emot peer presure, hoppas man får råd att haffa en biljett bara!
Laleh
Kärlek

Färg.

Mina platta favoriter just nu, tillsammans med något enkelt blir dessa utmärkande och snygga. Jag matchar dem med något stort halssmycke, armband ringar.

Kärlek

Days goes by.

Dagarna bara springer i väg när man har det roligt. Har haft det så underbart i norge de sista gångerna jag varit här, allt faller mer och mer på sin plats. Det har blivit en hel del livsnjutning, i går blev det än en gång lite vin, vi åt fyrrätters som Honey gjorde, först fisksoppa, sen blåshell och efter det grillad lax och torsk med två olika sorters hemlagade potatissallader en krämig och en sallad m färskpotatis i, och pricken över i:et var guacamolen, allt i hop var utsökt.
Efterrätten var egentligen bara frukt, olika meloner och jordgubbar men det tackar man inte direkt nej till i dessa sommartider. Det är dessutom alltid roligt med besök och det har alltid my D, han har sånt stort kontaktnät så det känns som man träffar nytt folk för jämnan, i går var det dock mina favoriter som kom, Ronny, Jon och A-M, underbara människor <3
I alla fall har jag jobbat i dag och i morgon ska jag jobba 6:45 - 15 och efter det följer en underbar kväll med Elin, vi ska till grebbestad dricka massor av vin och lyssna på underbar musik utav Winnerbäck, Melissa, Laleh och dundertåget, Jag njuter av mitt underbara Liv !





Kärlek

Glader.


Galans

Gårdagen var helt fantastisk, finner inga ord, bara att gårdagen var fantastisk.
Planerna blev ændrade i sista sekund då det blev øsregn efter en riktigt klibbig dag i uddevalla i går. Då tyckte min D att det var bættre att jag tog med mig Zico och kom till solen i Norge i stællet så de gjorde jag =)
Det var fortfarande festival hær i fredrikstad nær vi kom ner till stan så det blev en spontan utgång och visst ær væl dom alltid de bæsta. Vi satt och Lyssnade på reagge som en av min vænninas vænner stod før med ett grymt band, det var ett sjuhelsikes drag och det var bra vill jag lova, bob marley før hela slanten.
Efter elva var det øver men då gick vi vidare till en uteservering som spelade massor av bra musik och det blev en och annan irish coffe faktiskt, men några alkoholdrycker før mycket blev det men vad gør de en perfektionskvæll som i går ???
Nu sitter jag och førsøker lasta upp bilder på min otroligt goda frukost men de funkar inte så bilder får komma i morgon eller i øvermorgon, nu ska jag njuta av mitt liv i den stekande solen och i kvæll blir det promenad med hundarna och motorcykelåkning...
Jag ælskar mitt liv just nu, D ær helt fantastisk =)
Kærlek

En Fantastisk skapare - Melissa Horn

På andra sidan jorden
på andra sidan stan
finns ingenting att göra
jag har sovit hela dan
för mycket tid att tänka
på allt jag ser hos dig
jag vet att det går över
men det är lika svårt för mig

Här finns så mycket vackert
som jag inte kan se
jag drar mig sakta undan
och solen följer med
jag vet vad jag behöver
och jag stannar där jag är
det regnade idag
och det finns en mening med det

Har du en famn för mig
har du en famn för mig
var du än befinner dig
har du en famn för mig

Jag tror att jag har valt nåt
som inte gör mig väl
och om du inte saknar mig
så har du dina skäl
men älskling flyg till mig
jag vill att du ska se
att det regnade idag
och jag tackar dig för det

Har du en famn för mig …

Överallt på jorden
finns människor som vet
att regnet alltid faller
i tid och evighet

Var du än befinner dig
har du en famn för mig …


Mys

Att vara ensam kan faktiskt vara härligt i bland, men det allra bästa är väl ändå att vara omringad av sina nära och kära. Men just nu njuter jag av min ensamma tid, jag som egentligen är en liten ensamvarg.
I går var jag och Sarah iväg en hel kväll själva, herregud va vi delar massor av minnen, nu blir det inte att vi ses så ofta men vår historia är ju oslagbar. Är så himla lyckligt lottat att jag har mina vänner som följt mej hela vägen ända tills nu, visst har det inte varit lätt alla gånger heller, det är det ju inte i något förhållande ;P
I alla fall så sitter jag här nu efter toppenkvällen i går och toppendagen i dag och njuter i soffan med lite marbou polka som är så god. Hoppas på uruguay i brons matchen hade varit lite roligt faktiskt.
I morgon kanske jag lägger ut lite bilder från fredagskvällen, men i morgon kväll kommer jag även att ha fullt upp med att umgås med dom jag älskar allra mest, mina vänner och förhoppningsvist min beloved D <3
Kärlek

Just Me


Nya Favoritplagg

Nu är jag precis hemkommen från en trevlig middag ute på en italiensk restaurang med min familj. Det blev en äkta italiensk pizza, ciao ciao, delicious om man får lov att säga så.
I går var det tänkt att vi skulle gå ut och parta lite vi i tjejgänget men tyvärr fick Elin lite oväntat urinvägsinfektion från det blå så hon fick åka till akuten och få sig lite penicillin. Anyway var det trevligt innan det hände men det blev allt bra kallt framåt kvällen :/
Jag kan inte heller med blogdesign fattar inte hur jag gjorde förut när jag hade blogg...
Men nu till själva syftet med inlägget alltså min shopping de senaste dagarna.. Älsar allt och det kommer garanterat användas flitigt nu i sommar och även till vintern när det bär av till Thailand =)
Måste ju bara säga att jag bara älskar långklänningar så det var sagt.
Kärlek Sandra

Välkommen till min ny-gamla blogg

Nu har jag bestämt mej för att börja blogga igen efter något års uppehåll, det ska bli spännande och jag kommer skriva om allt mellan himmel och jord.
Vill ni ta en titt på mitt tidigare liv kika in på www.fashionbysandra.webblogg.se där höll jag till i över ett år innan jag bytta adress till devote.se men dock finns inte den bloggen kvar.
När jag får tid till att finjustera min design kommer jag att underhålla somliga här, mej själv i synnerhet.
Kärlek

RSS 2.0