Rödspätta med mandelpotatis och pepparaioli med räkor.

I dag fick det bli rödspättemiddag efter en hård dag i skolan. Det blev riktigt gott =)
Du Behöver:
Fisken
Rödspätta
ägg
citron
mjöl
citronpeppar
salt
Vispa upp ett ägg i en skål, tillsätt citronpeppar, salt och lite pressad citron. Lägg mjöl på en tallrik. Vänd fileerna i äggblandningen och sedan i mjöloet och stek i smör. Krydda mer i stekpannan om du tycker det behövs.
Mandelpotatis i ugn
Salt
Svartpeppar
Mandelpotatis
Olja
Skär upp mandelpotatisen i två strö över salt och peppar samt ringla olja över dem, sätt in i ugnen på 225 grader och låt dom stå i ca 30 min.
Pepparaioli med räkor i
Aioli
Peppar
räkor
(Jag använde gårdagens pepparaioli, skalade räkor och blandade i hop dem med pepparaiolin, använde detta i stället för remoladsås till fisken sedan, riktigt smarrigt)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0