Fläskfilé och kantarellgryta.

Snabb och lätt variant av lyxmat. Har alldeles precis ätit upp och är mätt och belåten.
Du behöver:
En fläskfilé
En creme fraiche med kantarell och konjak smak från milko
Kantareller (i detta fall fick det bli konserverade, inte säsong än)
Salt
Peppar
Paprikapulver
Lök
Smör
Kinesisk soya
Smält smöret i pannan och börja fräsa löken samt fläskfilé uppskurna i bitar. Stek fläskfiléerna klara så de får en fin färg, krydda med salt, vitpeppar och paprikapulver. Häll i kantarellerna och även skyn som finns i burken. Häll över creme fraich burken och kinesisk soya efter smak.
Servera något gott tillbehör till, i mitt fall som går på LCHF fick det bli gröna ärtor, körsbärstomater och oliver samt lite purjolök.
Mat behöver itne vara svårt att laga helt enkelt, detta tog kanske 15-20 minuter att laga, kanon till vardagen som alltid är lite mer tidspressad. Ät och njut!
Bilden är lite upp och ner kan man säga, vet inte vad det är för fel i bland med mina bilder, dom går inte att rotera. Haha teknikern talar.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0