4 Juni.

Har en fin dag återigen. Blev ändrade planer om helgen då jag och även Pernilla fick jobb. Det är lite tröttsamt att man fortfarande 3 år efter studenten är vikarie och behov av att tacka ja när jobbet ringer, speciellt i liknande tillfällen när man planerat något länge. Otur kallas det kanske, men jag väljer att tro på ödet, vi skulle inte ha åkt dit i helgen, eftersom vi skulle ha tillbringat helgen på mc och båt kanske det skulle hänt något? (vet att det är föga sannolikt =/)
Anyway var dagen på jobbet härlig. Satt med vårdtagarna länge ute i solen och njöt av syrendoften, solen och lite jordgubbssaft.
Efter jobbet snyggade jag till lite hemma, har ju städmani, de som känner mig vet... Senare tog jag en sväng upp till pappa där det bjöds på grillat, mums. Älskar att se Zico vara ute på altanen samt ligga fritt på gräset hos pappa, han ser så lycklig ut då.
Nu har jag suttit länge på min balkong, har njutit kvällssolen med två glas rött vin. Pernilla och Johan kom förbi en stund och höll mig sällskap, dom två rumporna ska ju till Egypten på måndag *avis. Förövrigt sitter jag nu och inväntar Underbara Pierre och min sambo Charlotte. Har förberett en god middag till dem efter att de har åkt en lång bilfärd.
Hoppas ni haft en bra Lördag.

/ Kärlek

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0